Skoči na vsebino
pred 4 urami je Bini napisal:

Dizain pa.... 🫣🥴😉

A zato ker ni SUV? Oziroma ker gre za relativno minimalistično oblikovanje brez odvečnega kiča vsepovsod. Ja to ni avto za bahat se naokoli in kot žirafa gledat a te vsi vidijo. Men je recimo ravno to všeč, ker avta na kupujem, da se z njim važim naokoli in ta Škoda je dejansko to kar mi je všeč. Vse ima kar iščem... je limo, ima peta ogroma vrata, ogromen prtljažnik, paleto motorjev iz katerih lahko izbiraš, vso možno opremo, preizkušene motorje, je potovalnik in je udobnež, ki s pravim motorjem tudi pokaže zobe. Vse ima, edino kar nima so pa strešne sanke, kar je zame še dodaten plus...😜 zato je meni všeč.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Superb je odskočil od konkurence, ko je bilo še vseh 20 avtov v predizboru.

Tako, da tale moja napoved izpred dveh mesecev in pol je bila čisto preveč enostavna za napovedat pravilno. Sem pa vseeno mislil, da bo dobila vseh 60 možnih točk, ker dejansko je tole z naskokom najboljši avto tega izbora.

dne 26. 10. 2024 ob 18:32 je Boss napisal:

Drugač pa Škoda Superb brez dvoma - to je po moje najboljša Škoda ever.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 8 urami je Slivka napisal:

Moja prijateljica je pomotoma svoje kontracepcijske tabletke zamenjala z apaurinom. 

Sicer ima 10 otrok, ampak je pa čist flegma...

Aha vse jasno.... :hudicek:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Pa ne samo to, še čez prehod za pešce za povrh. Zato, ker je Googlov avto zmanjšal zaradi peške na prehodu a pacientu ni dalo miru. 🤬

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je Alex napisal:

Ne hodim v nobeno cerkev, pa tudi ne mislim v bodoče hodit. Zna se pa ponoviti zgodba s kitaristom na balkonu. 😉

Ej tole pa pridem pogledat kako bo zgledalo. Sam sporoči, ko boš.. "in the mood"

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 4 urami je kacnje napisal:

Ni najbolj fer, po drugi strani pa tudi razumem žirijo in jih ne obsojam.

Jaz pa ne. Žirija bi nujno morala pred zadnjimi petimi znižat nalet. Ker, ko se enkrat gre tam na 140+ si odivisen samo še od vetra in ocene skokov in nič več daljave. To pa za moje pojme ni več bistvo skokov. Ker zato se jim rečejo smučarski skoki in ne umetnostni skoki.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Me sinoči obišče sosed in vošči "abrahama". 

To je v redu, samo, da ti ni voščil "Mohameda".

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 16 urami je Mraušk Mčk napisal:

Upam, da imajo naše patrije zimske gume, pa da bomo lahko našim najtesnejšim zaveznikom Američanom pomagali iztrgat Grenlandijo iz danskih krempljev. 

Pravijo, da je to nujni ukrep, ker je potrebno zaščitit Grenlandijo pred Putlerjem in ruskimi orki. Enako bi še Panamo osvobodili s prekopom vred, Kanado bi pa kar priključili k ZDA tako nekako kot z anšlusom Avstrijo Nemčiji pred WW2. Iste naci metode sam ej, ameri so svobodni svet mi se pa moramo bati Rusov. Hitlerju v peklu pa kr solze na oči prihajajo ob takih idejah.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Predolgo spremljam skoke, da bi me prepričal. Niso samo teli trije, ampak cela A reprezentanca in ko pridejo še B skakalci vsi čudežno skačejo v poden. Sicer pa ... bomo videli.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Teli jodlarji so si zmislili napihljivo spodnje perilo, ki se ga ne pregleduje. Edino drese gledajo. Zadeva deluje kot airbagi pri smukačih ampak ne tolk intenzivno. Napolni se s CO2 bombicami, ki jih sprožijo na daljavo tik ob odskoku in sprostijo pritisk ob pristanku. Kraft v zraku zgleda k bodybilder v rokah tolk je lufta notri.

Pol je pa še glavni kontrolor opreme Avstrijec - kako priročno - da se v to ne vtika. Da ne bo preveč očitno bodo zdaj nekaj tekem odskakali brez te "pomoči", ker imajo prednost ogromno, če pa bo trda predla bodo pa ob koncu sezone še malce pogoljufali in se važili kako neskončno dobri so in vsi ostali zanič.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 7 urami je godlike napisal:

Rit boli spomladi.... in to me nikoli ni motilo.

Jaz omenjam mravljince, ker ti sedež ob vzponu pritiska na "moške zadeve". In ne vem kako naj tam navadim na sedež 🤔

SQlab pa meri širino medeničnih kosti in glede na to kupiš ustrezno širok sedež.

Prvo vožnjo dve spomladi je to normalno zato, pač krajše za začetek pol je pa OK.

Mi je pa zanimivo, da je to sploh problem z mravljinci ipd. Namreč sam tega ne poznam pa so vedno gor serijski sedeži in nisem menjaval razen, ko so mi kakega ukradli.

Glede mravljincev pa to res ni hec, ker navadno to pomeni, da ti nekaj pritiska na žile in da pretok krvi ni dober.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano

Ej čist resno vprašanje, češrav men je za kavo bolj ali manj vseeno. Kakav je zaradi slabe letine že šel gor, kava pa baje, da je ravno tako imela enak udarec v Braziliji in Vietnamu. Za zdej naj bi še filal iz rezerv pol pa baje cena v nebo. A je to res al spet fake news?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 2 urama je etcho napisal:

Pravi moški si ne kupijo/vozijo rdečih Ferrarijev. 😜

Ko sem bil mlad (in neumen) sem si želel rdečega Ferrarija. Žal največ kar sem dosegel v tej smeri takrat, da sem s pomočjo fotra preštrihal svojega Peugeota 305 na Ferrari rdečo. Bil je unikat s tako barvo. Tko, da nekje v življenju ti je tud rdeča všeč.:bravo:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.