DARS je kupil pripravo za meritve v kateri cestninski razred pase vozilo... in ta priprava je kostala menda 3.000 ? ... Poleg tega se v videu vidi, da se priprava nasloni na brisalce ... Ce bi brisalce dvignili ali odstranili bi dobili ravno tisti centimeter in pol, ki presega mejo ...
Sicer pa... ce so ze uvedli to novost, naj bi takoj objavili tudi seznam vozil, ki pasejo v ta razred ... Ne pa da s tem meckajo in naj bi to objavili sele cez kaksen mesec ... Saj teh dostavnih vozil ni neskoncno veliko, da to ne bi bilo izvedljivo ... Za 3.000? bi jih sel marsikdo sam merit in jim dostavil spisek ...
No pa le ni bilo tako kot so na za?etku posku?ali prikazati mediji kak?en teror dela dr?ava. O?itno vas je ogromno nasedlo zgodbicam tegale gospoda, ki je zdaj najve?ji reve? pod soncem.
Torej je drzava rusila lastno crno gradnjo... in rusenje mora placati kdo? Lastnik objekta verjetno ... Skratka... tole je bolj kot ne farsa ... Dokler bodo stale crne gradnje, kot je "susilnica sadja" na obali ali "bazencek" v hribih... so taki primeri le pljuvanje v obraz navadnim smrtnikom, ki nimajo denarja za drage odvetnike in podkupovanje inspektorjev ...
Hja sej... ampak si videl kak?en je bil interes ?e samo med nami samimi
?koda, je pa res, da tako zame kot za Juresa je bil tole vseeno stro?ek v najinih prora?unih ampak, ?e nekaj obljubimo, da se bo naredilo je pa? treba tud zobe stisnt pa to narest. Jebat ga ?lanstvo v klubu pa? niso samo ugodnosti in popusti ampak je treba neki za to tudi vlo?it. ?koda pa da ni klub od tega ve? imel (mislim promocijsko) ampak zaradi pi?kave udele?be je verjetno celo bolje, da nismo bili medijsko podprti, ker potem bi ?ele izpadli bedno in neresno.
Interes je ze bil...samo kot kaze datum ni bil najbolj posrecen...
Nekdo je na cestninski postaji Torovo menda trescil v zascitno ograjo ... Se izgleda ni znal odlociti, ali bi sel po pasu za avtomobile, ali bi sel na tistega za kamione
Ravno slisal po radiju... DARSova kamera pa kaze tole:
Sem rekel, bom ta?as dal oglas na bolho za 4S - 16 klicev v 15 minutah, nekdo la?en ajfona pri?el iz slu?be in ga vzel 44min po oglasu...
Si dal dobro ceno verjetno... ker zdajle je poplava oglasov, ko je predstavljen novi model ...
Torej si ostal brez telefona ... Ce ti je HTC One prevelik, sem bil ravno danes na predstavitvi HTC One mini, ki je hardversko zelo podoben HTC One, le da ima manjsi zaslon ... in posledicno ni tako velik ...
Prodajna cena brez aneksa naj bi bila okoli 480? ... koliko bo pa pri operaterjih pa se niso znali povedati... samo da bo v kratkem v ponudbi ...
Bo pa izgleda zanimiv tudi HTC Desire 601 za malo manj denarja ...
Ma na?i so ?li iz BES na exchange...... Tudi 5 naj bi imela bolj?o kot moj 4S, lari fari, litvancu je dr?ala enako ko sva bla skup
Petka ima sicer malo mocnejso baterijo... ampak ima tudi vecji zaslon in mocnejsi procesor... zato je glede baterije po mojih izkusnjah nekje podobno pri obeh (4s in 5) ...
A nisi rekel, da ima BB tudi native Exchange podporo? Drugace pa imas lahko BIS... Pri nas v firmi imamo tudi Exchange server... in sta se dva ali trije, ki uporabljajo BlackBerry preko BIS ...
Kateri mobilec danes mi priporocas, kar potrebujem je:
- klici, sms
- blutut
- dober foto
- activesync / exchange s priponkami
- B A T E R I J A!!!!!!!!!!!!!!!
- ne prevelik ala note
Iphone umira. Brez dodatne baterije in vsaj 2x polnjenja ne vzdrzi dneva. Marca 2014 mi potece vezava ampak zaradi sluzbenih potreb tud placam predcasen odkup....
V bistvu je vecina top mobilnikov z vsemi temi lastnostmi... edino ena je izjema... in to je ravno baterija, ki je pri tebi napisana z velikimi crkami ...
Ravnokar poteka predstavitev iPhone 5C in iPhone 5S ... 5S naj bi imel boljso baterijo...
Za ostalo si pa rekel, da si itak ze probal (Blackberry,...).
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Kolikor vem, moras res imeti SHSH shranjen... edino ce das na zadnjo verzijo, ki je na voljo za tvoj model... To je 6.1.3
Se pa ze nakej casa nisem ubadal s temi zaklenjenimi, ker je cel kup enih problemov ...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani