Skoči na vsebino
M6: Te?ava z zaklepanjem vrat
Napisano

Evo, treba bo tole te?avico odpravit. SImptomi:

Ko pritisnem za zaklep na daljincu, se prednja desna vrata ne zaklenejo. Ko pritisnem gumb za zaklepanje ?e enkrat, se tudi prednja desna vrata zaklenejo.

Bil je na IDS testerju, ki ni pokazal ni? konkretnega. Nenazadnje naj bi menjali kar cel komplet z motor?kom.

Pravkar sem klical k avtoelektriki 'Radej v ?abnico, kjer mi je prijazen gospod dejal, da je za te simptome kriv modul za krmiljenje motor?ka. Mene zanima, ali je ta modul v kompletu (skupaj) z motor?kom al kako?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

Ja, sej zato pa spra?ujem ja. Ni nujno, da je Mazda servsi, je lahko tudi kak drug uraden servis, ?e je seveda v redu.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

Ja to je res, glede to?e :)

Ja najbl simpl je it na zavarovalnco ocent, al pa kar na servis, se zmeni? za datum, dobi? nadomestni avto in to je to :) Ne vem pa kako je s kvaliteto popravila na servisih..K mo?niku ga ne bi vleku :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

Ja mam Kasko ja. Odvisno s kom ma Triglav pogodbo pa to.

Glede 'ropotanja' ni? novega. Te dni se bom z enmu majstram v na?mu koncu zmenil, da mal pokuka :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

Kje je pa najbolj? popravit, kake udrtine na blatniku. V?eraj sem videl, da se je en z belim avto (po barvi sode?) naslonil na moj levi prednji blatnik. A to se lahko pelje samo na uraden servis od mazde, al grem lahko recimo tudi na renojev servis (je ravno v mojem kraju)?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjalnik M6 CD
Napisano
  je YavarYe X6V6 napisal:

V bistvu ne rabi? nobenega orodja, samo na pravem koncu zagrabi? in se kar samo razstavi, potem pa samo nama?e? zobnik in ostale gibljive dele.

Sli?i se lepo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Motorno olje
Napisano
  je boskopetek napisal:

Mene pa zanima kako olje gre v Mazdo6 2.0 dissel? Je laho tut kako drugo in ne original k je drago k hudi? in se mi zdi da se tam pla?a samo znamka in ni? drugega. Ne privo??im moji Mazdi slabega olja da se razume samo sem mnenja da je ravno tako kvalitetno ali ?e bolj tudi olje ki ni original. Zanima me ?e je olje 10W40 pregosto za moj avto? Jaz prisegam na olje Castrol, oz. v moj avto bi dal olje Castrol magnetic 10w40. Ali kdo ve ?e je primerno?

A ima? faceliftano? ?e ja, ima verjetno tudi DPF filter, potem mora? dati noter 'DPF' olje. In ja, zaradi tega je drago ko zlato..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 143 CD
Napisano
  je mazda6 napisal:

Ja... ze takoj, ko sem se odpeljal, sem cutil, da motor lepse laufa... Pa tudi ko je bil racunalnik prikljopljen je mehanik rekel, da moram nogo iz sklopke dat cist dol, ker ce je noga tudi samo naslonjena, racunalnik to zazna, kot da je sklopka stisnjena... in potem nekaj napacno racuna neka prestavna razmerja... Prevec strokovna razlaga za mojo laicno znanje o avtomobilih :jezicek:

Aja, ok samo ti ma? novi model :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 143 CD
Napisano
  je mazda6 napisal:

Jaz sem bil pred dobrim tednom na Gami in so neki nastavljali sobe ali dize ali kaj jaz vem kaj... V glavnem... je priklopil kabel pod volanom, zalaufal racunalnik... 15, 20 minut, pa je bilo gotovo :) ...

Pa je sedaj ok?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2.0 143 CD
Napisano
  je igorml napisal:

Bomo vidli koliko ?asa bo vredu.

Moja mazdica ima iste simptome s tem cukanjem pri cirka 2000 vrtljajih. Danes grem na servis. Kot sem zaenkrat uspel izvedeti, naj bi mi nastavili dize. Poro?am..

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.