Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano

haha zanimivo, da so to tudi meni ponujali tale BT zvocnik za pod televizijo. Pa sem isto reku, da se to nemore primerjat s klasicnimi dobrimi zvocniki k so lepo razporejeni po celi sobi. Mogoce se kaksen sub pa je to to...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Na mojo stari sestki pri 350k km isto. Je pa na sreco tako zatajil, da vec ali manj skos hladi in je avto vecino casa hladen. Bolj to kot pa da kuha.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Naj mi en prosim razlozi, kako si lahko tako smotan, da takole butnes avto. Storjeno, danes na parkiriscu. Ok, razumem, da odpres vrata in ponesreci malo butnes, ampak da ga pa takole razjebes mores biti pa res talent ali pa pijan. Je ze res, da je clio in da je vreden 800?, ampak vseeno.

Pocen blatnik (clio ima plasticnega), pocen odbijac in pocena luc...

post-7623-0-86667600-1543418380_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

To razumem, ampak ko ti kupis 4 nove gume dobis 2 gume za na desno os in 2 dve za na levo. Kako potem lahko naredis tri desne in eno levo ? Edina razlaga je da mu jih je majster narobe obrnil in je notranji del gume na zunanji strani... ravno tako je lahko naredil 3 desne in eno levo, ampak to mores biti ze debilen in pa slep...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Sej senzorjev veliko sestk ni imelo serijsko in so jih naknadno vgradili. Moja ima recimo GTA opremo pa ni imela serijsko senzorje. Fotrova 2.0 isto ne...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Aja sem mislil, da imas led, ker vec ali manj imajo vse druge generacije sestk led zadnje luci. Obstaja tudi model s klasicno lucjo, ampak so pri nas bolj redki. Tako zarnico ima isto prva generacija :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Lahko pa tudi tista dva vijaka preprosto odvijes in izklopis konektor in imas celo luc sneto. 5 min dela. Pri sprednji zarometih je pa druga zgodba, glede na to da moras cel odbijac sneti, ce zelis luc odstraniti :). Kera zarnica ti je pa crknla? Za vzvratno voznjo? Ali nimas zadnjih led luci?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ogrevanje & izolacija samostojne hiše
Napisano

Nam je za 210 kvadratnih metrov (cela hisa) in z novo fasado, novimi okni in vrati naracunal, da potrebujemo 11kW. Je pa znamka de dietrich.

Klet-70 kvadratov

P- 70 kvadratov

1. nadstropje - 70 kvadratov

Podstresje bomo samo izolirali... Mogoce cez nekaj let ce bo potreba po prostoru naredimo se mansardo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.