Skoči na vsebino
Chat is back ...
Napisano

Poglej ti tele lopove lažnjive. Še pred nekaj meseci so jamrali kako skoraj ne bodo preživeli in so izsiljevali državljane z zapiranjem bencinskih. 

Pa še vedno... ja veste niso taki dobički, kot smo jih načrtovali. Tko kot bi sam rekel, da sem računal, da bom letos zaslužil dober milijon pa nisem... država je kriva.... aja pa Golob.

WWW.RTVSLO.SI

Skupina Petrol je v prvem polletju ustvarila za tri milijarde evrov prihodkov od prodaje. EBITDA se je okrepil za 13 odstotkov na 145...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne, to so dodali... sem sam tud najprej ugibal a so to mesečne. Ampak za mesečne so previsoke za letne se mi je pa zdelo izredno nizko. Tko, da dejasnko res ne vem kakšen je smisel takega članka, kjer niti ne vemo kolk časa so zdomci delali tam, niti kakšne so imeli plače. Tko, da larifari vse skup in bi bilo bolje, da članka sploh ne bi objavljali. Razen, če je namen spravljati ljudi v slabo voljo, ker tistega oklepaja tam prej ni bilo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

V tele podatke ne moreš verjet. Družinski žal pokojni prijatelj je skoraj celo svojo kariero delal v Nemčiji v IBM-u kot vodja razvojnega oddelka. Imel je napovprečno nemško plačo pa zraven je še doplačeval za neke stebre in na koncu je bilo te penzije okoli 2500€. Klele pa govorijo o skoraj 6000€ povprečja. Taki plač nimajo Nemci, kaj šele pokojnin. Po podatkih je povprečna pokojnina moških v Nemčiji pod 1400€ neto, ženska pa celo samo dobrih 900€ neto. Tko, da tale članek je popolnoma nerealen in je res vprašanje čemu je namenjena taka manipulacija.

N1INFO.SI

Novi izračuni pokojnin v Nemčiji kažejo na zelo velike razlike med najnižjimi in najvišjimi pokojninami.

Aja fak, šele zdajle videl, da gre to za letne pokojnine... ja pol pa bo kar držalo. Dejansko so reveži tisti, ki so delali v tujini.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pa vožnja brez luči ponoči. Pa neupoštevanje semaforjev, rdeča je druga zelena sploh za kolesarje in pešce. 

Jaz vidim problem v tem, da se tudi policija preveč ukvarja le z določenim tipom prekrškov. In to predvsem zaradi tega, ker nepravilno vodijo statistiko vzrokov nesreč. Namreč, ko ne vedo vzroka samo napišejo neprilagojena hitrost. Dokler se bo tako delalo in zanikovalo prave vzroke bomo pač šteli mrtve. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

@jures to ni prerekanje, ampak zgolj vprašanje... a mate motoristi sploh kaj samorefleksije, vsaj čisto malo? Tole kar zdajle pišeš se bere, da je vse drugo krivo od cest, oznak, voznikov avtomobilov. Motoristi nikoli krivi, ker vedno je nekaj drugega vzrok - temu se reče igranje žrtve, ker ti vedno nekdo drug hoče nekaj grdega.

Čudno, vse to kar opisuješ glede voznikov sam ne zaznavam, da bi bil hudo velik problem. Ja se najde kakšen prepotentnež, ga spustim mimo, tudi če se moram umaknit. Ne tekmujem z idioti, si ne merim tiča z njimi, mi ne pomenijo skoraj nič. Men se zdi, da pa jih res ni veliko, ceste so za moje pojme čist OK, tud zato ker ne pretiravam pa ne gonim v smrt. Ne vem mogoče sem čuden, mogoče sem sam tisti vzrok čez katerega pizdiš, pa se tega ne zavedam. 

Vseeno pa mislim, da je v prvi vrsti vsak odgovoren za svoje napake - problem nastane, ko ljudje živijo v prepričanju, da sami nikoli ne delajo napak.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 1 uro je g.Wankel napisal:

Bo treba šefu omenit, da je to zgolj hobi, pa da ti za ta vikend ne računa ur :D 

Aha to je to... v bistvu je udarnik. Tko k un izpred 80 let na progi Brčko-Banovići.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 9 urami je Shrek napisal:

Dobr, da mi je to hobi. Za crknt je vroče... Pa prah... Tud dans se dela, jutri pa služba 😁

Pol mi pa tole razloži, tko bolj po otroško, ker ne razumem najbolj. 😳

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Lani je bilo do konca julija "samo" 8 mrtvih motoristov, pred lani "le" štirje. Letos, pa k da se hočejo motoristi samoiztrebit. Država bo pa to itak izkoristila za višanje kazni, nižanje hitrostnih omejitev in dodatno jebat vse, ki s temi samomorilci nimamo nič kaj dosti skupnega. Ne govorim za vse motoriste, ampak zgolj za tlste neprilagojene.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole ratuje pa dejansko noro. Letos je že 21 mrvih motoristov pa še 5 mopedistov za povrhu. Za sam vrh se je pa včeraj še razletu avto s kupom motorjev na priklici.

Tretjina vseh smrtnih žrtev letos v prometu so motoristi in mopedisti. Policija bi se pa šla igrice z radarji še naprej.

WWW.ZURNAL24.SI

O tragediji s primorskih cest poročajo tudi danes. Motorist ni zvozil spremenjene konfiguracije ceste.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
pred 13 minutami je GoB napisal:

Da si star, se zaveš takrat, ko prideš z veselice sit namesto pijan.

Hudič je, ko na poti razmišljaš a greš na veselico al se že vraćaš z nje.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Kaj to? Diverzanti, iridenta, teroristi? Dej mal za nas neuke napišta kaj se dogaja. Jaz vidim le kup švelerjev, pa kup peska, neke vagone pa enga Volvota. :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Bumper Planes - k nam je blo dolgčas smo se šli v Tivoli zaletavat z EV avtočki (že takrat smo vedeli, da je to le za zaletavat) teli pa kr z avioni.

Ampak konec koncev je pa najbolj važn, da smo moral zvedet, da je bla gor mis Škotske. Brez tega podatka pa res ne bi zmogli. In ja tudi ona je povedal, da je precej  počilo. A tele članke po novem AI piše?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.