Ce bi meni postar zgazil psa bi ga tudi porinil z motorja. -.-
Po drugi strani je bil moj konstantno na striku ampak vseeno...kot voznik moras pac pazit na okolico. Nihce mi ne bo rekel da je v romskih naseljih toliko psov da se jim je nemogoce izogibat.
Sicer so pa romi poglavje zase. First among equals. Ce bi vi s svojimi otroci ravnali tako kot oni bi vam jih socialna ze zdavnaj vzela. & vozili brez izpitov z neregistriranimi avti in podobno. Ampak jeb*ga, so ''pac romi''.
Tole s psom ne preve? verjet... pred slabimi 10 leti sem nekaj ?asa ?ivel na Dolenjskem in do Novega Mesta sem se moral peljati mimo etni?nih (naselje Brezje/?abjak), ki so se takrat z vso zavzetostjo ukvarjali z zelo zanimivim ?portom imenovanim "met malega ku?ka v vozila". In seveda, ?e je tak "sre?ni dobitnik" lete?ega ku?ka tudi zadel in ustavil so ga etni?ni obstopili in je moral pla?ati od?kodnino za psa, ki seveda ni bil poceni. Sam najprej nisem verjel, da se to dogaja, ko je enkrat tudi meni priletel pes po zraku iz grmovja kot kak?en spla?en pti?. Sre?a so slabo precenili hitrost in sem se psu lahko izognil.
Po?ta Slovenije bi rada zdaj zaposlila pismono?o romskega rodu, s ?imer pa se v romski zvezi ne strinjajo, saj menijo, da bi v takem primeru ?lo za diskriminacijo. "Tudi mi smo se skupaj z romskim svetnikom vklju?ili v iskanje nekoga, ki bi za ?tiri ure opravljal to delo, a ga ne najdemo. Vsak, s katerim smo se pogovarjali, se izgovarja, da mu bodo potem odtegnili socialno pomo?," pa je ob tem povedalJanez Doltar z novome?ke ob?ine.
Predsednik Zveze Romov za Dolenjsko Bogdan Mikli? je dodal, da so proti omenjenemu predlogu tudi zato, ker naj bi Romi imeli pomisleke glede tega, koliko bi lahko svojemu rojaku pismono?i sploh zaupali.
Na tem delu ceste je bilo na odstavnem pasu ustavljeno tovorno vozilo, ki ni bilo ozna?eno, prav tako ni bilo ozna?eno, da na tem delu ceste opravljajo dela. V tem ?asu se je 42-letni voznik nahajal zunaj tovornega vozila, kje natan?no, policisti ?e preiskujejo.
?e se spomni? posnetka, ki mi je ratal na ?tajerke je tole ?isto enaka zgodba. Kamionar je po?enjal vse drugo kot gledal na cesto in je nabasal na drug kamion na odstavnem.
?e nima? za kosilnico je tud zni?ana mazda za silo dobra, ?e ima pa ?e ?iroke gume jo lahko pa ?e za utrjevanje terena uporabi? - delovni stroj all the way.
Ampak zanimivo, da je krivec spet stereotipno BMW, ki je vozil s prekratko varnostno razdaljo...
Sem sel iz Vrhnike zvecer okoli osmih... Tako lepo prazne AC do LJ ze dolgo nisem videl ... Edino skozi Vrhniko je bil zgoscen promet pa noben semafor ni delal... Predvidevam da zato, da ne bi se dodatno zaustavljal promet...
Uradno je prekratka varnostna, neuradno sta pa malo "dirkala" - sej ve?, ko ma? enakrat BMW ?ivljenje rata tekma.
Jaz sem bil okoli pol desetih v smeri iz Lj proti Logatcu in se je strnjena, komaj premikajo?a se kolona vila do Ljubljane. Od Logatca do Vrhnike je pa ?e vse stalo. Tako, da je ostala edina pametna re?itev ?ez vukojebce za nazaj v Lj.
