Nekaj bo? ?e na?el do takrat, ko bo? menjaval Samo, ?e nisi ravno nadebudni ?istilec, ti odsvetujem napere na felnah. Sploh ne vem, zakaj jih ?e delajo.
Hondin zascitni znak (transalp, africa twin, varadero)
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Pa jaz sem zadovoljen s skromno vlogo,ti pa vidim rad posega? po pleharskih vlogah -sj ve? kralji pa dnar in bogastvo,... pa ?e te?ko bi bil eden od kraljev,ker za enega si prestar,drugi nima brkov,?rn pa tud nis O?itno pa ti z Jo?efom nisi zadovoljen ker ?e rad bil negdo drug.
Hja kaj pa vem sam ga pra?aj,jaz ne morem govorit v drugem imenu,tko kot ti ki kar dolo?i? vlogo-si pa sebi?en da ve?!
Hitro povej kaj so prina?ali 3.kralji!
Kruh,kransko klobaso in ajvar-verjetno
Konec ljubezni med vama? Te je prevaral?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
- po?i steklo, klical 3x ?akam ?e cca 2 meseca, tle nimam kaj
- ob zadnjih nalivih malo spustil zimski vrt, klical 2x ja pridemo druugi teden, teh tednov ne ?tejem ve?
sem ?el sam zasilikonirat
- crkne toplotna ?rpalka, kli?em 3 dni ja veste nimam nikogar...v?eraj sam zrihtal tudi z MX3 V6 pomo?jo
popravil sam in jo od 04:00 zjutraj nastavljam nazaj na fino, vse dela
- spet po?ile plo??ice v gara?i, o?itno se nekaj poseda ali dviga podenj....boli izvajalca gradbenih del k***
bom zrihtal spet sam preko zavarovalnice
- v Setringu medvode sem kupil crknjeno lu? s senzorjem, nesel nazaj bodo poklicali (Oktobra 2012)
- mislim, da sem ?e prenehal klicati ker sem aprila letos nesel robotski sesalnik na servis....po moje so ga stran vrgli, ali pa prodali
- Za Ar?ona smo tukaj pisali
Jebemu mater ampak to je Slovenija, zaplankana in ker si lahko to privo??ijo o?itno! Vsak no name prodajalec v tujini preko Ebaya se odziva, dila za popuste, po?lje robo takoj in tudi skrbi za garancijo stotine kilometrov stran, en iz okolice te pe jebe.
?e se le da v SLO ne naro?am ni? ve?, pa naj se zadavijo, crknejo itd....
Evo sem se spucal!
Aja, ne nisem Sem mislil, da si od koga drugega probral. Verjetno ?e komaj ?aka?, da malo skopni, ne? Novi Strom je pa tudi lep. ?e bo? ?el v nakup, vsekakor 1000 kubov
si videl 'BMW' ?tudijo 1000ke? Noro...
Druga?e je tudi tale za slinit, ?e bi kupoval novega definitivno tole (do danes novega Strom 1000 nisem ?e videl):
Ta nova v akciji Takumi ima vsaj spredi zadi senzorje....
Ponavadi je pred motorjem pred gara?o ?e Swift parkiran, si predstavlja? da bi motor v swifta zapelu ...Win-Win...poro?ilo za zavarovalnico, izsilila sta me divjak in motorist
UPS jah toplotna neha delovat pri -15 nisi prebral drobnega tiska!
ne ne DV (elektri?ni grelec) se vklopi pri 0, ampak zgleda da je crknu
Bera na motorju: - desni ?migovc, objemka ki nosi rezervoar prve bremze in ogledalo kaput. Sre?a v nesre?i, motor brez praske, ?pegu cel....ebay bo zaslu?il 50? za oboje...
KRIVI SO PA JAPONCI ki ?parajo na rikverc senzorjih
No to sem hotel izvle?t iz LojZija - samo to, pa je tudi to najbolj osnovno vpra?anje o?itno prehud oreh za na?ega cestnega telebana.
Ve?ina voznikov se namre? ne zna niti pripet pravilno , niti usest za volan, niti naravnat pas niti vzglavnik. Pojma nimajo kak?en je najbolj?i polo?aj za volanom, ki omogo?a najve?ji nadzor nad rokovanjem s samim vozilom.
Sre?a je, da velika ve?ina teh bo nasvet poslu?ala in ga izvajala, ?al pa tistih nekaj LojZijev bo ?e naprej kot ovca blejalo, da oni nobenih nasvetov ne potrebujejo sej so ja opravili izpit in zdaj vse znajo.
Jaz sem pa mislu da si koncno obupal.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani