Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Sem pogledu zdele dirko (dobr da nisem vstal zgodaj zjutraj za ogled) in kot njegov navija? ne morem drugega kot ?estitat Hamiltonu za izjemno eksplozivne ?tarte v tej sezoni, ki jih je prikazal ?e kar precej in se naslov prvaka vedno bolj preve?a na stran Rosberga.  :zvizga:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano

Prevec gledas pop kino :)

Fitnessiram zraven in recimo sobnga bicikla dalj?a vo?nja, med gledanjem filma mine nenormalno hitro :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

ti bo? jamral? pojt mal na avtocesto proti Celju te bo ?e bolj minil vse skup zakaj more? pla?at vinjeto :)

Sem vozu tud tam in se ze 2x fajn nategnu, ko sem sel iz Velenja in mislu hitro na avtoban, a uvoz v smeri prestolnice zaprt ze daljsi cajt! Za popizdit, jebomast! :(

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Bebci cestarski, took pocas pacajo cesto od Kamnika navzgor proti Snoviku, ce bi snemal napredek, jebemu da kljub idealnemu vremenu, v enem tednu tezko opazis karkoli napredka. Dost mam tega fuka razkopanga ze vsaj 4 mesce alpa se vec! NE ME JEBATTT! :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Oba pomalca novinec Max! Spominja na Schumija, a spet naredi lahko toliko kot omogoca avto...beda

Riccardo ce bi sedel v Mercedes, postane takoj prvak, garant! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Men je pa Rosberg en tak mali EVNUH :D Rojen za bit 2.

Sele letos, da je pokazu neki poguma, ker pred tem pa celoten cajt bleda senca svojega kamerada v ekipi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Formula 1
Napisano

Hamiltona kripca pustila na cedilu in prepre?ila jubilejno 50.zmago ter zminimizirala mo?nosti za osvojitev naslova svetovnega prvaka 2016.  <_<

@Fumanchu, v podpisu ima? mojega daaaale? najljub?ega voznika F1 vseh ?asov.  :wub:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Prijetno utrujen potem ko sm v druzbi g. Schurde in Dragota prehodu in preplezu celotno Krnsko pogorje ter bliznjo okolico. Je blo na momente faaajn adrenalinsko.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Dans sva mela z ?verco za ogrevanje malo kolesarjenja (jaz pa zraven teka), ju3 pa dopust in gremo z dru?bo na KRN ter okoli?ke vr?ace!  :ouje:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Sj ne zganja fousijo zrd melanije... napisou je v stilu d je dosegla to kar si je zelela. Glavno da ima clovek cilje,pa tud ce se ostalim zdijo te cilji bebasti.. boj se ljudi brez ciljev v zivljenju... pa magari ce je ta cilj videt ?e tako "neumen". Vazen d njemu/njej ni.

In se podpisem pod njegov zapis. Ker je vecina slovencelnev dolgocasnih povprecnezev,so fous uspesnejsim in ljudem ki uzivajo. in njih krivijo za lasten drek v zivljenju.

Namest d bi rekel "lej svaka cast,ratal mu je... pac ma vec srece,znanja,dnarja od mene. Al je pa pac biu ob pravem casu na pravem mestu... kaj morem pa jst narest d bom srecen v lajfu?"

Na tak na?in mene kmetavzarska ?lahta dostikrat "zbada" kaj imam od tega, ko sem 12 ur "popu?il" v skalah in kaj imam konec dneva za pokazat, razen utrujenosti. ^_^

(oni so medtem recimo pokosili travnik, nasadili krompir ali nekaj tretjega, skratka zadevo za se klanjat, a jaz BREZVEZNIK zabil celoten dan za nekaj absurdnega).  :zvizga: PA PUSTI ?LOVEKA NAJ PO?NE KAR GA VESELI (?e ni drugemu v ?kodo). NE ME JEBAT!  :ninja:

Kaj ?e? takmu ?loveku sploh odgovorit. In pa itak brezmejna firb?nost; ker avto ima moja tanova, kje dela, a ima svojo hi?o, itd.(pa kaj jih briga seljote,medtem ko mene ne zanje ne za kerga druzga ne zanima, ama POPOLNOMA NI?, ampak to je na?a prelepa Kokodajsa in njeno pode?elje, pa varianta ?lahta = strgana plahta.  :pepsi:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.