Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano

Tudi po gripi in po katerikoli drugi virozi je to zelo običajno. Delovanje imunskega sistema izčrpava telo, manj gibanja in bolj poležavanje ter čajčkanje tudi ne pripomore k ohranjanju kondicije.

A smo to pozabili? Tako je bilo vedno tudi mnogo pred korono.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 3 urami je g.Wankel napisal:

A ni imel včeraj nekega sojenja? 😈

To je natolcevanje, sej ja vemo, da on tega ne bi nikol naredil. Kaj pa naj človek naredi, če ima premajhno plačo in si ne more privoščit večjega nabiralnika in da so ga nategnili, da je kupil Volvota, kjer je znano, da crknejo akumulatorji kar med vožnjo? 😉

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Zdaj se bolj postavlja vprašanje, kje se je okužil? A je to bilo na petkovem protestnem kolesarjenju, al so bila kriva druženja po zidanicah, mogoče nespoštovanje vladnih ukrepov, se je preveč sprostil (tole dvomim, ker je zategnjen do konca). Ni nosil maske zunaj al pa je pil kuhančka na kakem štantu. Mogoče pa le nima higijene in si ne zna razkužit rok ali pa jih vsaj umiti po potrebi, zaradi starosti že peša sluh in posledično ne more držat distance dveh metrov, ker ne sliši sogovornika.

Res bi rad videl kdo bo zdaj kriv za njegovo okužbo - nekdo mora, ker twito je nezmotljiv. Varnostniki in tajnice, fikusi in najbližji upognjenčki se že tresejo kdo bo grešni kozel. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Hehe lol.... največkrat jih okuži človek, ampak do zdaj še niso imeli okužbe. Menijo, da je zato zaslužno redno testiranje živali. Wow, inteligenca da te kap... Se pravi z rednim testiranjem živali preprečiš okužbo. Mislim tale pa resno zmaga - moram rečt, da kaj tako norega pa še nisem prebral.

Fuk, mi smo resno šli v kurac. Zadnji naj ugasne luč.

WWW.RTVSLO.SI

Ker tudi živali niso imune na covid-19, v ljubljanskem živalskem vrtu enkrat tedensko testirajo zverine, primate in jelenjad. Brise jemljejo iz...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Skakalke imajo samo dve tekmi, bordarji pa celo eno samo (še paralelni slalom so jim ukinili).

Važno, da imamo v Curlingu, mešane dvojice pa moške, ženske in mešane ekipe. Samo v rinjenju kamnov in pometanjem ledu lahko nekdo tri medalje osvoji.

Da ne rečem Nizozemske discipline v hitrostnem drkanju, kjer imaš ločeno še na kratke proge, da ja ne bo premalo tekem.

Se pravi za moške torej na kratkih progah:

- mixed team relay na 1000m

- 500m

- 1000m

- 1500m

- 5000m relay

potem pa še na velikem stadionu

- 500m

- 1000m

- 1500m

- 5000m

- 10000m

- zasledovanje

- masovni štart

Enostavno lahko nekdo osvoji tud do 7 medalj in tukaj bodo kitajc pa Nizozemci nabrali enih medalj.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Odlično naši, fenomenalni so. :bravo:

Če bi pa tale kontrolor pregledoval opremo še na ženski posamični tekmi bi pa naše pobrale vse tri medalje. :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jaz enako, dva ruterja med sabo povezana z UTP. To je čist OK, je pa res, da vsi PC-ji v bajti so povezani z UTP kablom. Hja tisti, ki smo kdaj igrali mrežne FPS že vemo zakaj je to pod mus. 😜

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ampak poglej tele barabe... komaj čakajo, da bi zanetili vojno in spravili EU na kolena.

https://www.24ur.com/novice/tujina/spodrsljaj-bloomberga.html

Spodrsljaj je... članek se je kr sam napisal, lektoriral, uredniško potrdil in samodejno objavil. Hmm ja, medijem je očitno kovid pač zastarela zgodba in štancajo nove, da bodo držali ljudi v strahu.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 2 urama je Scr3am napisal:

Ne. To je pro liga pa tudi poteka use preko twitcha. To so pac izseki iz razlicnih iger. Drgac imas se vecje norce :) Sej mogoce na posnetku zgleda izi., ampak, ko dejansko igras vidis, da se vsako orozje razlicno obnasa. Imas razlicen recoil, padec metka itd. Sploh ce streljas na daljse razdalje je treba to upostevati in ne samo nameriti v glavo in je HS. 
Zadnji turnir je bil recimo 2021 in je bila nagrada en milijon. Tko da tudi Esport je ratal biznic :)

Se mi je zdel, da sem to izjavo nekje videl - mogoče pa je samo vzeta iz konteksta .... hehe

TWITCHSTATS.NET

Streamer admited cheating in pubg - Twitch clip created by Paruna for channel DanucD while playing game PLAYERUNKNOWN'S...

Drugač pa nekoč davno nazaj tam nekje na prelomu tisočletja sem preigral kr nekaj Counter Strika, ko je bil še mod za Half Life. Pa je v eni fazi ratal bit sila nezabaven, ko je vsak tadrug cheatal. Zato sem ob takih zadetkih HS na 150 m pr tem, da tarača laufa oziroma celo skače.... hmmmm, težko me prepričajo. Wall hack, no recoil, aimbot... you name it😜

Pa še en tak lep insert, ki tako prelepo sovpada.

