Aja, potem ni tako, da ma vsak motor?ek svoj modul, in je to kao v kompletu skupaj?
Evo, treba bo tole te?avico odpravit. SImptomi:
Ko pritisnem za zaklep na daljincu, se prednja desna vrata ne zaklenejo. Ko pritisnem gumb za zaklepanje ?e enkrat, se tudi prednja desna vrata zaklenejo.
Bil je na IDS testerju, ki ni pokazal ni? konkretnega. Nenazadnje naj bi menjali kar cel komplet z motor?kom.
Pravkar sem klical k avtoelektriki 'Radej v ?abnico, kjer mi je prijazen gospod dejal, da je za te simptome kriv modul za krmiljenje motor?ka. Mene zanima, ali je ta modul v kompletu (skupaj) z motor?kom al kako?
Ja, sej zato pa spra?ujem ja. Ni nujno, da je Mazda servsi, je lahko tudi kak drug uraden servis, ?e je seveda v redu.
Kje je pa najbolj? popravit, kake udrtine na blatniku. V?eraj sem videl, da se je en z belim avto (po barvi sode?) naslonil na moj levi prednji blatnik. A to se lahko pelje samo na uraden servis od mazde, al grem lahko recimo tudi na renojev servis (je ravno v mojem kraju)?
Ok, potem imava isti letnik, jaz imam iste simptome kot ti. Bom poskusil s?istit EGR ventil.
Igor, a ti ma? kateri letnik? 2006?
Mene pa mal moti, da '?altkebl' mal zacvili, ko da bi se usnje na usnje nek dotikalo. Ko dam ro?ico v levo. A to se da kaj namazat kje?
Alex, a je kje na oja?evalcu pod sprednjim sede?em ali pa na samem wooferju mo?no nastavljati kako cut-off frekvenco ali kaj podobnega za woofer?
Mene pa zanima kako olje gre v Mazdo6 2.0 dissel? Je laho tut kako drugo in ne original k je drago k hudi? in se mi zdi da se tam pla?a samo znamka in ni? drugega. Ne privo??im moji Mazdi slabega olja da se razume samo sem mnenja da je ravno tako kvalitetno ali ?e bolj tudi olje ki ni original. Zanima me ?e je olje 10W40 pregosto za moj avto? Jaz prisegam na olje Castrol, oz. v moj avto bi dal olje Castrol magnetic 10w40. Ali kdo ve ?e je primerno?
A ima? faceliftano? ?e ja, ima verjetno tudi DPF filter, potem mora? dati noter 'DPF' olje. In ja, zaradi tega je drago ko zlato..
Ja... ze takoj, ko sem se odpeljal, sem cutil, da motor lepse laufa... Pa tudi ko je bil racunalnik prikljopljen je mehanik rekel, da moram nogo iz sklopke dat cist dol, ker ce je noga tudi samo naslonjena, racunalnik to zazna, kot da je sklopka stisnjena... in potem nekaj napacno racuna neka prestavna razmerja... Prevec strokovna razlaga za mojo laicno znanje o avtomobilih
Napisano
Uf, tole pa je sranje. Pa saj ?lovek kar ne more verjet. Kaj naj re?em, mediji, mediji....mogo?e bo potem kaj haska. Lahko ti probam kaj pomagat glede tega..
Povezava za deljenje
Deli na druge strani