?e ti USBji delujejo po?asi, zna biti problem v gonilnikih za chipset. Si naredil update windowsov? Poglej ?e so na proizvajal?evi strani gonilniki za Windowse 7.
Druga?e pa ti priporo?am program?ek Driver Cure, ki avtomatsko preveri za zadnje gonilnike vsega hardware-a.
V spovednici ?upnika pritisne lulat... ni vedel, kaj naj naredi, pa je pred spovednico zagledal ?istilca, ki je pometal.
?el je k njemu in mu rekel: "Poslu?aj, mene obupno lulat ti??i, pojdi v spovednico in poslu?aj gospo Novakovo, ki bo zdajle pri?la k spovedi, karkoli ti pove, ji daj tri Zdrave Marije za pokoro..."
... in odleti na strani??e...
?istilec se vsede v spovednico in res pride ga. Novak...
Le ta mu pove: "O?e, hudo sem gre?ila... Podlegla sem sku?njavi in mo?evim ?eljam in dala njegovega "saj veste kaj" v usta..."
?istilec, ?okiran, ugotavlja, da so za tak?en greh tri Zdrave Marije le premalo. Zato odpre spovednico in vidi ministranta.
Le-tega vpra?a: "F'nt, poslu?ej, kuga daje ?upnik za fafanje?"
Ministrant ga pogleda in odgovori: "Dva Twix-a in CocaColo!"
Ja tudi sam laufam doma 64-bitno verzijo in moram re?t, da po razo?aranju nad XPji 64-bit, me je 7 prijetno presenetla. Res pa je, da je tudi name??ena na zverini, tako da mora letet.
Definitivno priporo?am vsem, ki imajo ve?jedrne procesorje in/ali 4+ GB RAMa.
Sam uporabljam 7 na slu?beni ma?ini od bete naprej in moram re?t, da nisem zasledil kak?nih ve?jih hro??ev. Zdaj imam na obeh ma?inah 7, na slu?beni 32-bit Enterprise, doma pa 64-bit Enterprise. Edino nnesoglasje, ki sem ga zasledil do sedaj je nedelovanje VPN klienta (Check Point) na 64-bitni platformi, zato sem prisiljen uporabljati 32-bitno verzijo.
Druga?e pa priporo?am vsem, ki imate ma?ino z vsaj 1GB RAM-a.
Lp, Iztok.
Ma Crysis je itak killer za ma?ine. ?e nisem videl ma?ine na kateri bi laufal na polno, pa da bi dal vse nastavitve do konca.
Druga?e imam sam trenutno 9600 GT, pa mi je malo ?al da nisem ?e nekaj vrgel zraven in kupil GTX 260.
Evo ?e moji ma?inci:
IBM ThinkCentre
* Procesor: Intel Pentium 4 HT 3.4 GHz
* Spomin: 4 GB
* Grafi?na kartica: XFX 8600GT 512 MB
* Trdi disk: 160 GB + 250 GB + zunanji 250 GB
* Tipkovnica: Razer Tarantula
* Mi?ka: Razer DeathAdder
* Monitor: 20.4" Samsung SyncMaster 204B
* Opti?na enota: DVD-RW DL
Lenovo ThinkPad Z61p
* Procesor: Intel Core2Duo 2.00 GHz
* Spomin: 2 GB
* Grafi?na kartica: ATI FireGL V5200
* Trdi disk: 100 GB + dock station 80 GB
* Monitor: 15.4" TFT Wide (1920x1440)
* Opti?na enota: DVD-RW DL
Napisano
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Povezava za deljenje
Deli na druge strani