Skoči na vsebino
Aktualni dogodki!
Napisano

Tale trapasta igra?ka, je o?itno precej nevarna, ampak ker ljudje ?edalje redkeje uporabljajo lastno pamet, pa? pa raje "pametne telefone" sledi to;

http://www.24ur.com/sport/zimski_sporti/hirscher-po-tem-ko-se-je-za-las-izognil-tragediji-gost-letalski-promet-v-italiji.html

si ga ze kdaj vozil oz se pooducil o njegovem delovanju ocitno ne 5letnik ga je sposobn vozit brez problema

Kabuum sound

prodaja in montaza akustike park senzorjev........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano

1 rossi  glede na to d spremlam in pravijo d so te stare kosti v valenciji neverjetno hitree  tudi malo ne podobne glede na prejsne voznje 

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

danes pristal nenacrtovano v totem celju in baje ostanem do pondelka tle ne niso me zamenjali z izbeglicami:P

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Super vikend hvala pelkotu za reksija 8 k sm biv pa lih v totem mariboru sm se pa se klubsku ustavil pri nasem sponzorju extreme design kjer sva rekls kar precej zadev glede sodelovanja na nasem tuning pikniku :)

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

sj newem a bi jamru al kva uglavnem delovna sobota do ene 23:30 v novi sluzbi pa se sam lohk pride kdo na kufe :P

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sj lahko javno poves bum bum in ..... Show bo pod mazdaskim vodstvom in ga bo mazda klub sam spelu tako kd se zagre z novim imenom in logotom ker pac eni majo prevelk ego .in drugi tedn zveste vec kaj se je pripravljalo v temcasu ko se ni nc dogajal ....

Pa pomoje kar vem kdo je ta mazdas oz .... Lahko tud jasno in glasno poves

Ko bodo paperji in vse porihtano kar zaenkrat zadostuje par clanov bote ostali ki bote imeli voljo pomagat vec kod dobrodosli

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Marsikdo se bo strinjal z mano:

Dve ?enski skupaj je kar lepo videt!

girls-kissing-lesbians.jpg

demotivation.us_Lesbians-Are-the-best-tr

In zelo veliko ?ensk (deklet) se je ?e poljubljalo z dekletom.

Po drugi strani - mo?ki z mo?kim! To pa niti ne zgleda lepo niti ne poznam nebenga ki je to po?el :P

No, to je verjetno moje (mo?ko) stali??e!

no nimam kj vc dodad uzev vse moje besede :P

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

tatooji :)
Napisano

zdj pa ze nevem kdo se iz sebe dela budalo!!:P .prosim da se oba malo umirita in svoje mnenje izrazata na nivoju brez potrebnih zaljivk in kreganja za to obstaja zs in se tam pomenta ne pa smetit teme ker ni to tema razpizdnik 

moje mnenje ampak moje osebno d se nebo spet kdo budalo delov

ce ze das tatu naj ima en pomen ker ti ostane cev zivljenje ne pa d das neki zaradi modne muhe tako kot je ze zgoraj pred smetenjem napisano :P

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

jst te ozadja zaznavam ze od lanskega leta ko sm ustopil v klub  sm vedel de nekaj nestima

nekaj mi di?i di?i pa ne po sadnju

mene zanima zakaj mamo Disciplinsko komisijo :harhar:  :harhar:  :harhar:  :harhar:  :harhar: 

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Kombinacija nervoze in slabe volje, ker se za 5-ek neki menim in sem si u?timal fraj dan, zdaj pa ne vem al gremo al ne gremo, klinac vse skup.

pa ne d greste gledat 50 odtenkov sive  :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:  :jezicek:

jst grem u petk raj na 20 odtenkov..............

wtm_fu_54e7514d61ea2.jpg

Kabuum sound

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.