Sm kmet an s hribu dama pa se ne zastopm prou preuč na te reči, ma sm slišu, de aute ne morjo čelat, ker jim manjka čipov. A pa je kdo pomislil, da bi kakšnih 100 čipov peljal v Idrijo, ker tam imajo baje dobre čipke, pa da bi se to malo parilo...
- “Janezek, ali še imaš dedka in babico?”
- “Ne, umrla sta od seksa.”
- “Kako pa je to mogoče?”
- “Babica se je zjebala po stopnicah.”
- “Kaj pa deda?”
- “Deda pa je nekaj drkal okrog elektrike.”
Žena reče:
– Poslušaj me, ko ti govorim:
– Ti in jaz se morava pogovoriti,
– tvoje stvari so povsod po tleh,
– v kolikor jih ne pobereš, boš ostal brez obleke
– poberi vse in to takoj!
Moški razume:
– blablabla…. Poslušaj,
– blablabla….. Ti in jaz
– bla bla blaa…. na tleh
– bla blabla…. brez obleke
– bla blablabla…. in to takoj.
Včeraj sem v časopisu zasledil zastrašujoč podatek. Za denar, ki ga na zahodu zapravimo za hrano v enem tednu, bi lahko tretji svet nahranili za celo leto. Ne vem kaj si o tem mislite vi, ampak jaz mislim, da nam ful preveč računajo za hrano.
Ne da bi se prav preveč hvalil, a sem jaz ta stroj enkrat celo prehitel. In to s Tomosom.
Ne, Tomos ni bil prav nič predelan, le konica ob 15ih med Šempetrom pri Gorici in Solkanom... Z možakarjem sva se en za drugim odjavila v službi. jaz sem imel Tomosa pred vrati, on je moral peš na parkirišče. Me je dohitel, pa obstal v koloni. Pa me je spet dohitel pa spet obstal v koloni. in tako naprej vse do semaforja pod kamnolomom, kjer sem jaz zavijal desno proti Trnovskemu gozdu on pa levo proti Goriškim Brdom. Možakar me je tako grdo gledal, da sem ga raje spustil naprej, čeprav je zavijal v drugo smer...
Sm kmet an s hribu doma, alora, jmam anmrvo pozn užig pei mi mal poznej užge. Ma zakapiru pei sm! Zdej wem, zaki bi radi, da sta YouTube in Facebook plačljiva? Nič v zdravstvu ni zastonj...
Od uvoza na AC šmarje sap do izvoza LJ dolgi most (kar je 15,7 km glede na google maps) sem se po level pasu vozil za enim reno senikom, ki se je peljal 120kmh ne glede na tunele/vijadukte/zmanjšanje hitrosti na razcepu. Najhujše pa je to, da se ni niti približno umaknil na desni pas kljub prostoru, ki ga je imel. Sepravi lepo po levi tempomat in gremoooo.
Me zanima, kaj bi porekli na policiji, če bi dobili tak videjo iz mojega dashcama... Verjetno bi bil kriv jaz, ker bom posnetek delil izven okvira moje osebne rabe narobe svet
Kaj bi na policiji naredili? Tebi bi napisali plačilni nalog za preveliko hitrost, saj bi se na posnetku videlo, da ne zmanjšuješ tam, kjer je omejitev na 100 km/h ali manj... Bi rad še kaj?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z ženo pijeva kavo, klepetava o znancu, ki je varal svojo ženo in vprašam:
- "Kaj bi pa ti naredila, če bi te jaz prevaral?"
- "Objavila bi na oglasni deski."
- "Res. Kaj bi pa napisala?"
- "Pogreb bo jutri ob 16ih..."
Od kar imam Forda, sem postal pešec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani