Te so wpc bambus in imajo kao 30 let garancije. To je neka zmes med lesom in plastiko tako, da zdrzijo se in se . Je pa vsa konstrukcija pocinkana in prasno barvana. Barva je antracid.
Imam isti problem na tastaremu samsung s5 mini. Fora je da ta ekran sedaj dobim za male pare (30€) in sem razmisljal, da bi ga kar sam zamnjal. Bistvo mi je samo da dobim podatke
Dejstvo je, da se v profi inštalacijah ločujejo podatkovni vodi od energetskih. Slivka, pri tebi mislim da ni potrebe, le izklopljeno moraš imeti vse da ni el.magnetnega polja.(sam hecam se). Komot gre skupaj. Pa UTP na fazo veži, da bo večji domet (že spet se hecam).
Seveda se locujeta in nista oba kabla v istem rorcku. Sta pa obadva kabla v svojem rorcku in tik eden ob drugem. To sem zelel povedati
Lahko tudi na telefonu vklopis dostopno tocko in se s kompom povezes preko wifija. Je pa vprasanje koliko in kako hitro ti bo podatke dol pobralo. Potem ste pa se vi starejsi veterani k imate ponavadi paket z najnizjim prenosom podatkov pa bo hitro racun cez 50€, kar je pa ze cena novega 30m utp kabla :D. Kup 30m utp kabl en konc v modem drug konc pa na zeljeni lokaciji v wifi extender (asus 20e). Tako bos imel na zeljeni lokaciji wifi in se lahko nanj priklopi vec naprav. Ce pa zelis priklopiti samo laptop potem pa kabel direkt v laptop in bo najhitrejsa povezava.
Ta izdelek ima na dnu moznost utp priklopa. Po domace povedano s kablom povezes to napravo in preko kabla naprava dobi internet, katerega potem naprej oddaja kot dostopna tocka oz. wifi
Zaprt del ceste je cist razrit in je cisti makedam z en kup nasipov tko to je sploh no go :D. Poleg tega so na tem delu vozisca se kamioni, bagerji itd. :d
Aja pozabil sem se omeniti, da je danes sobota in ni bilo delavcev, kar pomeni, da sta se prva dva kolesarja vozila po levem delu ceste, nasproti so pa vozili avti iz druge strani. Ta del ceste je zelo ozek in ce kolesar vozi skrajno ob robu vozisca, nevem ce ga lahko prehitis...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Te so wpc bambus in imajo kao 30 let garancije. To je neka zmes med lesom in plastiko tako, da zdrzijo se in se
. Je pa vsa konstrukcija pocinkana in prasno barvana. Barva je antracid.
Popravljeno od Scr3amPovezava za deljenje
Deli na druge strani