Upam, da ni kdo v kak?ni koloni na primorki. Mo? in sine ne moreta domov....no na sre?o sta se lahko obrnila na regionalni cesti in bosta podalj?ala vikend pri noni. Sej k pa descu re?e? pejta prej dam pa ne sli?
Ja vse je stalo... jaz sem ?el okoli pol desetih iz logatca v lj preko zaplane in horjula. nekako sem rabil okoli uro ?asa ampak vsaj pri?el sem.
Niso vedno tamestni za vse krivi, to bi pa ?e lahko vedel Tokrat so krivi doj?lenderji in heimatdienstovci, ki imajo spet neke verske praznike in se zato mno?i?no selijo skozi na?o de?elo proti jugu. In ker je teh migrantov ogromno pol ma? pa zastoje vsepovsod od AC do vzporednih cest.
Dva zdolgo?asena krupjeja ?akata pri mizi s kockami. Prika?e se zelo privla?na blondinka in stavi 20.000 dolarjev na en sam met. Re?e jima: Upam, da nimata ni? proti, ampak veliko ve? sre?e imam, ?e sem popolnoma gola." Nato se sle?e, vr?e kocke in zavpije: "Dajmo, ljubice, mama rabi novo obleko!" Ko se kocke ustavijo, posko?i in zavpije: "JA! JA! DOBILA SEM, DOBILA!!!" Objame oba krupjeja, pobere zaslu?ek in obleko in hitro odide. Krupjeja nejeverno strmita drug v drugega. Kon?no eden vpra?a: "Koliko je pa vrgla?" Drugi odvrne: "Kaj pa vem - sem mislil, da ti gleda?."
Nauk: vse blondinke niso neumne, vsi mo?ki pa so mo?ki.
Tam okoli Golovca pa so problem "padalci" zardi novih kolickov ... in se tunel samodejno zapre za vse, ko se kolona iz odcepa Rudnik pribliza tunelu ... >> http://tinyurl.com/hy6gzgp
Ah ne to pa res ne... Dars ima pa ja najve?je strokovnjake na svetu in ?ir?e.
?er! Mo? ima ledvi?ne kamne. Vpra?anje bo morda neumno, vendar ker se lahko izlo?ijo sami, me zanima, ?e ga jaz oralno zadovoljim, ali je mo?no da ppgoltnem ta mini kamen jaz? Pa da potem jaz dobim ta ledvi?ni kamen v ledvico? Se opravi?ujem vendar glede na to, da se znajo izlo?it po naravni poti, se mi zdi nekako to logi?no. Nevem no, zato spra?ujem. Lp
Pozdravljeni! Izlo?eni kamen ima lahko kaliber izstrelka pi?tole. ?e mu premo?no pride med oralnimi strelskimi vajami, vam lahko z ledvi?nim projektilom preluknja mo?gane. Kot ?e bi namesto obi?ajne pi?tole v ustih imeli revolver. Ker ne veste, kdaj se bo kamen pojavil v izstrelku, lahko to imenujete ruska ruleta na poteg. ?e vas ne nacilja v ledvico, se kamen nikakor ne more znajti tam. Saj ste se samo hecali, ane?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tole s psom ne preve? verjet... pred slabimi 10 leti sem nekaj ?asa ?ivel na Dolenjskem in do Novega Mesta sem se moral peljati mimo etni?nih (naselje Brezje/?abjak), ki so se takrat z vso zavzetostjo ukvarjali z zelo zanimivim ?portom imenovanim "met malega ku?ka v vozila". In seveda, ?e je tak "sre?ni dobitnik" lete?ega ku?ka tudi zadel in ustavil so ga etni?ni obstopili in je moral pla?ati od?kodnino za psa, ki seveda ni bil poceni. Sam najprej nisem verjel, da se to dogaja, ko je enkrat tudi meni priletel pes po zraku iz grmovja kot kak?en spla?en pti?. Sre?a so slabo precenili hitrost in sem se psu lahko izognil.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani