Skoči na vsebino
Pohvalite se,...
Napisano

Pa ventile tudi (nov lastnik). Ceprav generalka je bila delana ker je avto pil 1l/5kkm kar je pri vecina avtih to "normalno" in se sploh ne zmenijo za to. Govora je bilo o podvozju zato sem to izpostavil.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Moja bivsa 2003 jih ima sedaj 360k km. Katalizator v top kondiciji pa je ze vec kot 5 let na plin in prevozenih preko 200k km. Celo podvozje brez lufta in je se vse oroginal! Zamenjan je bil samo prednja vzmet to je pa to. Lezaji, koncniki, roke itd. Vse OEM. Svasta... Kar jo jebe je rja na podvozju.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Moram prav preverit ce ima abanka to opcijo za placevanje s telefonom :)

Edit: ima, ampak je prav tako na voljo samo za android. Kdo pa se ima apple :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Ja dobr ce se nekdo nezna odjaviti iz paypal racuna ali pa ce ima na ebayu nastimano, da ko je konec drazbe in ce je zmagal, da mu avtomaticno vzeme sredstva cist vrjamem, da se to da zlorabiti. Drugo je tudi to da se razni fake maili posiljajo preko gmaila in se predstavijo, kot paypal in potem folk naiven vpisuje svoje geslo. Jest do sedaj nikoli nisem imel nobenih problemov s paypalom in tudi splosno velja, da ce kupujes na straneh k imajo opcijo placila s paypalom je zadeva prava in negre za neko fake stran. Vecina prodajalcev sprejema placilo samo preko paypala ravno iz tega razloga. Konec koncev tudi ce je fake dobis denar nazaj. Meni je ful vsec, ker te paypal krije in stoji ob strani po nakupu. Skratka nerabim se sekirati ali bo izdelek prisel, ali bo taksen, kot je na sliki, kaj ce pride poskodovan itd. Drgac pa cist vrjamem, da se ravno tako da paypal shekat. Kot vse ostale zadeve.

P.S glede na to da je nekdo kupil letalske karte preko paypala nevem zakaj se ga nebi moglo izslediti?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Pri paypalu se nerabis bati, da bi prislo do zlorabe. Ce bi pa slucajno po nevem kaksnem cudezu prislo do zlorabe ti bo pa paypal vrnil denar. Fora je da karkol placas preko paypala prodajalec nima dostopa ali vpogleda v tvojo kartico oz. stevilko. Prodajalec preprosto dobi nakazan denar na svoj racun in to je to. Sepravi, da bi ti placal neko stvar katera stane 20e iz kartice bi ti pa vzeli recimo 50e se nemore zgoditi. Lahko se edino zgodi, da nekaj placas in tega izdelka ne dobis, ampak kot sem rekel imas 180 dni casa da odpres "case" in dobis ves denar nazaj vkljuceno s postnino vred. Kar se pa tice raznih hekarskih zadev pa mislim da ni noben sistem popolnoma varen. Sem pa skoraj preprican, da ce bi do tega prslo bi paypal vrnil svojim oskodovancem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Visa kartica
Napisano

Placujes samo s paypalom pa nebo prislo nikoli do zlorab. Poleg tega imas se 180 dni od prejetja paketa moznost odpreti case oz. reklamacijo. Po tanovem ti se 30e paypal placa v primeru vracila posiljke.

Je pa res da je to bolj ali manj uporabno pri spletnih nakupih.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

To je potem po vsej vrjetnosti 125hp in 200nm navora. Glede na to da imas sedaj 340nm navora se bo razlika definitivno obcutila, ampak mislim da nebo ravno nepremicnina :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.