M.TWITCH.TV

Watch DanucD's clip titled "Does DanucD use Cheats "

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 41 minutami je Jest napisal:

Danes nasel to posto v nabiralniku za zeno… Ko je cas izolacije ze mimo… Pricakoval sem vsaj prilozeno potrdilo s QR kodo… A sem bil mogoce prevec optimisticen… 

Izgleda ima drzava se vedno prevec denarja za razmetavanje… pa organizacijsko močno šepa…

Ne razumeš ti to - izgoreli so. Sem prejšnji teden srečal eno staro znanko, ki dela na NIJZ in sem pričakoval, da bo črna in zasmojena od izgorelosti... pa nič, je k rožca in veselo nasmejana in se je pohvalila, da ji na šihtu še nikoli ni bilo tako dobro. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 7 urami je Alex napisal:

Ne bi bilo slabo. Meni so vojaška letala všeč. Lahko tudi tanki pridejo, samo, da se to konča. 😉

Tole je nevarna kombinacija - Janša na oblasti in tanki na ulicah. 😬

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 17 urami je NevLado napisal:

Brez zamere ker se vtikam, ampak socialni stik pomeni marsikaj :) 

Drži popolnoma, ampak po 11 urah zdoma skoraj vsak dan je pač jeba. Interakcije imam v službi dovolj, ker ne dalam od doma, ampak dejansko komaj čakam, da se to sranje neha. Pa ne zaradi kovid omejitev, ker ko enkrat razčistiš pri sebi, da nisi ti tisti, ki izgublja s temi omejitvami in preseliš prioritete drugam je vse skupaj praktično neboleče.

Edino kar je problem je to, da so sodelavci tolk odsotni,  a delo pa mora biti narejeno. Ja sej manj pomembne stvari dajemo na stran in delamo samo tisto res nujno, ampak na dolgi rok se tudi to ne izzide. In če ne bomo kmalu nehali z norostjo in pač zavesto rekli "fuck it" ter se vrnili v brezkarantenske čase, bodo ljudje dejansko izgoreli.

In ko ljudje izgorijo ali pa dobija zraven še psihične težave pa so lahko zadaj meseci in celo leta rehabilitacij - upam, da si tega ne želimo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 18 urami je Alex napisal:

Je pa kar precej ljudi na raznih FB, ki pozivajo goloba, da naj se dokončno izjasni o cepljenju, da bodo vedeli, ali ga voliti ali ne. 🤪Kam smo prišli. 😊

Gremo pa v soboto v Italijo na smučanje. Da preverimo, kako se oni kaj držijo. 😊 

Žalostno a ne, da je ratal cepilni status in pa cepilno prepričanje faktor odločitve. Ampak to niso krivi tisti, ki se zdaj odločajo komu dati glas le  na osnovi tega, ampak tisti, ki so s svojimi neustavnimi odloki povzdignili cepljenje na najvišji prestol in se zadnje leto govori praktično samo o tem. Pralnica mozga press.

Kar se pa Italije tiče boš pa razočaran, ker ne zahtevajo več cepilnega statusa - zdaj jim je bolj važno, da bi ja sploh kdo prišel. Men je smešno, da se kr tolčem po kolenih, zate pa ne vem. 😆

Tudi Italija nekoliko omilila ukrepe - 24ur.com

pred 13 urami je Bini napisal:

Sam si se odločil,da te matretirajo,samo to sem hotel povedat.Mi je pa žal,da je tako in bi bil bolj vesel,da bi vsi živeli normalno in veselo....😊 👍

Pa malo se sprosti in daj živce na pašo....😉

Hvala za skrb, z mojimi živčki je čist vse ok - jaz se zjutraj lahko pogledam v ogledalo in sem zadovoljen s sliko, ki jo vidim.

Glede tvojega prvega stavka pa takole - pravno ne zdrži tvoja navedba kot tudi tista ne, da je ženska sama kriva, če jo partner pretepa, kaj pa ni šla stran.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 1 minuto je Bossek napisal:

Ma zanimivo mi je ker sam sem bil petek in soboto precej "prehlajen" (2 ure smrkav, naslednjo uro zamesen nos, .... ampak nikoli vrocine). V nedeljo sem bil ze ok. Vmes se testiral in -. Danes se za vsak slucaj, ker grem jutri v pisarno, spet testiral in spet -.

Nacelomo pri nas ni tak problem ker delamo od doma in ce nisi res povozen pol si pac doma in delas. Ce ne bi imel jutri sestanka bi tudi sam do srede vztrajal.

Jaz sem pa skos na šihtu na lokaciji in nimam v dveh letih niti dneva dela od doma, niti bolniške. Nosek ni bil smrkav, na dva dni samotestiran in je to to. Je pa res, da privat se ne družim več toliko pa ne zaradi tega ker ne bi hotel, ampak ker enostavno zaradi odsotnosti pridem dostikrat kar utrujen in nimam niti volje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.