Učitelj zgodovine vstopi v razred. Vsi sedijo, samo nekdo zadaj pod oknom nekaj počne.
- "Ti, ki tam zadaj nekaj mečkaš! Povej kaj veš o francoski revoluciji?"
- "Pojma nimam"
- "No, pa povej kdaj se je začela prva svetovna vojna?"
- "Pojma nimam"
- "Sedi ena! Kako se pišeš?"
- "Ibro Mujkić"
- "Pa saj te ni v redovalnici!"
- "Naravno da me nema. Mene su poslali da popravim radiator!"
Z ženo sva imela pogovor o prejšnjih spolnih partnerjih. Hotela je, da naštejem vse. In sem moral našteti vse, od punce s katero sem izgubil nedolžnost do nje. In tam bi moral končati...
Trije odvetniki in trije mehaniki so z vlakom potovali na neko konferenco. Na postaji je vsak odvetnik kupil svojo karto, videli so pa, da so mehaniki kupili samo eno za vse tri.
- "Kako neki boste trije potovali samo z eno karto?" je vprašal eden od odvetnikov.
- "Glejte in boste videli!" je odgovoril en od mehanikov.
Vsi so stopili na vlak. Odvetniki so zasedli svoje sedeže, mehaniki pa so se zgnetli v eno stranišče in zaprli vrata za sabo. Malo po odhodu vlaka se je pojavil sprevodnik in preverjal vozne karte. Potrkal je na vrata stranišča in rekel:
- "Vozovnico, prosim!" Vrata so se malenkostno odprla, prikazala se je roka s karto. Sprevodnik jo je preluknjal in šel naprej. Odvetniki so seveda vse videli in soglašali so, da je to dobra ideja.
Po konferenci so se odvetniki odločili, da bodo izvedli enak trik in prihranili nekaj denarja. Ko so prišli na postajo, so kupili samo eno karto. Na njihovo začudenje pa mehaniki niso sploh kupili karte.
- "In kako boste potovali brez kart?" je vprašal presenečeni odvetnik.
- "Glejte in boste videli!" je odgovoril eden od mehanikov.
Ko so se vkrcali na vlak so se vsi trije odvetniki stlačili v eno stranišče, vsi trije mehaniki pa v drugo v bližini. Vlak je odpeljal. Kmalu po tem je en mehanik prišel iz stranišča in šel do stranišča, kjer so bili zaprti odvetniki. Potrkal je na vrata in rekel:
Ciganka trka Gospodu na okno od avta:
- "Dajte dobri gospod 1 EURO za dete."
Gospod ji da 1 EURO in zapre okno. Ciganka spet trka na okno.
Gospod: "Pa kaj še hočeš?!!"
Ciganka: "Pa evo ti dete..."
Nov način modelne palete: do tega datuma v črni barvi, nato pa 'faceliftana' serija v beli barvi. Črna je brez DABa in AUXa, bela je brez klime in električnih šip...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
A to je tisto gigantsko skladišče, ki nima povezave z železnico in vso tisto robo pretovarjajo s tovornjaki po (že tako preobremenjenih) cestah?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani