je za vo?njo take gare dovolj ?e izpit za 50ccm moped.......
Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
...se najde kaka luknja globja od 3 cm, ki lahko odtrga zadnjo togo os......
Bomo kar lepo na dirko po?akal, pa bo mir pol enkrat za vselej, da se zaprejo McLarnovi kljun?ki.
Sicer pa na tej dirki prideta do izraza izku?nje in kvaliteta voznika, in to Alonso gotovo je!
Pa ko ravno gor vidim en ubogi link na POPTv in Mirsada.....tle je en velik bolj?i link za spremljanje F1
Ena iz dana?nje jutranje kavice v slu?bi:
A veste, od kje je pri?lo ime pa?teta?
Ne?
O?e in sin Gavrilović delata salame, pa padajo odpadni kosi mesa po tleh.
Sin: Tata, ?ta ?emo s tim...???
Stari malo pogleda naokol
Tata: ...pa ?teta da se baci....
valj?ka, ki ga uporabla ko si lakira nohte na nogi...
jo spila na du?ek, da je fla?a ne bi motila pri...
in ko bi ves nemo?en in shiran le?al na tleh, bi...
iz zasede od Allysse najprej en levi kro?e, pol pa ?e en high kick v glavo....
svojega bicikla, ki ga vozi, ko ima avto na servisu zaradi po?kodb pri parkiranju...
se ga bo ?ena usmilila in mu kon?no dala nekaj denarja od njegove pla?e, da si kupi dolgo ogledovano CX-7...
Jebemo, dones grem po slu?bi, sem hotu malo sprobat nove rolerje, in me po pol kilometra dobi de?
Pa ?e biv?o sem vidu. Me je ravno v bli?ini njene slu?be de? ustavil, in jaz kot jaz po liniji najmanj?ega odpora, sem se pol za prevoz domov zmenu - vsaj ena pozitivna stvar od nje
U ?it - take bi jest za jajca obesu pa pustil viset en teden v opozoril drugim, ki bi ?e hoteli kaj podobnega poskusit.
potem obstaja mo?nost, da se zaradi nenadnega skoka kvalitete stoenke sesuje celotna dosedaj uveljavljena evropska avtomobilska industrija, zato...
ve, kdaj bo japonska Mazda prevzela tovarno Zastave v Kragujevcu, in...
A to je mislu jezik pa avtomobilska hupa :ne vem:
To kar pri nas pomeni "vojno", je recimo v Parizu normalno parkiranje. "Ljube se" spredaj in od zadi.
Vsak avtomobil mora biti parkiran brez ro?ne in ne sme biti v brzini.
"Humor" se za?ne, ko lastnik "izval?i" tko parkiran avto. Pet do 10 avtomobilov spred in od zad se gredo "skupinskega". Pri nas bi v tem slu?aju tekla kri, pri njih pa je to normalna
To pri nas je ?e prov bolno, kako folk glanca svoje avte pa gleda na vsako praskico
Za to pa ma avto odbija?e.
No ja, vsaj v?asih so jih imel - dones je odbija? itak le ?e en okrasek na avtu, ki ga je treba po vsaki praskici kitat in barvat....... da te kdo slu?ajno ne obto?i, da si ?eh
Jst sm se tele drzal zele 5 tednov
(sicer je napisana za moskega 100kg, tak da sm jst mel vse kolicine x0,8)
ZAJTRK:
• 250g puste skute + 1merica wheya + 80g ovsenih kosmi?ev + multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja, ali
• 5 jajc(2 rumenjaka,ostalo beljaki)+3rezine wassa kruha+ multivitaminska tableta + 2 ?lici lanenega olja
MALICA 1:
a) Tuna v lastnem soku + 2 rezini wassa kruha
150g skute + 2 rezini wassa kruha
c) 150g pi??an?jih prsi v ovitku + 2 rezini wassa kruha
d) 150g belih hrenovk + 2 wassa kruha
KOSILO: 200g mesa ali riba(pi??n?ja prsa,puran,govedina,osli?,tuna) + 50g ri?a ali50g krompirja (kuhanega) + solata (paradi?nik+zelena solata)
MALICA 2: isto kot malica 1, vendar brez wassa kruha in ri?a,samo Beljakovine!!
TRENING: 2 merici wheya 30-45min pred treningom ,takoj po treningu pa 64g wheya (2 merici!
VE?ERJA:
a) 150g skute + 1 merica wheya + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)
200g (pi??an?jih prsi,puran) + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)
c) 200g osli?a + 2 ?lici lanenega olja + solata (zelena ali paradi?nik)
pa vsak dan trening. 2 dni fitnesa, potem 2 laufanja, 2 fitnesa.....jao
In kak?en je kej razultat po 5tih tednih?
Ja sej, sam kaj ko te Mirsad s svojim dretjem vedno pokonc vr?e (pa ponavadi za brezveze )
Za pravi po?itek bi ?lovek potreboval komentatorja Nika Miheli?a
Druga? sta pa hrvata zakon - objektivni komentarji, vi?ja strokovna raven, pa kdaj tudi kaka zajebancija v stilu unih 2 komentatorjev moto gp na eurosportu .
Napisano
ter ?e Vodice med kosilom in popoldanskim po?itkom, saj je ta kraj tako majhen......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani