Skoči na vsebino
Domače živali
Napisano

It wasn't me!

post-2637-1355145735_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Zanimiv film?ek o za ene tudi tu gor heroju Jankoviću pa ne bi ?kodilo, da si ga ogledate in upam, da se malo zamislite.

https://www.youtube.com/watch?feature=playe...cLfDsf91Q#t=10s

Wtf imajo dunajski de?ki in lu?ke z ljubljanskimi?????????????????????????

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pohvalili bi sosesko - spla?a se ?iveti na polju, na eno uro traktorji plu?ijo, kot da bi se kazali kdo ma ve?jega...ni? snega nikjer, kar si ne upam trditi za glavno cesto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

David Style

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Hehe, si me prehitel :D Sej ni nujno, da Stroma. Pa? nekaj, da ima vsaj na zalogi ?e kak dodaten ihaha. Sej vem, da se ti zdi, da ne rabi? dosti, ampak lahko ti dam mojega enkrat za peljat pa bo? videl, kaj dela navor :aaaaa: Prej sem imel neki podoben agregat kot ga ima? ti (ZR-7S) s 75 konji pa 750 kubiki. Pa je bil pro?en, ampak dokler si bil sam na njem...

Verjamem. Ampak 55kg od ?ene se vsede res redko...takrat + kufri je pa kriza style...?e sem sam pa tudi dolomiti, alpe itd gredo, upam da bo auspuh prinesel samo dodaten joy + muziku za uho, sigurno je pa la?je (mal se ti orosi oko ko se GSi, Multistrade itd kar peljejo iz ovinka v klanec ti pa misli? da je benza zmanjkalo)

motor?ek mi je cool ker je vsestranski in tudi 10 ur v de?ju na avtocesti mi ni bilo muka, drug dan ni? bolelo :D

Ko bom pa star(ej?i) pa zna kaka Multistrada 1200 past

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Imam dokaz na kameri.

na regionalki z omejitvijo 90 sem za vozilom, ki je vozilo 60 odlo?no prehiteval in ga prehitel ter nadaljeval z 90 na uro.

?as manevra 3,5 sekunde brez prekora?itev hitrosti....!

?e vzamemo povpre?no 75km/h = 21m/s * 3,5= 74m za nepo?asno vozilo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Vsaj neki, js pa "Po ?ihtu greva v Kranj v nabavo, pa ti bo? pelu !" ?zmeden?

Mogo?e vsaj nam sponzor nabave ? :ne vem:

Ha ha, kam ker jaz tud furam dons.....glede sponzorstva ?e ni dogovorjeno

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Domače živali
Napisano

Ura

Hisa

Koca

:)

post-2637-1354780654_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Jaz sem dubu..........cokolado...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

kje je tle logika? Kaj je 1000 premo?an agregat za ta gi?tel? :ne vem:

Ne vem? Mogoce res

STREET HANDLING: Though Suzuki lists the DL650 as about 40 pounds lighter dry weight, it feels even smaller; perhaps it's the slightly lower seat height, but the wee-Strom seems to have a decidedly lower center of gravity. These factors translate into a ride that makes the 650 much more nimble and "flickable". Low-speed and parking-lot maneuvers are simply easier on the smaller bike. This is not to say that the DL1000 is a slug; it's not a superbike, but it can be a very capable canyon carver in the hands of a capable rider. Both bikes are a pleasure to ride on the street, but the handling nod must go to the DL650.

http://www.jackphelps.com/vstrom/comparison.htm

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pa se 2 rora ma :)

Ne ne tega ne dam, zanimivo je res kako je DL650 zgodba o uspehu in bil 2x motor leta v nemciji pred bemfli in drugimi DL1000 se pa nikakor ne prime pa tudi skurcan je na testih... :blink:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

E moj gregson, slabo me pozna?. Jzt bi ji reku ?e mi lahko pomaga :hohoho:

Druga?e pa hvala vsem, se je stalilo samo in ni ni? ve? treslo...

A da da v prvo??

:hohoho:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

kako gara?o mamo mi to, niti enga 24 klu?a :rolleyes:

Verjetno zato ker do nedavnega nisi rabil, sedaj ko mas dizla pa ja :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

Pomagaj si s tem ! Verjetno dosti ne zaostaja Za akrapovi?em!

http://www.akrapovic.com/en/Motorcycle/Pro...playName=Suzuki V-Strom+650 S-S65SO2-RT+Slip-On+Line+(Titanium)

Veliko ne pridobi? na mo?i,pridobi? pa na sami odzivnosti(da se motor malo la?je zavrti,seveda ropota bol(brez du?ilca itaq) pa kak dag la?ji je ;)

ja mo? je itak tam nad 8000rpm ?e sedaj, ampak navor je pa tisti ki me vle?e ve?inoma. Ampak ne dam Akrapovi?u jurja, sem na?el Moto GP razvit ror za mojega za 300?

http://www.ebay.de/itm/250872225522?ssPage...984.m1423.l2649

tega sem ponudil 300?

druga?e pa tole

http://www.ebay.de/itm/250712632845?ssPage...#ht_4921wt_1271

je sprejel 300? s po?tnino, tako se dela! Poleg pa pol kolektorja da vse pa?e :)

Za 2013 ?e narejen ogromen plan za bike - 5000km :vesel:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MOTO KOTIČEK
Napisano

A kdo ima podatek, koliko dejansko pridobi? na mo?i (ne samo glasu) ?e zamenja? stock izpuh za kak Leo Vince ali podobno?

