Normalno pa je, da se lahko vsak odlo?i ali bo vinjeto kupil ali ne oz. bo uporabljal AC-je ali ne je pa najla?ji izra?un ta, da ?e letno prevozite vsaj 1900km po AC-jih in HC-jih vinjeto povrnete.
Torej se meni vlo?ek povrne ?e v mesecu in pol
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Nabavil nov fotoaparat Sony DSC-HX1 Za enkrat se ?e ubadam z vsemi nastavitvami in na?ini delovanja Zelo mi je pa v?e? "smile shutter", avtomatsko slika ko zazna nasmeh, sploh pri otroku je to zakon
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Jao ja budalo jedna.... sem mel miljon spisanega tule in ?e ve? ra?unov pa sem ponesre?i zapru...
na kratko, ker se mi ne da ?e enrkat pisat:
Ra?unal sem pri vseh dr?avah, ki uporabljajo vinjete, koliko jih pride letna vinjeta na koli?ino avtocest, ki jih imajo...
Mađari (0.20?/km) so malo pred nami potem smo mi (0.18?/km), za nami Slovaki(0.16?/km... poooootem pa je velik preskok in so ?vicarji Avstrijci, Romuni...(zdej to?no ne vem za te komade, ampak je okoli 0.008?/km). ?ehov nisem, ker sem takrat vse zapru :S
?e zdej se ne morem sprijaznit s ceno vinjete, sploh glede na kakovost na?ih avtocest in predorov...in cesti?? v njih..). Prekleti lopovi, upam da kak sifilis staknejo, ko celo dr?avo nategujejo.
Pri na?i bajti bomo ske?irali 300? za vinjete.... jest, ki sem leto "pri cestnini" ponucal cc.a 20-30?, je velik ripoff.... 50? je blo ?e sprejemljivo...
No ok, samo Avstrijci. ?vicarji pa verjetno ?e kdo ima predore za pla?evat posebej. In to ne malo. Ni mi edino logi?no zakaj se dr?avne glavce ne spomnijo in naredijo tako da pri cestnini pla?a? vse skupaj. To bi recimo veljalo samo za avte, ki so registrirani v Sloveniji, za ostale bi pa bile vinjete. Samo za dobi?ek se jim gre, kaj pa potem pomeni cestnina - verjetno uporaba cest, ki niso AC.
Kolikor jaz vem je RGB vhod klasi?en VGA priklju?ek, tako imam vsaj jaz. Sem povezal ra?unalnik na ta RGB vhod in je kar ok slika, ?eprav je HDMI pa? bolj?i.
To ti pravi?, moja malenkost se dostikrat igra s tem in lahko mi verjame?, skoraj ni stvari ki je ne more? narest, je pa res da ni tako fancy kot nekateri programi, samo pa niso shareware al pa free.
To ima? prav, naredi? lahko vse. Ampak problem je, ?e kaj naredi? narobe. Ravno pred tem te "??itijo" razni programi, da ne pobri?e? ali izklopi? kaj pomembnega.
Pa ne govorim to zdaj zate, ampak na splo?no za ljudi, ki ?e vedo ne kaj je register.
Zaj pa ?e ima kdo malo ?asa naj mi razlo?i kako ureja? prgrame kateri se naj ob vklopu zalaufajo?
poleg tega mi ve? no?e naenkrat zalauaft nekih programov Autocad ( legalen in registriran ) niti ne javi napake samo po urici se ni? ne zgodi.
Vsem, ki ?elijo preveriti kaj se jim zalaufa ob zagonu ra?unalnika priporo?am uporabo programa Autoruns. Poleg pregleda omogo?a tudi vklop/izklop programov.
Kot laik, prosim, ?e si lahko kdo vzame minutko in mi malo razlo?i zakaj se gre ...
Ve?ina teh "orodij" je bolj kot ne samo zaradi lep?ega. Pa? poi??e kak?ne stare klju?e, ki so jih deinstalirani programi "pozabili" pobrisati. ?e ma? res slab dan, ti lahko pobri?ejo tudi nekaj kar ?e rabi? in ti potem zna kak program jamrat.
Nekako nisem prista? teh one-click speed up program?kov. Raje preveri kaj vse se ti zalaufa ob zagonu ra?unalnika in nepotrebne stvari izklopi. To zna pri?parat par sekund pri nalaganju Winsov in pa kak?en MB RAM-a.
Druga?e pa, ko je ?e res kriza, postavi? ma?ino na novo pa bo spet nekaj cajta mir.
v avtopralnici mi je krta?a zagrabla zadnji brisalc in mi ga ?isto zdemolirala, zvila os, ro?ko je okrog obrnilo in da ?e to ne bi bilo dovolj hudo je zvilo tudi pleh na prtlja?nik in odkru?lo lak...
Sicer sem dobil od Petrola zapisnik za na zavarovalnico, kjer priznavajo krivdo ampak spet bodo nepotrebna pota in avto bo farban
Ma to je pa res za popizdit. Zgleda da bo treba samo v ro?no avtopralnico hodit...
A ni to zanimivo - ve?ina jih je v skrajnosti al bi skoz, da misli?, da ti bo kar odpadu - druga skrajnost je pa tista, ki ji mora? cel riual dvorjenja in romantike priredit, da se le tolk omeh?a, da vsaj ne zgleda, da ji ni do seksa.
Mejdu? ampak kje pa so tiste vmes? :ne vem:
Ma bi ?lovek rekel, da so verjetno tiste vmes lej***ke
?oferji chipseta so iz asusove strani downloadani danes kot last trial pred formatom (poglej slikco) Na CDjih ki sem jih dobil zraven itak ni driverjev za WIN7 ultimate. Razlike ni, ?e zmer dela blazno po?as. ?e pustim klju? ob restartu noter mi potem poka?e tisto prvo stran. ?im ho?em karkoli, je zeleni bar na vrhu in se pomika 3 leta proti desni. Zanimivo je, da printer pa dela normalno preko usbja.
vsi klju?ki ki sem jih sprobal (3 al 4je) delajo normalno na notebooku. V device managerju ni nobenega spora (klicaja). V biosu je vse BP nastavljeno. Ne vem kaj mu je.
Sej zadeva je v garanciji ampak ne da se mi ga nosit sem in tja, pa ?akat in tko naprej... ampak o?itno mi druzga ne bo ostalo.... USB mora delat druge ni. Pa ?e zgovarjal se bodo da je softwerska napaka in bom nazadnje ?e kako draguljarsko servisno uro pla?al.... matr tet ra?unalniki
Nekaj za probat, tolko da vidi? ?e je kaj od tega:
I get this when there is lots of internet traffic. With no open connections it is almost ten times faster. 1.3 Mb/s compared to 9.7 or higher.
As in Vista, you can speed this up by a TON.
There's two things you need to disable, Superfetch and Remote Differential Compression.
Superfetch can be disabled by;
Going to start > right clicking Computer > Click Manage > Choose Services and Applications > Services
Find "Superfetch" in the list, and right click > Properties > Change "Startup Type" to "Disabled"
Then Hit "Stop" then "Apply"
Remote Differential Compression can be disabled by:
Going to Start: Control Panel > All Control Panel Items > Programs and Features > "Turn Windows Features on or Off"
Uncheck Remote Differential Compression and Click OK.
Best to restart the computer after these changes.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani