Zdrgne ga z gobo in nadaljuje s poukom, naslednji dan pa spet isto, samo da so črke večje (PENIS).
Jasno, krivca ni, zato revica vsak dan znova drgne s table vse večji napis. Čez en teden, ko že misli sklicati sestanek učiteljskega zbora, pa jo na tabli poleg jumbo napisa PENIS čaka še sporočilce:
BOLJ KO GA DRGNEŠ, VEČJI JE ... TO BI PA ŽE LAHKO VEDELA!
Skrajni čas da vsi prodamo naše čudovite bencinar 3ke pa 6ke in gremo kupit Mazdo 5
Mislim, da me nisi dobro razumel. Mogoče zato, ker bi to moral napisat pod "Jamralnik"...
Namreč, ob tem, kar se hvalijo lastniki sodobnih avtomobilov, jaz vedno težje najdem razlog, zakaj menjati starega dizelaša... In trend v Evropi gre, da se najprej izkorenini dizelaše z Evropskih cest, potem pa še bencinarje. Ob tem mi pa nekaj ne gre v glavo, ampak da ne mešamo tem, bom to raje vprašal drugod.
Jaz imam pa zastarelega dvolitrskega turbo dizla in je 6,2 povprečna poraba od kar imamo petko do zdaj - ob dejstvu, da smo vsako leto kar nekaj 1000 kilometrov vlačili tudi počitniško prikolico, kar se pa pri porabi kar malo pozna...
Na pregledu zdravnik očita Francetu:
- "Kar naravnost Vam bom povedal: navaden pijanec ste! A se zavedate, da zaradi pijače vsako leto umre 5000 Slovencev!!"
- "Briga me! Jest sm itak Dolenjc!"
Jaz imam pa kačo v kleti. Odlična zadeva, vso golazen prežene. Ampak res vso golazen. Nimam ne ščurkov, ne miši, ne podgan, še tašča, ko jo je videla, dve leti ni več prišla niti na dvorišče, kaj šele v hišo...
Ja, imam pa navadnega goža. Goži so nestrupeni, črni in precej veliki. Tale naš je zrasel do okoli 2 metrov...
So se pred leti politiki pritoževali, da imamo Evropo dveh hitrosti in podobno.
Se lotim iskat cement, ker bomo doma betonirali tlak v dveh garažah.
Pokličem Kurivo v Šempetru pri Gorici: 4,00€ za vrečo.
Pokličem Merkur v Rožni dolini (med Šempetrom pri Gorici in Novo Gorico) : 4,09€ za vrečo.
Me posluša sodelavec in me vpraša, zakaj raje ne pokličem na periferijo, ker je tam cenejše. Ga gledam debelo, on pokliče v Gradbenik v Tolmin: 3,68€ za vrečo...
Še v Sloveniji imamo "razviti del", kjer je standart višji in "nerazviti del", kjer je standard nižji, nižje plače in posledično tudi nižje cene. Pa se bomo šli neke Evropejce in lovili Nemško-Francoski vlak?
Morda ne boste verjeli, a je čista resnica: postal sem vzoren človek.
Ne pijem drugega kot vodo, ne kadim, jem skromno, nikamor ne hodim, ne v kino, ne v gledališče, ne na nogometne tekme, še v gostilno ne hodim več. Ne družim se več z ženskami, še več, niti pogledam jih ne. Denarja ne zapravljam, kart in biljarda ne igram več. Ležem ob osmih zvečer in vstanem ob šestih zjutraj, se umijem z mrzlo vodo in grem na delo.
No, ko bom prišel iz zapora, bo pa malo drugače...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Dva tipa gresta v hribe pa naletita na skupino, ki se je šla bungee jumping.
"A poskusiva še midva?" vpraša prvi.
"Ni šans!" je odločno proti drugi. "Na ta svet sem prišel zaradi ene strganeu gume. Ne bom tudi šel z njega zaradi istega razloga."
Povezava za deljenje
Deli na druge strani