No gospodje iz va?e teorije pa k praksi, tole je bilo vse posneto danes!!!
Za ogrevanje rondo Medvode in near miss ?ez polno....
Ja ta voznik ima na glavi klobuk!!!!
V naselju z omejitviju 70 se je kolona pred menoj oddaljila, za prenehanjem omejitve 70 na 90 sem jih spet ujel...zakaj, ker cel ?as vozijo varnih 80...torej pod in nad omejitvijo...
50 na uro na ravni, pregledni, suhi cesti z omejitvijo 90
In zmagovalna, 60 na uro po vklju?evalnem DIREKTNO na avtocesto, tudi near miss...
Drugega kot enako mi ni preostalo, le odlo?neje
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Vam dam dokaz, kako je ta vlada pospe?ila gospodarstvo.....
lani tak ?as sem dobil prepla?an DDV in prispevke, da sem dal polog za mirajko
letos - enak rezultat ob enakih prispevkih, ob enakih stro?kih pla?am skoraj enak znesek kot sem ga prejel, kar pomeni 2x preskok....
toliko o dav?nih oazah, spodbujanju gospodarstva, sofinanciranju....potem se pa ?udimo zakaj propadamo, saj samo in izklju?no pobirajo. in omenja se ?e vi?je prispevke za sp
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V zadnjih 2 3 letih sem se malo oddaljil od motorizma, vendar skoz spremljam potencialne ljubice Kak?en porast cen, to ne more? verjet. Ja kriza je, seveda.....
FJR - k je eden od ?elja je sko?u iz 12 na 17 jur?kov!!!
Ok, GoldWing je ?e vnaprej predrag, a vseen - iz 24 na 32 jur?kov. Pa samo rahel facelift je doletel oba modela. So ja nori vsi skup.
Se vidi da je moped totaln luksuz - o?itno ga za to imajo tudi tisti ki dolo?ajo cene.....
trg rabljenih je bolj dostopen kot je bil.....
Ja sej to me je blo strah, da sem soodgovoren zaradi distrakcije, ki sem jo povzro?il pa ti je o?itno padla koncentracija. A te je vsaj kdo posnel, da nisi zastonj ruknil?
Nisem ruknu, ta malga sem lovil...
Tina Turner je imela zelo velike sramne ustnice, zato se je odlo?ila za lepotno operacijo. ?la je k priznanemu kirurgu, seveda pa je ?elela, da se to ne bi razvedelo. Ko se je zbudila iz narkoze je okoli nje bilo polno ?opkov. Vsa besna je nadrla doktorja, kako se je moglo to razvedeti, saj je zahtevala popolno diskretnost. Nato je le pogledala v eno vizitko, ki je bila prilo?ena na sopku in prebrala: "Hvala za u?esa ! Niki Lauda"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
No gospodje iz va?e teorije pa k praksi, tole je bilo vse posneto danes!!!
Za ogrevanje rondo Medvode in near miss ?ez polno....
Ja ta voznik ima na glavi klobuk!!!!
V naselju z omejitviju 70 se je kolona pred menoj oddaljila, za prenehanjem omejitve 70 na 90 sem jih spet ujel...zakaj, ker cel ?as vozijo varnih 80...torej pod in nad omejitvijo...
50 na uro na ravni, pregledni, suhi cesti z omejitvijo 90
In zmagovalna, 60 na uro po vklju?evalnem DIREKTNO na avtocesto, tudi near miss...
Drugega kot enako mi ni preostalo, le odlo?neje
Povezava za deljenje
Deli na druge strani