Skoči na vsebino
Gostinska ponudba
Napisano

Danes jedu eno najbolj?ih pic ali mogo?e celo najbolj?o v zadnjih 35-ih letih. :D

Bil sem v Mozirju - pizzerija Pr¨pek, piratska pizza. :rispekt::rispekt::rispekt:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Slovenska birokracija je zmagovalka na celi ?rti, res me izjemno ?udi, da se tujci ne odlo?ajo za investicije itd. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ga?per, ?e je motor na poti v ve?na lovi??a, potem lahko to spelje? kot vodo na svoj mlin in vgradi? nekaj mo?nej?ega, saj si pogosto negodoval ob zmogljivostih 1.6 motor?ka, ki res ni neka RaceLand optimalka. :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Prejle sem fitnessiru, pa se vmes v poga?ico tok "mu?ko" udaru, da me je popolnoma minil vse skupi in boli k svina. :cheers:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

V dolenjski vasici ima ?upnik z vsemi ?enskami skriti dogovor: ko se mu ?elijo izpovedati o pre?u?tvu, re?ejo, da jim je spodrsnilo pri

vodnjaku.

?ez kak?no leto ga zamenja novi ?upnik. Ko na spoved pride prva ?enska in spregovori o tem, kako ji je spodrsnilo, jo duhoven zaskrbljeno vpraą?: "A ste se po?kodovali?" "Nisem,"se

nasmehne gospa, "vse je v redu." Potem na spoved pride ?e vse polno ?ena, ki so zgrmele

pri vodnjaku.

?upnik se odlo?i, da bo nemudoma ukrepal glede nevarnega vodnjaka in se napoti k ?upanu. Ta je seznanjen s skritim geslom, zato ga popade smeh: "Dragi pater, ni? ne skrbite, vodnjak ni noben problem."

?upnik smrtno resno: "No, vi se kar hecajte, a va?a ?ena je ?e trikrat padla."

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.