Zaprt del ceste je cist razrit in je cisti makedam z en kup nasipov tko to je sploh no go :D. Poleg tega so na tem delu vozisca se kamioni, bagerji itd. :d
Aja pozabil sem se omeniti, da je danes sobota in ni bilo delavcev, kar pomeni, da sta se prva dva kolesarja vozila po levem delu ceste, nasproti so pa vozili avti iz druge strani. Ta del ceste je zelo ozek in ce kolesar vozi skrajno ob robu vozisca, nevem ce ga lahko prehitis...
Nima veze, ampak ce se ze imajo za enakovredne udelezence v prometu, naj se potem tudi tako obnasajo. Ne pa da takrat kadar gre njim v prid delajo lahko kar hocejo. Ne me narobe razumet mene osebno niti malo ne moti da so sli cez rdeco in potem dalje, ampak ce so pravila so pravila za vse in pika. Kar se pa tice zadnjega dela posnetka pa skoda besed in sploh raje nebom komentiral, kaj bi takemu osebku naredil. Naj se omenim, da je s tako hitrostjo pripizdil za mano in je ze na kilometer videl mene in tri avte za mano ter rumeno in nato zelo luc semaforja. Podn od podna. Oprosti, ampak tak si zasluzi, da leti cez haubo. Bo naslednjic vsaj malo bolj pazil... Tista dva avta nista naletela na zaporo, ampak so ful pocas vozili, ker je cesta cist razjebana. Samo dobr to ni panike.
Evo, ko smo ravno zadnjic govorili o kolesarjih... Ker delajo cesto je enosmerni promet usmerjen s semaforjem. Na mojo desni strani je avtobusna postaja. Koj na zacetku posnetka se vidu, da za dva kolesarja pac ne veljajo ta pravila in grejo lahko brez problema cez rdeco. Konec posnetka pa sploh nebom komentiral...
Sam sem tudi kar precej na kolesu, ampak žal so/smo kolesarji kar sami krivi za 3/4 slabe volje na cestah. Dejstvo pač.
Na zalost je res tako. To se sploh opazi v turisticnih mestih k je en kup rentanih koles in folku niti malo niso jasna pravila, ter kako se obnasati na cesti.
Roko na srce, če se imata tako rada je priročno, da ga je zaprosila za roko, saj se bosta tako lahko večkrat videla, ko bo sedel v zaporu. Ona bo pa že našla kako službo vmes, morda se ukvarjala s kakšnimi ročnimi spretnostmi...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vrjetno je bil napajalnik se vedno priklopljen in prav tako monitor. Bolj, kot ne smola :/. Kaj pa je za ena grafa ?
Povezava za deljenje
Deli na druge strani