Ti hudič, sam imam tudi ene take na zalogi za Mazdo 3 z električno zavoro. Očitno tudi napačne. Pa sem pred nakupom raziskoval .... 🙃😥
Update: danes sem ploščice zapakiral in poslal v Berlin (na mail sem prejel poštno DPD nalepko ... ter oddal na bližnjem Petrolu). Na srečo sem pri naročilu odkljukaj opcijo, ki stane 3,99 € - "varno vračilo" in poštnino krijejo oni. Hkrati sem se na obrazcu odločil, da menjam za kompatibilne ATE 13.0460-2645.2. Bomo videli kako bo to šlo, koliko časa trajalo, ker bo počasi čas za servis ... skoraj že 18.000 km od zadnjega servisa
Vem da sem pozen.
Ampak če se s PayPalom plača mialim da PayPal krije in izterja, če je dostavljen nekompatibilni izdelek, glede na to,da na strani piše da je 🙂
So mi nekaj na hitro razlagali, da Honda (vozila, ne motorji) ima verigo med motorjem in kolesi in je ta veriga tudi menjalnik. Pa sem pomislil, da ima tudi Mazda kaj takega, kakšen nov menjalnik. Zato me zanima, kakšno verigo bi menjali, kje to je in kako funkcionira ta zadeva?
Mah, pusti stat, da ne bo še kakšne hude krvi po nepotrebnem...
Ključa nisi mogel obrnit. Včasih si ga po 5 min obračal, včasih je skočil na kontakt takoj. Servis se je sprenevedal, dokler ni bilo hudo.
Neki senzorček je bil kriv za zaklep volana, če si ga bockal sem in tja, je po navadi spustil ključ naprej. Niso pa za to rable bil kolesa zasukana, lahko je cisto ravno stal.
A te dimenzije zgoraj napisane so kao ok za 7JX17?
Ja.
Sem delal primerjavo na svoja avta in sta v mejah. No tudi M2 je bila.
Imam 7.5J 215/40R18 in 8J 235/40R18
Pred eno uro je Gregor Muc-Up napisal:
Zdaj je bil pri meni kolega in ima Mazdo 3 Takumi in ima po homologaciji 17x7J ET52,5 in gor gume kot jaz 205/50-17 na širini 6,5J... Tudi drugi s katerim sem se pogovarjal ima isto kombinacijo...
Če je felna ožja, pride do balon efekta in avto bolj plava na bočnicah. Lahko se tudi rabijo bolj po sredini.
Seveda pa se to ne opazi pri vsakodnevnem cjazenju ampak pri bolj dinamični vožnji.
Večina ljudi ima rahlo mimo ET ali pa 0.5J +/-. Saj se komot vozi. Ampak ko bo večja škoda, pa se bo zavarovalnica vpiknila, pa ne bo tako lepo več.
Jaz pač želim imeti to porihtano. Moja avta malo izstopata in če me bo kak policaj peljal na izredni pregled, bo vse šolsko.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Rabiš ličarja ali samo hladno glihanje?
Diske smo vozli včasih 200k km, pa 3 komplete pakn in je blo.
Uradna toleranca, je kak 1-2mm obrabe. Tak da če bi poslušal proizvajalce, bi vsako menjavo tudi diske menjal.
Če so ok (ni rje, ne trese, ....), voziš naprej. Z obrabo, se manjša površina za toplotno prevodnost. Torej bi jih pri zlorabi prej pregrel.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani