Danes ponovno zastekala (zadnja desna) celjust. Tokrat do toliksne mere, da je bila cela feltna vroca. Vrgl je vn varovalko room, ker je pomoje tudi abs senzor su po gobe, saj ob zagonu gori afs,dsc in TPMS lucka. Pa mi je ena posrana celjust fajn sranje naredila. Disk sicer nic ne trese, ampak po vsej vrjetnosti bo potrebno menjati zadnje diske, ploscice, celjusti, zajlo in pa abs senzor. In to ravno na danasnji dan, ko sem dobil regres. How convenient...
A pozna kdo kaksne slusalke k so res dobre in glasne. Nekaj dni nazaj sem kupil hyperx cloud 2 alpha in sm se skori zjokal k so tak poden. Gre za ene izmed najbolj priljubljenih slusalk in tudi oceno imajo top shit. Slusalke so zelo tihe, nimajo usb priklopa ampak aux, ošesni del ni penast, ampak usnjen in se ti dobesedno zalimajo za glavo. Skratka mocno razocaran in jih bom vrnil. Trenutno imam ze slabih 10 let rezar megalodon in so 70% bolj glasnejse od hyperx. Tudi zvok je zelo cist. Problem je nastal, ker je leva slusalka neki zacela strajkat in imam obcutek, da je samo se vprasanje casa.
Pa kaj ima tukaj gimnazija veze ? Saj gres lahko s tehnicno solo na bilokateri fax? Na maturi imas potem se peti predmet in to je to ? Ne razumem. Razlika je ta, da se na tehnicni smeri dejansko neki naucis, kot pa na gimnaziji kjer je vse bolj splosno in racunas vrednost x,y. Ponavadi se v gimnazijo vpisejo taki k nevejo kaj bi poceli oz. kam bi se vpisali
Pozabil si se napisati, da kako se dejansko vodi statistika oz. % "kao" umrlih. Mislim, da je nekdo kao pozitiven in nato kasneje umre zaradi raka ali pa ga povozi avto in se ga nato steje, kot covid umrlega je ze vse jasno. Tako, da še teli zelo nizki procenti niso realni, ampak so bistveno nizji. #bytheway
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pol ves kako "resna" je situacija.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani