Skoči na vsebino
Sex chat
Napisano

Dva tipa gresta v hribe pa naletita na skupino, ki se je šla bungee jumping.

"A poskusiva še midva?" vpraša prvi.

"Ni šans!" je odločno proti drugi. "Na ta svet sem prišel zaradi ene strganeu gume. Ne bom tudi šel z njega zaradi istega razloga."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Učiteljica zagleda na tabli majhen napis PENIS.

Zdrgne ga z gobo in nadaljuje s poukom, naslednji dan pa spet isto, samo da so črke večje (PENIS).

Jasno, krivca ni, zato revica vsak dan znova drgne s table vse večji napis. Čez en teden, ko že misli sklicati sestanek učiteljskega zbora, pa jo na tabli poleg jumbo napisa PENIS čaka še sporočilce:

BOLJ KO GA DRGNEŠ, VEČJI JE ... TO BI PA ŽE LAHKO VEDELA!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 15 urami je NevLado napisal:

Skrajni čas da vsi prodamo naše čudovite bencinar 3ke pa 6ke in gremo kupit Mazdo 5 :D

Mislim, da me nisi dobro razumel. Mogoče zato, ker bi to moral napisat pod "Jamralnik"...

Namreč, ob tem, kar se hvalijo lastniki sodobnih avtomobilov, jaz vedno težje najdem razlog, zakaj menjati starega dizelaša... In trend v Evropi gre, da se najprej izkorenini dizelaše z Evropskih cest, potem pa še bencinarje. Ob tem mi pa nekaj ne gre v glavo, ampak da ne mešamo tem, bom to raje vprašal drugod.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Ja, če voziš sodobnega bencinarja.

Jaz imam pa zastarelega dvolitrskega turbo dizla in je 6,2 povprečna poraba od kar imamo petko do zdaj - ob dejstvu, da smo vsako leto kar nekaj 1000 kilometrov vlačili tudi počitniško prikolico, kar se pa pri porabi kar malo pozna...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na pregledu zdravnik očita Francetu:
- "Kar naravnost Vam bom povedal: navaden pijanec ste! A se zavedate, da zaradi pijače vsako leto umre 5000 Slovencev!!"
- "Briga me! Jest sm itak Dolenjc!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Jaz imam pa kačo v kleti. Odlična zadeva, vso golazen prežene. Ampak res vso golazen. Nimam ne ščurkov, ne miši, ne podgan, še tašča, ko jo je videla, dve leti ni več prišla niti na dvorišče, kaj šele v hišo...

Ja, imam pa navadnega goža. Goži so nestrupeni, črni in precej veliki. Tale naš je zrasel do okoli 2 metrov...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano
pred 2 urama je FuManchu napisal:

Pri nas ga dobiš v Jagru za dobre 3€. 

In ja žal razlike so ogromne po različnih mestih in regijah.

Bemtiš, glede na količino se mi že skoraj splača v Savinjsko regijo po cement...

Se lahko prepričaš, koliko točno pride? Vinjeto itak imam, če bo opazna razlika v ceni se povabim k tebi na pivo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali se to res dogaja v tej kokoški?
Napisano (urejeno)

So se pred leti politiki pritoževali, da imamo Evropo dveh hitrosti in podobno.

Se lotim iskat cement, ker bomo doma betonirali tlak v dveh garažah.

Pokličem Kurivo v Šempetru pri Gorici: 4,00€ za vrečo.

Pokličem Merkur v Rožni dolini (med Šempetrom pri Gorici in Novo Gorico) : 4,09€ za vrečo.

Me posluša sodelavec in me vpraša, zakaj raje ne pokličem na periferijo, ker je tam cenejše. Ga gledam debelo, on pokliče v Gradbenik v Tolmin: 3,68€ za vrečo...

Še v Sloveniji imamo "razviti del", kjer je standart višji in "nerazviti del", kjer je standard nižji, nižje plače in posledično tudi nižje cene. Pa se bomo šli neke Evropejce in lovili Nemško-Francoski vlak?

