Ali je imela mazda 6 letnik 03-05 radio z MP3 predvajalnikom?
Moja ga nima, pa me zanima, če se da nabavit...
LP
Da. Prej bo tezje najti mazdo k ne bere mp3 formata. Ce pa hoces predvajati preko usbja bo pa potrebno namontirati usb vmesnik, kot so ze fantje razlozili pred mojim postom . Kar se pa priklop usb vmesnika tice je pa tako, da imas za radijem en port prazen in na tega se priklopi usb vmesnik (plug and play). Kot je ze bilo razlozeno je pri nekaterih modelih potrebno narediti bridge oz. nalotat mosticek na vezju. Je pa to top zadeva. Jest sem na prvi generaciji imel tako skatlco, vendar je moja imela se BT in sem lahko prostorocno telefoniral in predvajal glasbo preko BT. Obvolanaske komade normalno funkcionirajo.
Jest se sploh nebi zajebaval in bi komplet poslal nazaj, ce je to seveda mozno in bi kupil tak radio k ima komplet instalacijo. Jest imam tako kot aless znamko eonon pa pase komplet instalacija kot ata na mamo
Jest imam isto pedal box in je res top zadeva. Mi ni niti malo zal, da sem se to skatlco dokupil zraven. Je pa res, da z njo ne dobis nic vec konjev, ampak hitreje odpira loputa in res avto bolj leti
Na GH je sredinska matica samo na sprednji osi. Zadnji lezaj je pa pritrjena s stirimi vijaki. Je pa res, da tudi jaz nimam na sprednji osi teh pokrovckov. Mazda ze iz fabrike pride brez teh pokrovckov. Vsaj druga generacija :). Ja uglavnem, da si zrihtal. A zvok je sedaj izginil?
Ja stari avti itq k nimajo nic elektronike. Jest sem imel na prvi generaciji akumulator 8 let ! Pa je se vzigal a sem ga preventivno zamenjal . Na nokiji 3310 je tud baterija zdrzala en teden
Ja valda. To da avto nekaj casa stoji, definitivno ne pase akumulatorju. Nafilas in gasa naprej . Moj je tudi sedaj stal vec kot 15 dni in potem ni vzgal. Je pa padel ravno pod taksno vrednost, da ni motorja zavrtel.
Odklopis aku in ga doma nafilas tako, kot se zagre potem bos pa hitro videl ali je hin in bo potreben nakup novega. S tisto furo ga bos bolj malo nafilal. Razn ce je fura res dolga. Je pa to seveda pogoj, da imas polnilec :).
EBC dobiš tudi za M6 GJ sprednje zadnje, tudi bolj športni program rezane diske in yellow stuff ploščice. EBC je Topšit roba.
Samo v primeru da vzames ebc yellow stuff je potem vrjetno fajn da vzames se diske EBC. Jest sem malo gledal za to firmo, ampak sem se potem odlocil za ATE. EBC je bila vseeno malo predraga. Je pa vrjetno ebc next level napram ate recimo. Ali pac?
Jest sem imel nfera na prvi generaciji in je bila top shit guma. Posledicno je sla v smeti zaradi starosti (vec kot 6 let). Jest mislim da je to "best value for money"
Pol je dobr da ima OEM radio vhod za aftermarket kamero :). A to k si napisal, da potrebuje 6v napajanje iz enote mislis na tiste dva + kabelcka, katera imas na aftermarket kamerci in jih priklopis, da enota ve kdaj vklopiti kamero in kdaj ne?
Sorry ja sem cist pozabil, da je govora o zadnjem. Zadnji pride s pestom vred in se neda posebi nabaviti samo lezaj. Pri sprednji osi pa lahko posebi samo lezaj ali pesto zamenjas
Ne, ni cudno. Sploh pa ne pri mazdi. Moja ima cliota 04 k ni vreden 300e pa nima pikice rje. Huh glede na to, da je avto res iz garancije je veliko vprasanje ce bojo to porihtal na lastne stroske. Ce je bil avto ves cas redno servisiran pri njih, potem mogoce se imas kaj sans
Mislil je na prerjavenje in ne na rjavenje. Skratka more ti pregniti, da ti popravijo. Zej ce bojo iskali dlako v jajcu se lahko na to sklicujejo, drugace se pa definitivno strinjam, da bi to morali sanirati na njihove stroske. Je pa res, da je to cx3 in je dosti slabse narejena od recimo trojke ali sestke.
Ponavadi je ravno kontra. Ce ti bolj ropota pri voznji v levi ovinek, potem je vecja vrjetnost da je desni lezaj. Ko se peljes v levi ovinek je vecja obremenitev na desni strani, kot pa na levi. Zvok se pa nenormalno prenasa. Jest sem imel hin sprednji desni lezaj pa, ko sem odprl voznikovo okno bi stavil, da zvok prikaja iz levega kolesa . Drgac pa avto na dvigalko pa preverit ali ima kolo kaj lufta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Da. Prej bo tezje najti mazdo k ne bere mp3 formata. Ce pa hoces predvajati preko usbja bo pa potrebno namontirati usb vmesnik, kot so ze fantje razlozili pred mojim postom
. Kar se pa priklop usb vmesnika tice je pa tako, da imas za radijem en port prazen in na tega se priklopi usb vmesnik (plug and play). Kot je ze bilo razlozeno je pri nekaterih modelih potrebno narediti bridge oz. nalotat mosticek na vezju. Je pa to top zadeva. Jest sem na prvi generaciji imel tako skatlco, vendar je moja imela se BT in sem lahko prostorocno telefoniral in predvajal glasbo preko BT. Obvolanaske komade normalno funkcionirajo.

Popravljeno od Scr3amPovezava za deljenje
Deli na druge strani