Uradni dopis pa tak, da ti ga v prvem razredu bolj slovni?no pravilno sestavijo...no, ?e je sploh resni?en...
Zanimivo mi je to, da se med seboj kar tikajo... Sem il vseskozi preprican, da se v poslovnem (in recimo tudi politicnem) svetu nekako bolj uradno "pogovarjajo"... in bolj vljudno je, ce nekoga vikas... Edino ce se gredo tam tudi "balkanska posla" ... in se problemi in tezave resujejo ob dobri jedaci in pijaci... in vsem kar sodi zraven... potem pa se tudi dela tako bolj "po domace" ...
Res je prostorsko kar mali cudez ... ... Tale je letnik 98... in je nekaj centimetrov krajsi kot Toyota Yaris... pa ima notri veliko vec prostora.. tako v prtljazniku kot tudi na zadnji klopi ...
Nadomestil pa je Cordobo letnik 95, ki je podlegla poskodbam prometne nesrece in se je ni splacalo postimat...
Je pa tole "raketa" proti Cordobi... tako po udobju voznje, kot tudi tehnicno (ABS, ESP, boljse ozvocenje,...). Pelko, ki ga je pregledal in tudi ze naredil servis, je rekel, da je bil dober nakup ... Rje prakticno nima ...
Jaz pa vecinoma tankam na Petrolu... pa nisem se nikoli imel problemov z gorivom... Nisem pa vezna na Petrol... pac zapeljem na tisto crpalko, ki mi je na poti takrat, ko imam iti namen polniti rezervoar (ko je prazen ) .... Nasplosno nisem nikoli opazil, da bi bilo gorivo kaj drugacno glede na crpalko ... oz. da bi se avto drugace obnasal z gorivi iz razlicnih crpalk...
?e nekaj ?asa so v RS v veljavi nove napotnice za zdravnika,
velikokrat so razlog za dolge ?akalne vrste, stare zelene napotnice. Zdravni?ko Zdravstveno Zdru?enje Slovenije ZZZS svetuje, da pri?nete uporabljati nove napotnice in se tako izognete dolgim ?akalnim vrstam!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
... in ima pomoznosti se prizgano zadnjo meglenko
...
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani