No ja, misli? da je ta napaka zato, ker je avto iz tujine? I don't think so. Tale filter se ne bi smel kr tko razsut...Razen, ?e se je nekdo vozil z zabasanim filtrom pol leta...pojma nimam
Ne vem, kje pa pi?e da it bodo delal meritve na tehin?nem? Recimo mazda 6 ma dpf pa ga nima. Lahko da se tam sploh s tem ne bodo obremenjevali. Ko sem mel kliota je rekel, ah kaj ?em ti izpuh mert, itak je avto ?e nov hehehe No bomo vidli. Decembra grem na tehni?nega...
Pri DPF mazdah se baje to ne ba?e ve?? Poudarjam baje, naj se ne bi toliko kot pri prej?njih brez DPF. Jaz sem na velikem servisu dal pucat tut karter in to sito, ampak sito je bilo skoraj brez kak?ne posebne nesnage. Pa ima avto krepko ?ez 100k kilometrov.
Je pa vseeno zanimivo, zakaj se to pri tisti pred FL dogaja? A pri teh novih olje za DPF kaj pripomore k temi, da se to ne nabira toliko al kaj?
Pa ?e tole je zanimivo. Na podlagi ?esa se to zaba?e?
Ena varianta je, da se to ba?e oz. paca zaradi tega, ker bakrene podlo?ke na ?obah spu??ajo in gre svinjarija skozi?? Ja, ?e ena serijska napaka na mazdah zaradi katere ma?ine ribajo...grrrrrr
Evo tut moja mazdica je dobila nove dele. Veliki servis namre?.
Glavni jermen, napenjalec, vsi filtri, dpf olje, antifriz, menjalnik olje, menjava podlo?k na ?obah, ?i??enje karterja in sita, pregled in dezifnekcija klime.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kako smo kaj s cukanjem? Je avtor teme uredil problem?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani