Skoči na vsebino
Formula 1
Napisano (urejeno)
dne 18. 5. 2025 ob 14:03 je Tilen5 napisal:

... z ohišjem menjalnika, ki se preveč upogiba ...

Lahko daš kakšen link s to trditvijo? Da bi se ohišje menjalnika upogibalo (zvijalo), to bi pobralo zobnike znotraj.

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano

Vse lepo in prav, ampak ta elektro kukala so kar nekaj. Imam in nisem zadovoljen. Dobro staro optično bi čisto zadoščalo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Se je našel en programer, ki ponuja free izdelavo 3D flyover (to, kar dela Relive, ampak je žal skoraj vse zaklenil v zastonj varianti).

Klik na:

MAPDIRECTOR-APPLICATION.VERCEL.APP

Fly over your tracks, tell stories, animate stuff and export to pixel-perfect video. Built for Athletes, Storytellers and Adventurers.

Izdelek:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je Jest napisal:

Zadnji videi v tej playlisti so posneti

Naj omenim, če kdo še ne ve, youtube namenja procesorsko moč pri obdelavi naloženih videoposnetkov po lestvici - kdor ima več naročnikov in več ogledov, dobi več procesorske obdelave in so posnetki boljši, kdor ima manj, ali nič, oz. malo ogledov, temu naložene video posnetke obdela hitreje in slabše, posledica je, da gledaš svoj posnetek na YT ali originalni in je razlika kar konkretna.

Jaz sem delal test tako, da sem naložil na YT in na Arnesov video portal isti posnetek in razlika v kvaliteti je ogromna.

Point je, da, če želiš imeti enako kvaliteto posnetka, kot je original, YT ni dobra izbira - za navadne smrtnike. 😉

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razen Istralandije sem vozil te, na italijansko stran speljane, prvič. Te so Pivo, FR enduro, Toboga del Castello, Deepson.

Ja, karabinjerji so nas obrnili 20 m pred koncem zaprtja ceste. OK, itak sva imela namen še na Istralandijo, tako sva se vrnila v Prebeneg, iz katerega je prečka do traila. In pol Texas rodeo navzdol!

Vrnitev na izhodišče, nakrcat kolesa, v Kopru kafe na MOLu in nato 60 (šestdeset) minut za 17 km do Portoroža. Povprečje 12,7/100.

🥴

20250501_120742~2.jpg

Višinci:

Screenshot_20250501_191745_Strava.jpg

Popravljeno od etcho
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Je blo pa še nekaj izvenserijskih zadevic.

Cyberdrek
image.png

Golf z motorjem V12
image.png

Lambo, predelan v simulator

image.png

In seveda nesmrtni "Godzilla"

image.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.