To smo že ugotavljali pred časom. Dizel v 6-ki in avtomatski menjalnik iz stališča porabe ni ravno dobra izbira. AT menjalniki so prilagojeni bolj bencinarjem in šibkejšemu dizlu a niso nič kaj dobro prilagojeni močnejšim dizlom in navoru, ki je na čisto drugem koncu obratomera.
Po spritmonitorju je poraba z AT menjalnikom v povprečju 6.7l/100km z ročnim pa 5.6l/100km.
Poskusi se en tank mal bolj konzervativno peljat (vem da to ni lahko) po omejitvah in z zmernim pospeševanjem brez, da gre v visoke obrate pa boš videl na čem si.
Tole sem oktobra napisal in verjetno bi bilo treba še sesalni kolektor očistit, pa EGR, pa MAF.
Drugač pa ja, poglej moj podpis in tukaj je moja povprečna poraba po 50.000 prevoženih. Je res 150KM dizel pa MT ampak vseeno bi morala bit tvoja poraba tam nekje med 6,5 in 7.
Ni za na forum. 😉 Samo res ne vem, koji k.. c jim ni jasno? Lepo in jasno sem jim napisal že prvič, da lahko zaradi mene to barako v BTC - ju takoj zaprejo. In oni meni, da če sem se kaj mogoče pomotil??! Da naj zopet izpolnim anketo. 😡
Tole boš ponavljal, dokler ne boš pravilno izpolnil ankete s samimi desetkami.Vidiš tako se meri javno mnenje.
Sej smešno ja... ko sem zadnjič razlagal o previsokih cenah, ki jih folk hoče za rabljene korete ste me pa podučevali, kako je to zakonitost trga. To je to kar razlagam - ne moreš na eni strani od nekoga drugega zahtevat, da te ne nateguje in da ti da realne cene a po drugi strani, ko pa sam prodajaš je pa k da bi mel avto najmanj narejen iz platine.
Pač tako ne gre, zato pa sem sam zagovornik kapic in šalov in rokavic ter bi uzakonil, da je omejena maksimalna marža. Verjetno bom zdaj izpadel najmanj komi, Marksist, Leninist pa še kakšen vzdevek se bo našel.
Tole s temi maticami me spominja na računalništvo. Zaščitiš disk z BitLockerjem a recovery key pa spraviš na ta isti disk. Totalno si varen, še pred samim sabo.😒
Po moje je bolj problem, da je voda zmrznilav ogledalu pa je malo za hrskalo in je bila zadeva dokončana, ko je malo po zobnikih preskočilo. Pozimi oziroma, ko je pod nulo sam nikoli ne zlagam ogledal. Pač tak sem.
Napisal sem tako kot je bilo takrat oziroma NEKOČ, ker takrat sem imel slabo izkušnjo in TAKRAT ste zagovarjali BTC,ki je sedaj tamj kjer je in tako počnejo "mogoče" sedaj tudi na Interklasu kot kaže po zgornjih izjavah.....🤔 Mi je pa vseeno kaj in kako imate tam u "močvirju", malo za šalo malo za res.....😉
Hja jaz pa od leta 2004 vozim 4 Mazda tje (garancijsko in izvengarancijsko) in se ne spomnim kdaj nisem bil zadovoljen. Edino enkrat pri DPF-ju smo se lovili. Tako, da moje izkušnje niso bile slabe. Je pa res, da od kar tam ni Majesa so nekateri fantje ratali "fejst pametni" tam.
Točno tako je kot praviš, poglej si drugi del moje izjave in ti bo jasno... 😉 Sami mehaniki tako niso nič krivi razen, če niso strokovni....
Pa to ti razlagam... nekoč so bili v redu in smo jih takrat pohvalili. Zdaj pa so pač kr neki in jih ne hvalimo več. Ti pa se delaš iz nas norca, ker smo pohvalili servis.... NEKOČ.
Mi je pa hecno, da eni do konca zagovarjajo nek servis kako je fajn, potem pa propade.... 🥴
Tole je pa kr neki izjava. A ti resno misliš, da se situacija ne more spremenit skozi leta? Navadno so za uspeh ali nauspeh zaslužni ali odgovorni ljudje. In ko se ti zamenjajo gre lahko zadeva v kanale. Lahko je pa zadi zgolj neskončni pohlep in ne glede kolk je bil servis nekoč dober je pač šel papa.
Ok, to je blo mal v hecu... ampak men originalni radio od časa do časa rab tud tak cajt, da začne špilat. Včasih je takoj včasih pa traja. Recimo vsak 7-8 vklop. Ker pa kljub temu vedno zalaufa sem se nehal obremenjevat. Hočem povedat, da ni tako vitalnega pomena, verjamem pa da bi bilo bolje, če bi bilo instant.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne se dat odpravit. Tako visoka poraba ni normalna in ne pristani na to, da te poskušajo prepričat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani