Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano

Če so ustavili razvoj letošnjega dirkalnika že aprila, je za pričakovat, da jih bodo prehiteli (s Sainzem na čelu 😁). 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 1 uro je Scr3am napisal:

ko grem spat

Jaz imam navado pred spanjem dat na letalski način, ker imam telefon blizu zaradi budilke. Pač eno sevanje manj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

WiFI on/off

Na Samsungih se da to lepo uredit z "Rutinami".

Za prvo rutino nastaviš pogoj lokacije (recimo obseg 100m) kjer živiš in tam telefon vklopi WiFi.

Za drugo rutino obratno, torej telefon izklopi WiFi.

Enak lahko narediš za službo.

Kdor uporablja brezžično povezavo za Android Auto, pa mora naredit dodatni rutini, ko se telefon poveže na bluetooth avta, vklopi WiFI, ko ni več povezan, ga izklopi.

Poraba baterije je za te funkcije minimalna, precej manjša, kot če imaš stalno vklopljen WIFi.

Vse te funkcije se da izvajat tudi z aplikacijo Tasker.

Obstaja tudi Intelligent WiFi, kjer se WiFi na krajih, kjer ga pogosto uporabljaš vklopi avtomatsko.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se pogovarjata dva v gostilni, eden iz vasi v dolini, drugi iz vasi na hribu.

Pravi ta iz doline: "Pr nas je pa ponoči zapadlo 15 cm snega".

Drugi iz hriba: "Samo? Pr nas ga je pa več kot dva metra!"

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Pride možakar prvič v fitness in vpraša glavnega trenerja:

"Katero napravo mi priporočate, da bom postal privlačen za punce?"

"Stopite ven skozi vrata, na levi je bankomat."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

V Novi Gorici se pa imamo za pohvalit!

Sicer ne vem, a tole pomeni, da v Novi Gorici najlepše serjemo al da največ proračuna zaserjemo... Kakorkoli, dobili smo priznanje!

No shit, resno?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 56 minutami je Alex napisal:

Da nadaljujemo z mojim kolenom. MR je odkrila, da je košček meniskusa odlomljen in mi ruži. Tako, da naslednji  torek me čaka artroskopijia. Potem pa hitro okrevanje in zopet na kolo.😊

Kaj to pomeni, da ga bodo spolirali, kot kanale na štirki? 😄

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)
pred 10 urami je jures napisal:

Zdaj pa lahko dodaš še tabelo za kilometrino po 0,43€ na km in primerjaš službeno pot kilometrino vs strošek

@jures tebi na ljubo sem dodal še to možnost. Lahko vpisuješ poljubne kraje, zraven dodaš še državo, ni pa nujno, na primer: Madrid, Španija. 🙂

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Bi moral dopisat, da je potrebno decimalke pisati z vejico, kot je "standard" za naše območje, ne s piko. Če je s piko, računa, kot da je delilnik za tisoč. 🙂

p.s.: sem dodal opomnik

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

Skupaj s Copilotom sva izdelala tabelo, v kateri vpišeš startno in ciljno lokacijo, povprečno porabo avta in ceno goriva. Rezultat je strošek in dolžina vožnje, spodaj doda še link na google maps. Namenjeno je hitremu preračunu, saj upošteva default parametre pri uporabi google maps.

Če je kdo pri volji, naj malo testira. (zaradi skript v ozadju dela boljše v namiznem brskalniku) 

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.