Samopovem, v Spaniji so na semaforjih uredili prostor, kjer se razvrstijo motoristi po tem ko prehitijo kolono pred rdecim semaforjem. S tem se sprosti promet...in vedno vec ljudi uporablja motor
Trenutno je samo v centri Barcelone 100.000 brezplacnih parkirisc za motorje
Aja pa čevapi. Lp s pirenejov
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ha, ha, so dnevi kot je bil včeraj, ko je lilo kot iz škafa in ti bi šel z motorjem? 🤣A vesla imaš tudi? Je bil en revček z motorjem pod nadvozom stisnjen, moker kot cucek. Ne bi bil rad na njegovem mestu.
Motorizem je sport na prostem. Kdor ne prenese dezja, mraza, vrocine naj bo doma....
Revcek...
Cucek...
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Danes pa rekord v epskem potovanju od Kopra do Ljubljane - 3,5 ure. 😡
V bistvu smo se cojazili v koloni od Kozine do Ljubljane. Folku se je trgalo, eni so šli po srednjem pasu, pa so jih kamionisti elegantno zaprli, tako da so ostali na srednjem pasu in se niso mogli dat ne levo ne desno. Enemu Švabu se je ščupalo in je šel iz avta, ter je hotel tega smrdljivca povleči iz avta. Drugače pa Nova gorica tablica. Vsi so mu trobili. Drugič je enemu crhnil kamper na prehitevalnem kasu in je bila zopet štala. Pa lilo je kot iz škafa, tako, da se ni nič videlo. V glavnem, katastrofa totalna. Saj, kaj pa če bit drugače, če imamo šiviljo za "prometno ministrico".
Švabo, smrdljivec, šivilija.....ti bi moral delati v PR.
So dnevi, ko pustis avto doma in gre samo z motorjem, ko smo meli take debate. V LJ še iz Medvod ne grem vec z avtom.
Popravljeno od jures
Nic vec. Ker ko je tehnicni narejen - vpisan, lahko na eupravi naredis vse, ne glede na to ali imas staro prometno ali ne. Dobis novo, staro ne rabis vrniti.
Spet smo pa tam, ker vpisan tehnicni je pa slovenski
Pri vsem zelenju sem so meni v oči padle gurtne...
Sicer ne dvomim v tvoje izkušnje, vendar bi sam gurtne na zadnjem delu motorja ovil okoli palice nosilca kovčka. Če je gurtna položena čez, se spodaj motor lahko premakne (v bistvu težko, možno pa je). Če je gurtna zavita okoli, ne zdrsne in je fiksiran kot da je privarjen... Sem tudi jaz kdaj kakšen motor prevažal in sem vedno tako vezal. Pa tudi prijateljem sem vedno tako svetoval. In eden od prijateljev je dokazal, da je ta način vezave res fenomenalen: je tako zvezal dva motorja na keson Ducatija, prevrnil vse skupaj in ko so ga postavili nazaj na cesto in naložili na avtovleko, sta bila motorja še vedno postavljena tako, kot ju je postavil na svojem dvorišču. Sicer razbita, ampak zmaknila se pa nista... Ker, pri takem prevozu, je treba nekaj vedno računati: kolikšni bodo pospeški, odloča voznik, kako močno bo treba zavirat, odločajo pa drugi...
Verjamem pa, da imaš izkušnje in da to niso prvi motorji, ki jih prevažaš...
Narobe g Slivka. Nosilec stranskih kovckov ni del šasije. Je dodanta oprema in okvir oz nosilec je aluminijast. Te nosilci so pritrjeni z vijaki na motor in so rizičen del, sile so prevelike. Motorje se veže spredaj na krizu vilic in zadaj obvezno na del okvirja. Kje je odvisno od tega da ne stisnes kakega kabla, cevke in da je pot do pritrditve prosta.
Vseh 12 motorjev (3je v kombiju) je prislo do Barcelone brez potrebe da se je kaka gurtna morala dodatno zategniti.
Slika drugace se ni bila narejena na koncu. Na koncu se veze se stranske dodatno v tla, in potem motorje se med seboj horizontalno
Zdaj pa na motogp in Pireneje
Popravljeno od jures
En gnoj mi je v Mercator centru v Siski spizdil prazen vozicek... Notri je bila samo prazna vrecka (tista za veckratno uporabo - res pa, da je bila zelena Sparova - ja... mogoce moja napaka, da se sploh upam it s Sparovo vrecko nakupovat v Mercator .... ) in zetoncek v vozicku, za katerim mi je najbolj zal, ker samo tak pase v okvircek, ki ga imam na kljucih (magnetni) ... Sem sel samo sadje stehtat nekaj metrov stran..., pridem nazaj, pa vozicka ni bilo... Sem sel do informacij, ker to se je zgodilo ravno pri vhodu zraven informacij, ce lahko poklicejo varnostnika, da pogleda kamero... pa ni nasla nobenega varnostnika... Po 10 minutnem cakanju, sem rekel, naj pusti... in naj ga ne isce... mogoce ravno kje v kaksnem skladiscu pociva ...
Podložka M12 al pa M14 paše....:) mam na lagru v avtu. Pa se luknja je na njej za na kljuce
2 dni pa sem nazaj ....spet njemacko avstrijansko....
Sem sel hledat nazaj vse tranzakcije po 1€ ker placujem s telefonom ..letos 42€ za lulanje 😇
Drugace pa jamram, ker me jebe 'bluetooth' spodaj desno. Ne bo drugega kot ruvanje, ce pokazem sliko, vas bo vse zacelo boleti....zdravniski fenomen je rekla.
Danes je Coupe na Stelviu lepo padal v ovinek, so pa bili padalci, ki so rabili popopnoma celo krivino kot avtobus. Celo nobenega motorista na mojem pasu, avtov pa kar nekaj, najslabsi pa je bil bel Aston Martin DB cabrio. Jaz sem v desnem ovinku mislil da se mu bom v prva (in edina ) desna vrata zaletel..... Tip je bil cez cel ovinek in dejansko nisem vedel a gre v ovinek ali bo mogoce parkiral na levo na stran ...
Popravljeno od jures
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Samopovem, v Spaniji so na semaforjih uredili prostor, kjer se razvrstijo motoristi po tem ko prehitijo kolono pred rdecim semaforjem. S tem se sprosti promet...in vedno vec ljudi uporablja motor
Trenutno je samo v centri Barcelone 100.000 brezplacnih parkirisc za motorje
Aja pa čevapi. Lp s pirenejov
Povezava za deljenje
Deli na druge strani