Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Vse je blo po 5?, voda,pepsi, pir,... 0,5L

Kozarci so bili po 2?.

Resitev je da ne pijes vode - ampak per iz piksne :):)

Ne vem kaj bi delu, spal sem do devetih, na lezalniku sem ze bil, kopal sem se ze, zdaj sem za mizo ob kavi...pa 28 napovedano....trpljenje bo do dveh ko bo na plazi prenos motogp....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bolj kot sebe bi rad pohvalil Jo?ta za pomo? pri pimpanju kanar?ka :bravo:

0f6995b982b516d0f740a2e8345cceb3.jpg

Zdj pa ?e spolirat lu?i in naredit jezni pogled :hudicek:

A kante so ble v napoto al kako? :):)

Nice job!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Kaj ko bi vidva odprla temo kjer se bomo samo strinjali. To bo prva vsem prijazna tema.

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Spet se strinja... :jupiii: ... :bravo: ...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ja, in jaz sem fil?ek komentiral...

Mazda motoristi pa? spadajo v tistih 10% pametnih motoristov...saj vozijo mazde...japonce...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Spet pred poletjem, novinar?ki privle?ejo neke katastrofalne novice tako kot vsako leto.

http://www.24ur.com/novice/slovenija/slovenija-se-segreva-hitreje-od-ostalega-sveta-nam-grozi-kalifornija.html

In ja Slovenija se segreva bolj kot ostali svet - ja seveda, ker smo tako izolirani od ostalih in segrevanje seveda ima meje in da no?e it k na?im sosedom ampak ostaja samo pri nas.

Res ne vem kdo nas ima konstantno za norca.

Kalifornija nam naj kar grozi saj imamo Patrije!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ravno ker nismo obkrozeni s plehom se ne pucutimo tako varne da bi pisali sms se sminkal.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

No no pozimi se tud z motorjem vozi :) in glej si ga no na letnih, kako neodgovorno.....pa kako neodgovorni so motoristi, ki morajo avto, ki se lahko poskoduje in se mora ustaviti na sredi ceste, prehiteti sredi toce.

Ja res ma vsak malar svoje oci....se strinjam. Problem je le da je vsak Pablo Picasso

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Koncert Bon Jovi na Dunaju se je koncal ob 23:00, ob stirih zjutraj je bil nas AVTO na vrsti!

140k ljudi, ker je blo teden pred Eurofuzbalom

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Bivsa sodelavka v Litvi se je odlocila da vzame mazdo 6, zato ji je bila poslana ajvarjeva kreacija, ki jih sedaj s ponosom uporablja povsod

6f815bc98dc370b26e46a92a7a03ca9e.jpg

Njen sodelavec, litvanc ki hodi k meni pa........V8 540 konjevd86813d29b2da237d27d2665629760bd.jpg

Take nalepke pa nimamo.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Dolomiti. Konec maja / zacetek junija. Pet - ned.

Pot zacrtana cca 1300km, kandidatje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Ne morem verjet, da se jures strinja z mano... :jupiii: ...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Vsake o?i imajo svojega malerja....

Sem precej na cesti, pa sem zelo malo motoristov videl, ki bi se normalno hitro vozili...povdarek na normalno hitro...

Se strinjam

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

90% so na posnetkih sami motoristi krivi za svoja dejanja...je pa zanimivo, da ?e nebi bili posneti, bi se vsi po svojem pasu peljali in nih?e nebi prehitro vozil...

Motoristi so kreteni in ubijalci

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nakup kolesa
Napisano

Ja ja, to zdej govori?. Potem s bo? pa ful natrenerov pa bo? mo?an kot bik in se bo gi?tel pod tabo zvijov kot presta.

Pol bo tud shuj?u big_smile.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ssd disk 42 apdejtov....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

ugasni pa pr?gi....deluje po dveh urah ni ?lo druga?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jest sme glih v?eraj klel Winze. Sem mi je mudilo, dam shutdwon on pa installing updates.... <_<

Zato je prespal v firmi, tole jeblo pa zbujanje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ce se tema brise....
Napisano

Tipicno za Vida da joka administratorjem in isce pravico v pravilih svoje provokacije pa smatra za nekaj normalnega.

A se je dokoncno poslovil upam al je v banovcih?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Vceraj sem ga pustil v sluzbi zarad tega pa ssd disk je....pa nic

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Od osmih pijem ze tretjo kavo....

post-2637-0-64140200-1431587366_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

jaz ne vem kaj folk misli poleti v kratkih hla?ah in brez ?elade.

Mi2 s kalmanom sva imela enega takega, povrh vsega ?e pametnega s po?tarsko ?elado, bermudami, srajco s kratkimi in 250ccm Burgmanom v skupini....

jaz sem v svojih letih na mopedu opazil naslednje:

?e si prehiter, predvsem na cestah s priklopi, kri?i??i bo? kmalu na tleh (z nekom)

?e pa si prepo?asen si na motorju resno ogro?en, ker ti ali te?ijo na riti na pol metra, bodisi na obvoznici nima? 'zaleta' za manever, ker folk ne gleda ni? samo zanima ga kako bo on zavil gor ali dol, ponavadi manever LDI ali VDL (levi desni izhod / vklju?evalni desni levi)

Tako da treba je najti en flow, meni je najbolje da sem rahlo hitrej?i od prometa, pa ?e smo 50 pod ali nad omejitvijo

Pohvalno pa je da se je kultura motoristov neverjetno izbolj?ala kar se ti?e vidnih neo obla?il, vsak drugi je danes bodisi v rumeni jakni / ?eladi kakor jaz ali pa ima vsaj odsevni telovnik (ki bo slej ko prej tudi po zakonu)

Zelo malo je videti ?e tistih usnjenih bajkerjev.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Jaz pa sem kon?no tudi naro?ila Mazdo k Pelkotu:)Se vseno upam,da ni tak jajc od klime kot pravi Jures:)

Jaz sem bil pri njemu cuti se razlika ampak za zadaj brez cevi ki jo mam speljano ne gre. Neverjetno je tudi kako vpliva ali imam rolo ali ne, ker prepolovi prostor prtljaznika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.