Skoči na vsebino
Kava
Napisano
Pred eno uro je Alex napisal:

Dobro jutro. Tudi pri nas je kava ma mizi. Kam jo bosta kaj danes mahnila glede na to, da je lepo sončno vreme?🤗

Danes nikamor,ker pride mladina na kosilo😊 pa delovno soboto imam....☹️ Tudi vreme ni ne vem kaj danes....😒

Jutri pa greva  ⛷️⛷️ za en dan....:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano
pred 13 urami je AmpeR napisal:

Ok super. 

Kaj pa vročina napram 1. in 2.?

Takrat prvič nekje okoli 38-38.5 dva dni,če se dobro spomnim,sedaj pa nič vročine...😊

Začelo se je pa tako,da jo je treslo-zeblo in si je zmerila pa je bila temp.35.7 isto kot pri sodelavcu....🥶 Jo je tudi malo žgečkalo po grlu zato je en dan malo kašljala in to je vse kar je bilo.😃 Ja no pa tečnoba ni izginala.....😂🤣Sodelavca pa sedaj boli grlo,zelo kašlja in v hrbtu ga močno boli,zaenkrat🤔 Ni pa cepljen kar pa tako ni pomembno.....🤥🤥🤥

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 6 urami je Boss napisal:

Po tvojih izjavah sodeč bi verjetno bili vsi mrtvi al pa vsaj tolk kot sta jih Krek in Trampuž napovedala.

Sem pa vseeno pričakoval, da nas razveseliš s podatkom, ker vem, da imaš ti ene posebne statistike in številke.

Drugač pa primerjaš neprimerljivo. Leta 2020 se je testiralo sila malo, ker je večino časa obstajal samo PCR test in HAG so bili na voljo šele kasneje v letu 2021. Nobenih testiranj v službah, vrtcih, šolah, pa za T pogoj, pa za tujino pa ne vem kaj še vse. Uradno so sami v NIJZ priznali, da je okuženih cca 5x več kot so jih dobili na PCR-ju.

Pa da vseeno vzamemo samo uradno izmerjene podatke v jeseni 2020, ko je bil najbolj smrten drugi val (spuščen virus v vse DSO-je) je bila smrtnost na število okuženih cca 1,6% (če vzamemo NIJZ razlago torej 0,3% ali trije na 1000 okužb).

Glej, če men ne verjameš si poglej uradne podatke na NIJZ al pa na Covid 19 sledilniku - tako, da please, dovolj je sejanja panike in manipulativnega strašenja, ker to res ne služi ničemur, še najmanj pa resnici in realnemu stanju.

Jaz pišem eno ti pišeš drugo, samo to še povej, da bi brez cepiva bilo manj umrlih pa si zmagal.... 👌

Jaz sem realn in imam odprte oči?zmeden? nisem pa črnogled in sem ti napovedal odprtje čez cca en mesec😉ni to super po dveh letih zapora.. 😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 16 minutami je AmpeR napisal:

A ni bila tvoja že drugič pozitivna od kar je korona?

Jp,prvič,ko še ni bilo cepiva in ga je fasala v službi od sodelavke. Imela je nekaj težav in 14 dni raznih simptomov kot je vročina boleče grlo,kašelj bolečina v hrbtnem delu pod lopaticami,bolečine v mišicah in izguba vonja.Jaz pa sem imel 10 dni karanteno in ostal neokužen.😊 Sedaj pa spet od sodelavke in to takšne neodgovorne,ki je kao mislila,da je samo prehlad in je okužila 3 v pisarni! Sedaj ni imela skoraj nič problemov....😊

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 30 minutami je jereb napisal:

Ti resno se vedno mislis da se odpira zaradi cepljenja? Cetudi je angleska vlada rekla - priznala drugace? Najprej preveri zakaj ukinjajo ukrepe

Ne samo zaradi cepljenja ampak zaradi dobrega zdravstvenega stanja v bolnicah in to je posledica več kot 80% precepljenih.😊

Se sploh zavedaš koliko mrtvih bi bilo,če nebi bilo cepiva 🤔  To bi bil pomor ljudi v imenu znanosti,če nebi uporabili tega cepiva,ki je trenutno na voljo.