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Parček se spravlja k seksu.

- "Draga, da se ne boš ustrašila, jaz imam takšnega kot dojenček."

- "Saj velikost ni važna."

On se sleče, ona pa vsa zaprepadena in v strahu iz postelje in se stisne v kot sobe. On jo začuden gleda in vpraša:

- "Ja, kaj ti pa je?"

- "Rekel si, da je takšen kot dojenček."

- "Saj je: 50 cm dolg in 3,5 kg težek..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Se peljem z znancem, ki ima Mazdo MX-5. Nekaj časa se voziva, pa ga vprašam:

- "Ma po kateri poti pa ti voziš, prav nič mi ni poznano. kakšen zid je to, mimo katerega se že pol ure voziva.

- "To ni zid, to je rob pločnika..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

- "Mami, a se grem lahko igrat ven z drugimi otroci?"

- "Seveda. Pa še to: če spim s tvojim očetom še ne pomeni, da me moraš klicat 'mama'."

- "Kako pa naj te kličem?"

- "Stric Beno bo čisto v redu."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dragi prijatelji!

Morda ne boste verjeli, a je čista resnica: postal sem vzoren človek.

Ne pijem drugega kot vodo, ne kadim, jem skromno, nikamor ne hodim, ne v kino, ne v gledališče, ne na nogometne tekme, še v gostilno ne hodim več. Ne družim se več z ženskami, še več, niti pogledam jih ne. Denarja ne zapravljam, kart in biljarda ne igram več. Ležem ob osmih zvečer in vstanem ob šestih zjutraj, se umijem z mrzlo vodo in grem na delo.

No, ko bom prišel iz zapora, bo pa malo drugače...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Ljudožerec ujame cigana, ga priveže na kol in naroči sinu ljudožercu, naj ga počasi vrti, da ga ne bozažgal od zunaj.

Pride ljudožerec čez čas nazaj in vidi kako ves prešvican vrti cigana zelo hitro pa ga vpraša:

- "Sine, sem ti rekel, da ga vrti počasi. Zakaj ga vrtiš hitro?"

- "Oče, če ga vrtim počasi, mi krade krompir iz žerjavice..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sex chat
Napisano

Možakar vstopi v trgovino in pri mladi prodajalki naroči 10 dag pariške salame. Prodajalka jo nareže, položi na tehtnico in vpraša:

- "12 dag je, jo lahko zavijem?"

Možakar zavije z očmi:

- "Rekel sem deset dag. Prosim, da to upoštevate."

Prodajalki ne preostane drugega, kot da odstrani dve rezini in vpraša:

- "9 dag je. Bo v redu?"

Možakar nejevoljno zmaje z glavo:

- "9 ni 10. Rekel sem deset."

Prodajalka doda eno rezino nazaj:

- "A je lahko 10 dag in pol?"

Možakar vzroji:

- A moram res 100 krat ponoviti? Hočem 10 dag in pika."

Prodajalka se nagne k njemu in reče:

- "Me lahko zgrabite za prsi?"

Možakar je šokiran in zmedeno vpraša:

- "Zakaj pa zdaj to?"

Prodajalka mirno odgovori:

- "Kadar me kdo jebe mi je všeč, če me zraven zgrabi joške..."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano (urejeno)

Prideta dva klošarja pred davčno upravo.

Prvi vstopi, ven pride nag, pa ga drugi vpraša zakaj je nag. Prvi pove,da mu drugega niso imeli kaj vzet kot obleko, ki jo je imel na sebi.

Drugi se sleče do golega in vstopi v D.U.. Ven se vrne s čepom v riti in ščipalko na tiču, za kar ga vpraša prvi čemu to.

- "Ker sem vstopil nag mi niso imeli kaj rubit, zato so mi zaprli vodo in plin."

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.