Ne mi pravt - to?no takrat mal ?ez tri sem bil v Medvodah in je kr nesramno ?e tolklo. Pridem gor, do rondoja in zavijem proti zbiljam pa kot, da ni ni? - vse suho. WTF
Pri nas (okolica Medvod) je bilo nekaj malih zrnc toce ... potem po parih sekundah se ja pa samo ulilo, kot iz ?kafa ... Na sre?o je to tudi bilo vse... Avto je sicer na sre?o bil ?e v gara?i ... ?e en teden in bo zamenjal lastnika... Bi bilo sranje, da bi ga sedaj stolkla ?e kak?na to?a ... Sicer je zavarovano... ampak vseeno so sitnosti ...
Komunisti, fa?isti, nacisti, itd. .... vsi so isti oz. vsi se kon?ajo na "isti"
Brezveze se je zaradi takih traparij kregat ... ker itak ne bomo nic spremenili... samo eni bodo skregani na smrt ... drugi bodo z lopatami letali za tretjimi ... ...
Ce nisi nic nastavljal, potem ga ne mores izslediti... Ce pa si kaj nastavljal in nima povezave v svet (kar je pri WiFi modelu skoraj nemogoce, edino ce se prijavi v kaksno znano omrezje, ki je ze shranjeno) je situacija podobno ... Ce pa je od tega ze vec dni in je baterija ze spustila duso, pa je spet enaka situacija... Torej ga lahko najdes le ce se slucajno spotaknes ob tablico
Voznik je imel v izdihanem zraku sicer 0,21 miligramov na liter alkohola, a je izpolnjeval pogoje za udele?bo v prometu, so ?e zapisali v poro?ilu na Policijski upravi Kranj.
24.ur
Mi je tudi to padlo v oci ...
Poleg tega je zapisana se ena traparija....
Kdor pozna ta most, ve, da je tako ozek, da gre komaj navaden avto cez... Ce je malo sirsi, mora precej paziti ... Itak pa je precej avtov, ki krsi prometne predpise tukaj... ker je marsikateri karavan skupaj s potniki tezji od 1,5 tone ...
Evidenco imajo pa ocitno bolj slabo... ali pa imajo prevec denarja... Ze nekaj casa nisem nic placeval z Diners... aprila je bila samo clanarina ... pa sem tudi jaz dobil tale dopis ...
Se pa vsako sporocilo za javnost zacenja z istim stavkom...
Na novi ?estki je tako kot je Boss napisal. Da? v rikverc in se aktivirajo ?e prednja tipala (druga?e ti verjetno na vsakem semaforju piska?).
Na ekran?ku ti pa prikazuje oddaljenost spredaj in zadaj, oz., ?e je kamera zadaj, ti v rikvercu ka?e njeno sliko.
Morda se jih da kaj nastavljati v nastavitvah radija/navigacije. Na armaturki je le stikalo za izklop prednjih in zadnjih (ki sem ga jaz vedno uporabljal, ker ne maram teh piskal). Mogo?i jih lahko s tem stikalom tudi aktivira??
S tsitim stikalmo aktiviras prednje senzorje pri tanovi ...
Delajo pa res pomoje tako, kot je napisano, da se aktivirajo tudi prednji le takrat, ko das v rikverc.... Pa ko avto zalaufas so tudi prednji aktivni ... Jaz sem moral, ko sem pripeljal v garazo, rocno aktivirat senzorje ...
ne vem oznake ?el sem do najbli?jega doma?ega mehanika in rekel kaj rabim, in v predalu jih je imel miljon, ali pa avtoodpad
Samo je zanimivo - Jest pravi tako Stroker pa tako....spet predelali o?itno sistem. Meni je logi?no, da ?e zjutraj speljem izpod mojega nadstre?ka naravnost mimo motorja, kante za smeti in podobno, da mi ni treba v rikverc dajati :ne vem:
V prirocniku pise, da prednji delujejo takrat, ko rocica menjalnika ni v vzvratni prestavi in je hitrost voznje manjsa od 10 km/h ...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uffff... dobri refleksi ... >> http://youtu.be/cUQLbagkfXY
lp
Thomas
mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Povezava za deljenje
Deli na druge strani