Včasih je zanimivo pogledat, kako nekateri brezskrbno pilotirajo in zganjajo hrup. Ker delam v Sečovljah, me je firbec matral, kaj to stalno preletava nad nami:
Live Flight Tracker - Real-Time Flight Tracker Map | Flightradar24
Popravljeno od etcho
Bravo Kimi in bravo Kubica!
Tokrat dam prav Macronu, da prepove družbena omrežja mlajšim od 15 let, ker očitno, da starši dovolijo vse svojim sončkom.
Veš, kako je rekel en srbski igralec: "Kad umreš, neznaš da si umro. Isto ako si glup, neznaš da si glup."
Jaz se ponavadi ob tej uri čez vikend obrnem na drugo stran. 😉
Pogovori se z avtorjem članka. 😉
Na 5. mesto. 😁
In kaj še ta članek razkriva? Da smo vozniki Mazd kultivirani in umirjeni vozniki. 😜
Ni samo v glasbi ta problem. Pred leti, ko smo še ročno sestavljali spletne strani, smo poznali kodo, jo gradili iz nule navzgor. Zdaj pa bo že "nečak od frenda" naredil v Wordpressu (pobral najbolj všečno predlogo, malo priredil barve ...) za eno pijačo.
Dramaaaa, kakšna dramaaaa, bi kričal Ališič. Redbull pa po stopinjah UAE. 😁
Žena:
"Tolk računov ta mesec... Kaj je to 4x245/50 R19?"
Mož:
"Mah, ti davki... Jebemti državo..."
Ne, a še nisi vidu Aurisa 1x12? 😉
Jaz stavim na Ferrari. 😁
Danes sva z @Alex - om odpeljala krožno varianto do Grožnjana po zabačenih poljskih poteh, trava do balance..., v Grožnjanu kafe, smetana pa nas je čakala na enduro spustu Šaltarija. Za nazaj po Parenzani.
Vstop na trail:
Popravljeno od etcho
Prva ženska leti na Mesec in javlja v bazo:
"Houston, imamo problem."
"Kaj je narobe?"
"Nima veze, nič."
"Povej, kaj je problem!"
"Ne bom!"
"Prosim, povej, kaj je problem."
"Ti dobro veš, kaj je problem!“
Napisano
Ne vprašaj. Danes za pridet v Koper in nazaj v Portorož, bi moral vprašat za nasvet Toma Cruisa (mission imposible).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani