Resitev je da ne pijes vode - ampak per iz piksne :)
Ne vem kaj bi delu, spal sem do devetih, na lezalniku sem ze bil, kopal sem se ze, zdaj sem za mizo ob kavi...pa 28 napovedano....trpljenje bo do dveh ko bo na plazi prenos motogp....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
In ja Slovenija se segreva bolj kot ostali svet - ja seveda, ker smo tako izolirani od ostalih in segrevanje seveda ima meje in da no?e it k na?im sosedom ampak ostaja samo pri nas.
Res ne vem kdo nas ima konstantno za norca.
Kalifornija nam naj kar grozi saj imamo Patrije!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
No no pozimi se tud z motorjem vozi in glej si ga no na letnih, kako neodgovorno.....pa kako neodgovorni so motoristi, ki morajo avto, ki se lahko poskoduje in se mora ustaviti na sredi ceste, prehiteti sredi toce.
Ja res ma vsak malar svoje oci....se strinjam. Problem je le da je vsak Pablo Picasso
90% so na posnetkih sami motoristi krivi za svoja dejanja...je pa zanimivo, da ?e nebi bili posneti, bi se vsi po svojem pasu peljali in nih?e nebi prehitro vozil...
Motoristi so kreteni in ubijalci
jaz ne vem kaj folk misli poleti v kratkih hla?ah in brez ?elade.
Mi2 s kalmanom sva imela enega takega, povrh vsega ?e pametnega s po?tarsko ?elado, bermudami, srajco s kratkimi in 250ccm Burgmanom v skupini....
jaz sem v svojih letih na mopedu opazil naslednje:
?e si prehiter, predvsem na cestah s priklopi, kri?i??i bo? kmalu na tleh (z nekom)
?e pa si prepo?asen si na motorju resno ogro?en, ker ti ali te?ijo na riti na pol metra, bodisi na obvoznici nima? 'zaleta' za manever, ker folk ne gleda ni? samo zanima ga kako bo on zavil gor ali dol, ponavadi manever LDI ali VDL (levi desni izhod / vklju?evalni desni levi)
Tako da treba je najti en flow, meni je najbolje da sem rahlo hitrej?i od prometa, pa ?e smo 50 pod ali nad omejitvijo
Pohvalno pa je da se je kultura motoristov neverjetno izbolj?ala kar se ti?e vidnih neo obla?il, vsak drugi je danes bodisi v rumeni jakni / ?eladi kakor jaz ali pa ima vsaj odsevni telovnik (ki bo slej ko prej tudi po zakonu)
Zelo malo je videti ?e tistih usnjenih bajkerjev.
Jaz pa sem kon?no tudi naro?ila Mazdo k Pelkotu:)Se vseno upam,da ni tak jajc od klime kot pravi Jures:)
Jaz sem bil pri njemu cuti se razlika ampak za zadaj brez cevi ki jo mam speljano ne gre. Neverjetno je tudi kako vpliva ali imam rolo ali ne, ker prepolovi prostor prtljaznika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ne vem kaj bi delu, spal sem do devetih, na lezalniku sem ze bil, kopal sem se ze, zdaj sem za mizo ob kavi...pa 28 napovedano....trpljenje bo do dveh ko bo na plazi prenos motogp....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani