Sem pogledu zdele dirko (dobr da nisem vstal zgodaj zjutraj za ogled) in kot njegov navija? ne morem drugega kot ?estitat Hamiltonu za izjemno eksplozivne ?tarte v tej sezoni, ki jih je prikazal ?e kar precej in se naslov prvaka vedno bolj preve?a na stran Rosberga.
ti bo? jamral? pojt mal na avtocesto proti Celju te bo ?e bolj minil vse skup zakaj more? pla?at vinjeto
Sem vozu tud tam in se ze 2x fajn nategnu, ko sem sel iz Velenja in mislu hitro na avtoban, a uvoz v smeri prestolnice zaprt ze daljsi cajt! Za popizdit, jebomast!
Bebci cestarski, took pocas pacajo cesto od Kamnika navzgor proti Snoviku, ce bi snemal napredek, jebemu da kljub idealnemu vremenu, v enem tednu tezko opazis karkoli napredka. Dost mam tega fuka razkopanga ze vsaj 4 mesce alpa se vec! NE ME JEBATTT!
Prijetno utrujen potem ko sm v druzbi g. Schurde in Dragota prehodu in preplezu celotno Krnsko pogorje ter bliznjo okolico. Je blo na momente faaajn adrenalinsko.
Sj ne zganja fousijo zrd melanije... napisou je v stilu d je dosegla to kar si je zelela. Glavno da ima clovek cilje,pa tud ce se ostalim zdijo te cilji bebasti.. boj se ljudi brez ciljev v zivljenju... pa magari ce je ta cilj videt ?e tako "neumen". Vazen d njemu/njej ni.
In se podpisem pod njegov zapis. Ker je vecina slovencelnev dolgocasnih povprecnezev,so fous uspesnejsim in ljudem ki uzivajo. in njih krivijo za lasten drek v zivljenju.
Namest d bi rekel "lej svaka cast,ratal mu je... pac ma vec srece,znanja,dnarja od mene. Al je pa pac biu ob pravem casu na pravem mestu... kaj morem pa jst narest d bom srecen v lajfu?"
Na tak na?in mene kmetavzarska ?lahta dostikrat "zbada" kaj imam od tega, ko sem 12 ur "popu?il" v skalah in kaj imam konec dneva za pokazat, razen utrujenosti.
(oni so medtem recimo pokosili travnik, nasadili krompir ali nekaj tretjega, skratka zadevo za se klanjat, a jaz BREZVEZNIK zabil celoten dan za nekaj absurdnega). PA PUSTI ?LOVEKA NAJ PO?NE KAR GA VESELI (?e ni drugemu v ?kodo). NE ME JEBAT!
Kaj ?e? takmu ?loveku sploh odgovorit. In pa itak brezmejna firb?nost; ker avto ima moja tanova, kje dela, a ima svojo hi?o, itd.(pa kaj jih briga seljote,medtem ko mene ne zanje ne za kerga druzga ne zanima, ama POPOLNOMA NI?, ampak to je na?a prelepa Kokodajsa in njeno pode?elje, pa varianta ?lahta = strgana plahta.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani