Skoči na vsebino
DPF filter
Napisano

Recimo:

CDN media

Motor je siv - kot disabled recimo, v primeru ko ni ogret na delovno temperaturo ali pa ko se regeneracija izvaja. To je pač en primer.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

DPF filter
Napisano

Uf...

- spremeni se zvok motorja

- za 2-3l se zviša trenutna poraba

- to bo povedal nekdo drug ker ne vem točno, ampak pri i-eloop ikoni ta ni modra več , ampak je ena druga barva

- če imaš pa OBD2 pa lahko vidiš poseben PID kateri ti pove da se renegeracija izvaja

.

.

.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Zaradi tega, se največkrat začnejo nabirat svinjarije potem na cedilčku za olje v karterju, kaj pa to pomeni potem naprej pa najbrž veš. Te podložke so res drobiž, me pa čudi, da servisi tega ne delajo oz nočejo delat, al kaj jaz vem. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dodajanje in izklapljanje funkcij
Napisano
Zato maš pa nastavitve v meniju za osvetlitev, kjer nastaviš občutljivost senzorjev oziroma kako hitro se prižgejo luči. Pozimi si jih nastavi na več, da se vklapljajo tudi pri boljši osvetlitvi a slabši vidljivosti (megla dež, sneg), poleti pa spustiš občutljivost.
Imaš, ampak v primeru megle to ne deluje. Vsaj v vseh primerih ne. Takrat mora bit voznik zbran in to narediti ročno
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem s turbino P0299
Napisano

Aja, hja ne vem. Kolikor sem gledal service bulletin mislm da so šele spomladi 2017 začeli z vgradnjo nove variante. Pri meni se je prej ko sem ugasnil motor slišal en tak kovinski zvok z motorja, ko je pomoje tisto loputo zaprl/odrpl kaj vem...No sedaj po tem ko sem to uredil, tega zvoka ni več.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Problem s turbino P0299
Napisano
On 11/21/2023 at 2:41 PM, tomzel said:

Hvala za link, moja je sicer že facelift. Te lopute so se lomile do facelifta. Sem pa na češkem forumu našel podoben primer in so menjali nek senzor. https://www.mazdaklan.cz/threads/p0299-nizsi-pretlak-turba.3610/

Facelift? Misliš letnik 2017? 

Še vedno imaš lahko težavo, ker imaš notri še del ki je bil narejen leta 2016. Težavo so pa odpravili z deli mislimda je bil april ali maj 2017. Tako da, sigurno imaš v tem primeru še staro verzijo in če to drži, ob priliki preventivno zaemnjaj, kot sem to naredil jaz.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.