Tudi jaz upam, da bo elektronska vinjeta in ne elektronsko cestninjenje. Sistem naj ostane vinjetni, tako kot je sedaj.
Pa sem s hribov doma, ne nekje tik ob avtocesti, ampak ta sistem mi je boljši in predvsem cenejši. Le še pretočnost avtocest bi bilo potrebno dvigniti...
Danes mi v banki varnostnica da kondom. Ga gledam nekaj časa, potem ji pa rečem: »Mlada dama, ne želim se hvaliti, toda kaj naj storim s tem? Zame je veliko premajhen.« Varnostnica me pogleda, se nasmehne in reče: »To daste na prst, ko uporabljate bankomat...«
Ko si že ravno omenil konja... Sem šel za foro na Google maps in vtipkal naš kraj in nato "Poišči pot" v Grosuplje. Nazadnje sem označil, da bi šel peš. Rezultat: pot bi trajala 21 ur in 26 minut. Dodajmo še dve uri in pol počitkov. To pomeni, da če bi peš nekdo krenil v sredo iz Grosuplja, bi naslenji dan bil paket pri meni.
Če pošljejo paket preko Pošte Slovenija, potrebuje največ dva dni. Če bi ga torej v sredo dali v Grosuplju na Pošto Slovenija, bi bil najpozneje v petek dopoldan pri meni. Tako so ga dali pa na "hitro pošto", potuje pa skoraj en teden...
Ko v sredo dopoldan naročiš paket v Grosuplju, pa čakaš.
In ko misliš, da te zaj..., dobiš številko paketa. Greš preverit in ugotoviš, da je bil paket v sredo ob 13ih sprejet v GLS, potem je pa potreboval dva dni, da je prišel iz Grosuplja v Tolmin. Me zanima, koliko časa bo zdaj še potreboval iz Tolmina do mene...
Včeraj je za precej smeha na družbenih omrežjih poskrbel Avstrijec, ki je imel težave s prevozom lesa. Ker ga ni spravil v prtljažni prostor, ga je navezal na...
Ja, Rena ima res dobro razvejano servisno mrežo. Konec koncev, saj jo tudi potrebuje...
Dobro, če se voziš deset kilometrov po mestu ali avtocesti v eno smer in deset nazaj, potem zdrži mogoče še kaj več kot 10 let. Če pa se voziš 30 kilometrov v eno smer in 30 nazaj po malo bolj razgibani cesti, pa... ... ... Sem se spomnil na našega Cliota. Nujno moram na stranišče...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Prevod iz Slovarja italijanskega knjižnega jezika:
TRENUTEK - to je časovno obdobje, ki mine od takrat, ko se na semaforju prižge zelena luč, pa do takrat, ko ti nekdo zadaj potrobi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani