Za prvo rutino nastaviš pogoj lokacije (recimo obseg 100m) kjer živiš in tam telefon vklopi WiFi.
Za drugo rutino obratno, torej telefon izklopi WiFi.
Enak lahko narediš za službo.
Kdor uporablja brezžično povezavo za Android Auto, pa mora naredit dodatni rutini, ko se telefon poveže na bluetooth avta, vklopi WiFI, ko ni več povezan, ga izklopi.
Poraba baterije je za te funkcije minimalna, precej manjša, kot če imaš stalno vklopljen WIFi.
Vse te funkcije se da izvajat tudi z aplikacijo Tasker.
Obstaja tudi Intelligent WiFi, kjer se WiFi na krajih, kjer ga pogosto uporabljaš vklopi avtomatsko.
To je cilj gume, radirka na terenu, posledično na asfaltu (ki ga uporabljaš za dostop do terena) pa bremza. Če pa imaš dosti asfalta, napumpaj vsaj na 2,2, boš imel nek kompromis.
Da nadaljujemo z mojim kolenom. MR je odkrila, da je košček meniskusa odlomljen in mi ruži. Tako, da naslednji torek me čaka artroskopijia. Potem pa hitro okrevanje in zopet na kolo.😊
Kaj to pomeni, da ga bodo spolirali, kot kanale na štirki? 😄
Ja, @Boss, imaš prav. Podnevi brez luči je le drugače. Ko je tema, se pa jaz raje ne vozim po cesti, čeprav imam luč spredaj/zadaj. Prevelik riziko glede na današnjo vozniško kulturo.
Bi moral dopisat, da je potrebno decimalke pisati z vejico, kot je "standard" za naše območje, ne s piko. Če je s piko, računa, kot da je delilnik za tisoč. 🙂
Skupaj s Copilotom sva izdelala tabelo, v kateri vpišeš startno in ciljno lokacijo, povprečno porabo avta in ceno goriva. Rezultat je strošek in dolžina vožnje, spodaj doda še link na google maps. Namenjeno je hitremu preračunu, saj upošteva default parametre pri uporabi google maps.
Če je kdo pri volji, naj malo testira. (zaradi skript v ozadju dela boljše v namiznem brskalniku)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Čestitke novemu svetovnemu prvaku, čeprav ni najboljši voznik v karavani. 😉
Povezava za deljenje
Deli na druge strani