Spra?ujem za mojega V-Strom 650, ko ga obremenim s tremi torbami se pozna, ko se vsede ?e sopotnik pa resno sede, ?e se pozna toliko da bi eliminiral efekt dodatne te?e - torbe so cca 50-60kg, bi razmislil o tem

thanks

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kako spravim led z notranje strani feltne dol brez da bi kaj narobe naredu? :angry2:

Trese mi kot pri norcih :)

zebe jo ?lovek, to je poletni avto.... :blush:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razni zanimivi posnetki in članki
Napisano

Fak, fak, fak tele oddaje razkrivajo kako psihotski so ameri, zvecer v postelji gledam pa kar tezko zaspim

http://www.youtube.com/show/doomsdaypreppers/videos?view=0

Lastnemu otroku da pistolo na vrat da vidi ali se je pripravljen brant....

Tale epizoda tud seka

http://www.youtube.com/watch?v=CuUUX-AWu7g...ature=endscreen

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Volitve 2012
Napisano

Jaz sem sel v petek z ajfonom v zepu tja in ga z veseljem v parlament zabrisem, ampak bi jim spet 500? senkal!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Me prav zanima, ?e obstaja kaka guma, ki bi zjutraj v vlagi prijela brez zdrsa na na?em klancu, pri vklju?evanju na glavno cesto....

tam ene 20% klanec, te?a avta vsa navzdol, pa pognat se je treba zaradi mrtvega kota ....

Tle je MX5 z RWD zmagu :aaaaa:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

K tole berem se resno vpra?am a si sploh kdaj v ?ivljenju uspe?no prehiteval, ker tele blodnje so zna?ilne za ve?ne teoretike, ki s prakso nimajo kej dosti veze.

Po eni strani na vse pretege trdi?, da ne sme? prekora?it hitrost kar avtomatsko pomeni bistveno predolgi ?as prehitevanja in bistveno predolgo razdaljo prevo?eno na nasprotnem pasu.

Tik pred vozilo mu ne more? zaviti, ker je to fizi?no nemogo?e saj je tvoje vozilo bistveno hitrej?e (vsaj moralo bi biti) od prehitevanega. Izra?unaj si bo?ne pospe?ke pri zavijanju s hitrostjo 90km/h iz enega pasu na drugi. ?e to naredi? kot ti razlaga?, da je mo?no narest pri neup?o?tevanju varnostne razdalje se bo minimalno zgodilo to, da te bo za?elo zana?ati.

?e rabi? takoj po zaklju?ku prehitevanja zavirat na polno rabi? vsaj sekundo reakcijskega ?asa kot rabi sekundo reakcijskega ?asa tisti, ki si ga prehiteval in v tisti sekundi si ?e pridobil natanko toliko metrov razlike kot je varnostna razdalja. Prehitevalec ima tudi dalj?o zavorno od prehitevanega se pravi, da je nemogo?e, da bi pri?lo do naleta razen, ?e prehitevani spi za volanom sam pol mu nobena varnostna ne pomaga ni?.

Vse se da sprobat tud v praksi v kontroliranem okolju, ?e se ti porajajo dvomi. Tole ti lahko poka?ejo in nau?ijo tudi na Vranskem - sej ve? ?ola varne vo?nje. Ja to?no tisti za katere pravi?, da so brezvezniki in da je ?ola varne vo?nje bedarija n da ustvarja divjake.

In dejmo enkrat za vselej raz?istit ter ne me?at vsega mo?nega sadja v isti ko?ari. Varnostna razdalja je izredno pomembna samo ravno pri kon?anju prehitevanja ne igra nobene vloge ker pri pravilno izvedenm prehitevanju, sploh ne more priti do situacije premajhne razdalje. Se pa strinjam, da ?e prehiteva? kot kreten s 5km/h ali 10km/h vi?jo hitrostjo potem pa lahko pride do takih situacij ampak sam osebno tega ne poznam, ker nikoli v ?ivljenju nisem tako bebasto prehiteval.

Je pa res, da najve?krat prihaja pri premajhnih varnostnih razdaljah ravno na AC-ju in to ponavadi ravno zaradi me?ka?ev, ki ne gledajo v ogledala in kar zavijejo tik pred prehitevajo?ega. Ravno ljudje, ki vozijo prepo?asi ustvarjajo situacije, ki ali prisilijo prehitevajo?e v nenadna mo?na zaviranja ali v nena?rtovana zmanj?anja varnostne razdalje.

Obnova.....please

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

imam napad pomankanja cukra :blink: , imamo samo petek sladki dan za tamala, sam ne bo ni? ostalo.... :vskalo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

premajhna varnostna razdalja ... se strinjam

neprilagojena hitrost ... nevem a to dejansko sam novinarji pi?ejo al tud policaji uporablajo ... a ne znajo napisat zaradi prevelike hitrosti ... tud 5km/h je lahko neprilagojena hitrost ?e tko pogleda? ...

kako komentira? to razlago lojzi ??

http://www.24ur.com/v-predoru-debeli-hrib-...o-15-vozil.html

Debeli hrib zaradi prehitre vo?nje in premajhne varnostne :jezicek:

da bi pa kdo lahko zaspal za volanom, to pa ne, a ne....ali pa da bi kdo pogledal kake gume imajo, ne samo zimske ampak letnik, obrabo itd....to pa ne, tudi ta kombi verjetno ni bil preobremenjen, kamion je imel verjetno vse po jusu......, zjutraj je bil dober minus in spolzko....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.