In ko neha padati dež,pridejo očistiti odtok našega "slavnega" Zaloškega podvoza....da bi pa sproti čistili-ne to pa ne...mora poplaviti,pol se pa zganejo👎
Velikost baterije na žalost ni merilo - odvisno je od porabe.
NOČEM SPROŽIT TELEFONSKE VOJNE ampak sem šel za foro na gsm arena in ta F5 Pro primerjal z mojim 4 leta starim iPhone 11 Pro Max, ker me je zanimalo, kolikšen je potem screentime pri tako veliki bateriji.
Ti z 5160 mAh dobiš 99h uporabe (po njihovem generičnem testu), iPhone pa z 3969 mAh baterijo - 102 uri uporabe
Tako da na koncu boš po 4ih letih imel nekje 80% kapacitete baterije, odbij gladko 20 ur manj in ideš dalje
Tako si zatiskaš oči pred resnico, ker je sedaj celo grafično prikazano, da pač nisi priljubljena osebnost (narcist bi se obremenjeval že z 1 glasom, trenutno jih je 13) in si ne prideš k sebi zakaj se to dogaja
Ti si pa tudi že tečen z enimi in istimi zapisi.A ne moreš razumeti, da niso vsi za golobnjaka in leve lenuhe tu na tem forumu. Preberi najprej zapise svojih levih kameradov, kdo začne prvi žaliti in potem se oglašaj.Ali rabijo mogoče zagovornika, ker niso sami sposobni napisati dva stavka?
Ma problem je v tebi. Boss razlaga o enem italijanu ti pa kot užaljen 13-letnik takoj skočiš na prvo žogo in začneš metati te svoje idiotizme ven, da potešiš svoj ego. Si pač samo ena osamljena duša, ki ga nihče ne razume. Nima veze levo-desno (politika). Že 100x smo ti eno in isto povedal.
Ampak ne mores pa mimo tega, da bi ljudi etiketiral in zalil ane? Toliko enega negativizma od enega samega cloveka ne vidimo prav pogosto… Si isti Jansa… kot da bi bil z njim kaj v zlahti…
Sej priznam, da sem ga z IQjem jaz prvi. Samo kaj, ko ne razume kaj mu nekdo hoče razložiti, ali pa se dela da ne razume. Se pravi je v vsakem primeru pod vprašajem
Mene pa samo zanima,kolikšnji odstotek "cepljenih" se bo šel še cepiti...tudi od tukaj pametnih,k so nas "ožigosali" kot kužne,vse pandemije krive,egoiste,teoretike zarot itd...se še vse spomnimo...vse smo bili,samo normalni-zdravi ljudje ne...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani