Skoči na vsebino

U bistvu je blo na občutek topleje, kot dan prej z burjo, čeprav dan prej ni bil minus. Če se ozreš po Nizozemcih, ki kolesarijo celo zimo, ni hudega. Se vremenu primerno oblečeš in si pač malo manj "gibljiv" v vseh teh cunjah. 😁

Za tistih 20 minut res ni panika, če pa greš na turo, kjer se furaš uro, dve, pa zna stisnit dlani in stopala.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je g.Wankel napisal:

Kakšna ironija, ko CX-30 lastnik to napiše...

Tema CX-30 na tem forumu je dokaz, da ta avto ni lih biser avtomobilizma :) 

Ouch! 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 3 urami je SpEkTr napisal:

Z verigo je pa več hrupa, vibracij, višja poraba..itd...sigurno :)

Sem imel Mazdo3 z verigo, je bila tiha ko miš. Vse se da, če ne mislijo šparat na vsakem koraku.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Pri našem službenem Peugeot Rifterju l. 2019 je pri 45.000 km zamašilo oljno pumpo zaradi razpadanja jermena in je šlo 1000 €+ za popravilo. Wet belt je res bedarija.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Iz moje statistike pride tudi nekaj zanimivih številk:

Od 2015 se v službo večinoma vozim s kolesom, 15,7 km v obe smeri, 150 višinskih metrov. Do zdaj se je nabralo 5702 km in 75386 višinskih metrov. Na kolesu sem sedel 16 dni, 22 ur in 58 minut.

Če malo obrnem številke in upoštevam povprečno porabo moje Mazde CX-30 6,3/100 in zdajšnjo ceno goriva, bi naneslo 521 €, če bi opravljal pot z avtom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 6 minutami je Bini napisal:

Lep vikend vsem, sploh pa tistim, ki se dobite jutri na zaključku starega leta..... 🤗

Ja, nekaj v tem stilu pa res bo👍

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.