Včeraj popoldan sem šel lovit ribe. Ker mi je zmanjkalo cigaret, mi je sosedov mulc dal tri za s seboj. Do večera sem ujel dve pošasti iz jezera Loch Ness, dve morski sireni in kravo, ki poje...
Učiteljica sprašuje: "Tonček kaj je to, je kosmato, ima 4 noge in rep?"
Tonček:"Pes".
Učiteljica: "Točno, ampak lahko bi bila tudi mačka."
Učiteljica: "Jožica, kaj je to, ima perje, 2 nogi in kljun?"
Jožica: "Kokoš".
Učiteljica: "Točno, ampak lahko bi bila tudi raca".
Janezek jezno učiteljici: "Kaj je to, pred uporabo je trd in suh, po uporabi pa mehek in sluzast?"
Učiteljica mu primaže klofuto.
Janezek: "Točno, ampak lahko bi bil tudi čigumi!"
Žena je bila v postelji z ljubimcem, ko je zaslišala, da se je vrnil domov mož.
- "Pohiti!" je rekla ljubimcu, "in se postavi v kot."
Namazala ga je z otroškim oljem in ga posula s pudrom.
- "Ne premikaj se, dokler ti ne dovolim! Pretvarjaj se, da si kip!"
- "Kaj je to?" je vprašal mož, ko je vstopil v spalnico.
- "To je kip, Petrovićka je kupila enega, in ker mi je bil všeč sem ga kupila še jaz."
Brez komentarja se je mož vlegel k ženi in oba sta zaspala. Nekaj po polnoči je mož odšel iz spalnice in malo kasneje se je vrnil s pivom in sendvičem:
"Evo, vzemi to, jaz sem tako stal dva dni pri Petrovićevih, lahko bi crknil od žeje in lakote."
Star tajkun je ležal na smrtni postelji in bil trdno odločen, da bo nekaj svojega nagrabljenega denarja vzel s seboj. Kako?
Svoji ženi je naročil, naj v banki dvigne nekaj denarja, ga zapakira v dve vreči in nese na podstrešje, naravnost nad njegovo posteljo.
Ko bo umrl, bo na svoji poti navzgor mimogrede pograbil vreči in užival posmrtno življenje.
Tako je bilo tudi storjeno.
Čez nekaj mesecev je njegova žena šla pospravljat podstrešje in naletela na obe vreči, polni denarja.
"Oh, ti stari norec," je rekla. "Vedela sem, da bi denar morala nesti v klet!"
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Po celem svetu štejejo alkoholizem za bolezen. Le na Štajerskem te vprašajo: "Ka te ne piješ, si bolan?"
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani