Skoči na vsebino
Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je Alex napisal:

Kako je danes lepo hoditi po nakupovalnih centrih. Nikjer gneče, pa točno veš, da si varen saj so vsi, ki se nahajajo noter tudi pregledani. Čutiš pravo olajšanje. 🤗

Če se počutiš bolj varnega med cepljenimi, kot med redno testiranimi potem pa super. Važno, da se počutiš varnega.
Cepljen k zboli za covidom lahko normalno okol hodi in širi virus medtem k zdrav necepljen nesme nikamor. Čudna logika glede varnosti. Ampak hej, važno, da so pravila za vse enaka.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)
pred 2 minutama je FuManchu napisal:

Jaz se zaenkrat ne bom dal.

Moj post je bil sarkazem. Vsaj kar se cepljenja tiče. Spet bo cvetel biznis na črno. Frizrski saloni, kozmetični saloni, gostilne itd. Bo pa manjši priliv v davčno blagajno.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Sedaj je pa dovolj. Odločil sem se, da se bom cepil, saj bom le na ta način lahko dobil nazaj svojo svobodo in odšel v miru na bencinski servis, merkur in k frizerju... Mentaliteta naroda. Naslednji teden bojo novi ukrepi in bo folk po svetu hodil s prstom v riti, ker le na ta način boš lahko vstopil v trgovino ali na bencinski servis... Konec koncev razsaja smrtonosni virus in treba ga je zajeziti.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Dajte razumet, da ni interesa. Nihče ne profitira in to ni kul. A smo mogoče kakšno dodatno bolnico zgradili? Ali pa naredili kaj v tej smeri, da povečamo št. postelj in s tem lahko sprejmemo večjo št. "obolelih"? Smo dobili kaj več respiratorjev? Ali pa zaposlili več zdravnikov?

My ass.  In nekateri še vedno slepo vrjamete, kar vam tupijo in se kregate, ker se folk ne želi cepi s cepivom, kateri ti pol kurca ne pomaga. Vrjetn si bolje zaščiten, če vsak dan zjutri rukneš eno viljamovko.

Me zanima koliko ljudi bi se cepilo v primeru, da se nebi bilo potrebno testirati vsak teden. Vrjetn samo starejša populacija. Tolk o temu koliko oseb se gre cepit dejansko zaradi tega, ker vrjame, da bo na nek način zaščiten. 

Nemorm vrjet kam smo pršli res. 

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Nevem jest sem marsikam sel pa nisem imel odrejene nobene karantene. Pac pcr test to je pa to. Sodelavec (cepljen) je sel v egipt pa je ravno tako moral opraviti pcr test. Potrdilo, da je cepljen ni bilo dovolj. Mi pa na kraj pameti ne pade, da bi se cepil, da lahko normalno potujem. Za tisto enkrat do dvakrat na let kar potujem. Hvala lepa.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Kam pa nemorem, ce nisem cepljen? Ne razumem? Maska, razdalja oz. vsi ostali ukrepi enako veljajo za vse isto. Edina razlika je ta, da se moram jest enkrat tedensko testirat ti pa ne. Pa se to dolocene drzave ob vstopu zahtevajo PCR test pa cepljen gor ali dol.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Saj ti pise, da je zdravstvo obremenjeno in da bolniki ze čakajo na postelje. To da pa zbolis za lazjo obliko? Really? Streljanje v prazno k nimajo proti argumenta.  99% mladih obolelih imajo blazjo obliko pa cepljenj ali ne. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Ne. Po domace receno se jim jebe, ce si cepljen, ker bos v vsakem primeru moral narediti hitri test. Cepljen ali ne-cepljen. Tako si jest to razlagam. In pomojem bo vse vec drzav to zahtevalo glede na to, cepljeni tudi zbolijo in pa predvsem ker je pac biznis s hitrimi testi. Vrjetn bo edin EU furala neke zelene drzave kjer bo "prost" prehod.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano (urejeno)

Danes ponovno zastekala (zadnja desna) celjust. Tokrat do toliksne mere, da je bila cela feltna vroca. Vrgl je vn varovalko room, ker je pomoje tudi abs senzor su po gobe, saj ob zagonu gori afs,dsc in TPMS lucka. Pa mi je ena posrana celjust fajn sranje naredila. Disk sicer nic ne trese, ampak po vsej vrjetnosti bo potrebno menjati zadnje diske, ploscice, celjusti, zajlo in pa abs senzor. In to ravno na danasnji dan, ko sem dobil regres. How convenient...

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano (urejeno)

A pozna kdo kaksne slusalke k so res dobre in glasne. Nekaj dni nazaj sem kupil hyperx cloud 2 alpha in sm se skori zjokal k so tak poden. Gre za ene izmed najbolj priljubljenih slusalk in tudi oceno imajo top shit. Slusalke so zelo tihe, nimajo usb priklopa ampak aux, ošesni del ni penast, ampak usnjen in se ti dobesedno zalimajo za glavo. Skratka mocno razocaran in jih bom vrnil. Trenutno imam ze slabih 10 let rezar megalodon in so 70% bolj glasnejse od hyperx. Tudi zvok je zelo cist. Problem je nastal, ker je leva slusalka neki zacela strajkat in imam obcutek, da je samo se vprasanje casa.

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano (urejeno)

Pa kaj ima tukaj gimnazija veze ? Saj gres lahko s tehnicno solo na bilokateri fax? Na maturi imas potem se peti predmet in to je to ? Ne razumem. Razlika je ta, da se na tehnicni smeri dejansko neki naucis, kot pa na gimnaziji kjer je vse bolj splosno in racunas vrednost x,y. Ponavadi se v gimnazijo vpisejo taki k nevejo kaj bi poceli oz. kam bi se vpisali :D

Popravljeno od Scr3am
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.