Kolegu posodil denar in zdaj stalno odlaša z vračilom, izgovori vedno neki smešni in na meji verjetnega. Dobro, da gre zgolj za 100€, po drugi strani pa nisem toliko premožen, da bi kar Stotke naokrog delil.
Sem imel podoben primer. Pol leta sem ga masiral.
Ob izterjanem, sem mu v obraz rekel nikoli več. No in od takrat, me niti več vprašat ne upa.
Mi je pa cudn, ker ponavad tud ce je mal naklona se avto skorj takoj zacne premikat ce ne zambremzas, a ta se je pa sred noci odlocu da gre plavat.
Hja.
V garažni hiši sem ga parkiral, nekaj se zalolal in dal v ler.
Čez 1h je prišel mimo sodelavec in rekel, da je moj avto na sredini pasa.
Kako in kdaj se je odločil zlezt naprej, ne vem. Ampak glede na videno, je enkrat v roku dobil tak preblisk in odpotoval naprej. Pa tudi če praviš, da je čudno, mogoče za to, ker je Ford. 🤔
Se mi zdi, da je celo 11700K bil malo cenejši kot primerjiv Ryzen.
Procesorji meni vedno delajo BP. Rws pa da so Inteli. Tokrat sem skoraj vzel Ryzen-a, pa je le intel dal Pci-x gen.4 ven.
No jaz sem imel težave z AMD Athlon 1000. Res da je šil Intela, samo se je tak grel, da ga Zalman poleti ni uspel hladit, ko sem igre nažigal in je piskala plata. Mislim, da je poleti 30°C+ zunanje laufal pod obremenitvijo na 78°C.
Ma ja, že na GeForce-a sem prešel, ne moreš vsega na 1x 😆
Pri E8400 mi je po 12 letih ruknila plata. Gigabyte.
Haha, motiš se. Kar nekaj let se že dela Volvo S90 na Kitajskem že 7 let. In z vlakom pride do Švedske. Če se ne motim en S90 na en ladijski kontejner.
Se izogibam vsemu made in china. To tolko smetim, da bi to celo lahko zdaj že en kmet s hribov vedel in celo njegova lopata 😉
Kar pogledaj moja oba avta. Vse je original. Tudi filter olja, prav tako je olje dal servis.
Ko sta avta iz garancije, kupujem originalnim nadomestnim delom enakovredne dele priznanih proizvajalcev. Ne vidim pa razumnega razloga, zakaj bi nekdo dal neoriginalno šipo, če jo plača zavarovalnica. In to pač nekaj pove o njem.
A ti resno vzameš X robo, čeprav bi brez truda dobil original in za oboje plačal 0€?
To pa meni mestnemu ne gre v glavo, mogoče je zgoraj na hribih druga logika....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Sem imel podoben primer. Pol leta sem ga masiral.
Ob izterjanem, sem mu v obraz rekel nikoli več. No in od takrat, me niti več vprašat ne upa.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani