Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

Jest sem imel pred leti ford focus (2001). Enega problema nisem imel pa sem ga imel slabe tri leta. Meni osebno ni tako napacna znamka ford :ne vem:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

Pa da bi bilo dejansko kaj ceneje. Ne pa tiste fore kao -70% a za to "znizano" ceno dobis pri drugemu prodajalcu za redno ceno. Saj ne recem doloceni izdelki so par ? cenejsi, ampak zdalec kot napisejo (-40%, -60% itd.). Folk pa itq samo da vid popust takoj v akcijo. Mimovrste delajo na polno ze skoraj cel mesec!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Samo ponk. Brez pink.

QMz9wwP.jpg?1

Teli ponki oz. delovne mize so drage ko svinja. Jest sem jo iskal za v delavnico, ker smo se sedaj preselili v hiso. Na sreco sem jo dobil od hisnika zastonj. Je pa to res masiva in jo komaj dva dvigneta :D. Drgac so pa take mize z zeleznim ogrodjem in masivnim lesom od 600 pa tudi do 1.500e. Bolano

P.S. sem jo samo malo pobrusil in nato prebarval :)

post-7623-0-35392400-1574604469_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Gradnja vhoda
Napisano

Wau ful lepo. A to si sam delal. Mi bomo isto delali locen vhod, vrjetno naslednje leto maja in cedalje bolj se nagibam na betonske stopnice namesto montazne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Pa ventile tudi (nov lastnik). Ceprav generalka je bila delana ker je avto pil 1l/5kkm kar je pri vecina avtih to "normalno" in se sploh ne zmenijo za to. Govora je bilo o podvozju zato sem to izpostavil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja bivsa 2003 jih ima sedaj 360k km. Katalizator v top kondiciji pa je ze vec kot 5 let na plin in prevozenih preko 200k km. Celo podvozje brez lufta in je se vse oroginal! Zamenjan je bil samo prednja vzmet to je pa to. Lezaji, koncniki, roke itd. Vse OEM. Svasta... Kar jo jebe je rja na podvozju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.