Skoči na vsebino
Električno kolo (e-bike, pedelec)
Napisano
  dne 20. 8. 2020 ob 7:59 je AmpeR napisal:

Rabim en nasvet.

Nameravam prešaltati na elektriko… Nisem lenuh, samo časa pri treh otrocih nimam več za kolesariti. Zato bi rad v najkrajšem času in bolj spočit prišel do moje tradicionalne točke (cca 20 km, 600m višincev ).

Sem pa v dilemi.

Doma imam 20 let starega odličnega 26´prednje vzmetenjenega Wilier-ja (deore, brez diskov) in razmišljam, da bi ga nadgradil z elektriko. Npr.: klik

Ali boljše wilierja pustiti 6,5 letnemu sinu, ki ga bo čez par let lahko uporabil in jaz raje kupim neki novega ele. za cca. 2500€  klik

Kaj zdaj?

Razširi  

Če se boš že odločil za e-bike in goniti po brezpotjih , kar je najboljše raziskovanje daj še jurja zraven in si privošči full suspension e-bike (udobje pa to) 👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO GP
Napisano
  dne 14. 8. 2020 ob 19:22 je NevLado napisal:

Ajde Lorenzo pridi nazaj :D 

1a44040839_62344233.jpg?v=d41d
WWW.24UR.COM

Pri tovarniškem moštvu Ducatija je še eno prosto dirkaško mesto za leto 2021. Kateri dirkač bo delal družbo Avstralcu Jacku Millerju še ni znano...

Razširi  

Mogoče pa MARCO MELANDRI  DUCATI WSB

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Res zanimiva dirka polno prehitevanj in pokanja iz auspuhov in na 18 colarcah ne F1 ampak F2 , moštvo Ferrarija 1 iRobert Mikhailovich Shwartzman n 3 Mick Schumacher :party0035:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
  dne 31. 5. 2020 ob 18:47 je Scr3am napisal:

Ko vidis, da igra Russell Crowe ze ves, da bo dober film. 

By the way, ce slucajno se nisi gledal "the next three days" moras obvezno :)

Razširi  

Še boljši je French ORIGINAL  Pour elle 👍 .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano (urejeno)

Film ki se sedajle predvaja na PLANET 2 film PARKER se pa vozijo MAZDE . Jenifer z CX-7. :party0035:

Popravljeno od koroska18
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.