Kako hitro pozabljate kakšen odstotek mrtvih je bil glede na odstotek okuženih pred dvema letoma ko še ni bilo cepiva ! Aja ,tisti so umrli,ki bi tako ali tako....☹️

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Jeb..i januar je mimo ,prihaja perspektivni februar....😊 Evropa se počasi odpira,mi pa kot ponavadi capljamo za njimi (se ve zakaj) zato se bomo odprli mesec dni za njimi,žal....☹️

Do volitev bomo ravno iz dreka potem pa na dopust.....:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 42 minutami je Scr3am napisal:

Kaj boste na to rekli? Medtem k bi nekomu k ni cepljen in ima opravljen negativni test zavrnili nastop. Pa bi lahko imel en miljon proti teles.

WWW.ZURNAL24.SI

Nikola Karabatić je zbolel za covidom-19, a kljub temu lahko igra na evropskem prvenstvu v...

Ali pa ta groza.

MARIBOR24.SI

31-letni DJ Ferguson je bil izbrisan z vrha seznama čakajočih na novo srce, ker...

Luda kuča.... 🙃

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

1.  dan Selaronda + Gran Risa (start-cilj Badia)

2. dan Marmolada (start-cilj San Cassiano)

3. dan Selaronda + Sass Pordoi  (start-cilj Corvara)

S Sass Pordoi pod gondolo tokrat nisem smučal, je bilo premalo snega, sem pa pred 25 leti :) Od takrat je tudi tale posnetek (zgoraj ob sedežnici Rodella-Des Alpes), smuči pa še "sulice".

https://www.youtube.com/watch?v=yaIkQViE3PU&t=363s

Kje je pa tukaj cofe.....🤔😃😂 

Dobro se boš razmigal,super zgleda.....:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 15 minutami je Bossek napisal:

A mam samo jaz tak obcutek ali je res mozno .... da bi tole temo, ki ima sedaj ze 159 strani spravili na 1 stran pa tko ene 5 postov.

- Alex bi napisal, da bodo vsi necepljeni dobili korono in enkrat umrli.

- Boss bi napisal, da bodo tudi vsi cepljeni tudi dobili korono in enkrat umrli.

- Za stanje kot je so krivi oboji in oboji bodo enkrat umrli

- Vecina jih preboli. Tisti, ki ne .... umrejo

- Vsak pozna nekoga, ki je umrl

Uglavnem, tok nekega prepucavanja, da vsak pove, da bomo vsi enkrat umrli

giphy.gif

To ni možno,bilo bi pa fajn.....:jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 2 urama je Boss napisal:

In kaj jim pomaga? So se znebili virusa? Nimajo okužb? Ne nosijo več mask? Bolnice so prazne? Nihče več ne umre?

A ti nalimam grafe teh držav al si boš znal sam poiskat?

Točno tako,zelo malo jih je v bolnici in zelo malo jih umre 👍Pri nas jih več kot deset na dan

Maske in razkužilo je pa tako obvezna oprema.....😉

Ne virusa se niso znebili,zakaj bi se ga saj sloh ne obstaja.....😁

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Brezveze razglabljamo, saj je vse znano in se vse ve, samo priznati si eni nočejo zmote! Sreča je samo ta da za kovidom umirajo starejši in ne mladi, če bi bilo obratno bi bile vrste pred cepilnimi centri..... 😲

Če tole morda kdo zanika se naj spomni na pred lansko pomlad, ko ste bili vsi posrani od strahu, vsi delo od doma, prazne ceste, gostilne zaprte itd, ker se še ni vedelo kako in kaj pa ste komaj čakali 

(po javno mnenjski anketi) kdaj bodo naredili cepivo, ki nas bo rešilo.... 😊

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.