Za Alexa ni druge opcije kot biti pod nekom in mu vdano služit. Najraje bi videl, da smo pod Italijani, ker oni so baje najboljši. Avstrijci so tud OK, EU situacijo tud sprejme, da nam Švabe odrejajo pot pa čeprav so novi bolnik Evrope.
Vse bi dal, sam, da ne bi bli Jugiči nazaj al pa bohnedej Rusi. Pa kljub temu, da zadnji dve opciji sta 99,99% nemogoči. Ne vem ampak tako razmišljanje in strah pred nemogočimi ima tudi v mediciji svoje latinsko ime.
Kupim Donfeng Box. Zanj odkartam 17 jurjev, ampak ker je polna cena 24 jurjev, na to polno ceno plačam kasko. Zapeljem nov avto s parkirišča avtosalona,in takoj v prvem križišču naredim totalko. Zavarovalnica mi plača 24jurjev.
Potem moja žena kupi nov Donfeng Box in zanj spet odkarta 17 jurjev.
A sem odkril nov poslovni model?
DongLonga zapelješ iz salona pa je po Evrotaxu vreden samo še 70% cene. Zavarovalnica pa plača le 60% od Evrotax cenitve, če je totalka.
za 24k€ novega v salonu in prepisanega na tvoje ime pred salonom je vrednost samo še 10k€ in tolk ti izplačajo
Super, ker tako aroganco ne prenesem. V življenju nisem nikogar zaparkiral, ta se pa še hvali. Eno okrog ušes bi si taki zaslužili. Sej bo 1x tapravega srečala pol bo pa jok in tožarjenje na FB kakšni so ljudje.
Brez skrbi Bini... pod vodstvom velik Nemčije ali 4. rajha bomo zgodovino ponavljali, kot pred skoraj 100leti. Eno marširanje proti Moskvi je že opcija. Baje gre v tretje rado.
Ali Boss mogoče ve kaj, kar nihče drugi ne? To je sedaj vprašanje. 🤔
Boss je realist, kar nekateri sicer označujete za teorijo zarote, ampak gre le za to, da sem se z leti naučil brati novice in vse kar se danes dogaja, smo nekoč že videli pa v večini pozabili.
Tko, da tole z modrasom in Bohinjem je bilo kr mal preveč izi za ugotovit. Čakam samo še na poročilo o obdukciji psa. Tole nakladanje, da je psa ubila cianobakterija, ko je pes samo šel v vodo in prišel ven je pač ena večjih buč. Če pa te piči kača pa so simptomi podobni kot so jih opisali pri poginu psa zato sklepam, da je verjetno bil tudi pes žrtev modrasa.
Lol, ker vidim, da smo pozabili, kaj je bil vzrok za stavo
Boss napisal
dne 25. 6. 2025 ob 19:25 je Boss napisal:
Na Gorenjskem? Ne bi se čudil, da v Bohinju in tole zna biti povezano s poginom psa pred kratkim. Cianobakterije my ass.
na katero Alex odgovori
dne 25. 6. 2025 ob 19:27 je Alex napisal:
Teorija zarote? 🤔
Upam, da je zdaj razumljivo, da je samo še vprašanje a je bil tudi poginuli pes žrtev modrasa in ne cianobakterije? Aja pa da to le ni neka teorija zarote ampak verjeten potek dogodkov. Čakamo samo še obdukcijo, ki upam, da bo sploh narejena in obveščena javnost. Trenutno nas samo še hecajo in ugotavljajo neke možne vzroke, ki z znanstvenim pristopom nimajo nič skupnega in vedo glih ene tolk k vedeževalec Blaž.
Tega je res velik in zato Kitajci v naglici hitijo na negorljive baterije. Pri nas bo pa najprej moralo vse pogoret predno se bo zamenjalo vključno s SE.
Tisti kmet v Zavrhu pod Šmarno goro pa tud mislim, da ni dal več gor solarnih panelov? Je blo 1x dovolj.
Me kr ma, da bi stavil proti tebi... čist tko iz fore. Recimo tkole, če mam prav mi boš en teden za vsak moj post replayal "prav imaš Boss". Če pa sem falil pa bom jaz en teden replayl na vsak tvoj post "prav imaš Alex".
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za Alexa ni druge opcije kot biti pod nekom in mu vdano služit. Najraje bi videl, da smo pod Italijani, ker oni so baje najboljši. Avstrijci so tud OK, EU situacijo tud sprejme, da nam Švabe odrejajo pot pa čeprav so novi bolnik Evrope.
Vse bi dal, sam, da ne bi bli Jugiči nazaj al pa bohnedej Rusi. Pa kljub temu, da zadnji dve opciji sta 99,99% nemogoči. Ne vem ampak tako razmišljanje in strah pred nemogočimi ima tudi v mediciji svoje latinsko ime.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani