Sej ve? kako je to... ko so se pisali prvi zakoni in ustava ni nikomur niti na kraj pameti pri?lo, da bi lahko bil kdo tako nemorale , da kljub temu, da je pravnomo?no obsojen, ne da samo kandidira na volitvah in je celo izvoljen (wtf?!?!), zdaj bi pa kot kriminalc rad nam odrejal zakone. To je res bananstan in tukaj se strinjam z Jan?o, da je pravna dr?ava padla na izpitu - to?no takrat je padla, ko se sploh kre?ejo mnenja ali lahko obsojenec sedi v parlamentu ali ne - pa tuki sploh ni va?no al je kriv al nedol?en (haha), gre samo za osnovno eti?nost in moralno dr?o. No ja sicer kaj pa je za pri?akovat od tele SDS-ovske klike.
Jaz tud... sicer je blo v filmu precej bedasto, ker ?e vozi tovornjak v isto smer, tud ?e deblo pade dol ti ne more prletet v ?ipo tako kot je blo v filmu - pa? fizika, gibalne koli?ine in prenos energije pa? tega ne dovolijo. Druga zgodba pa je seveda, ?e pripelje nasproti tkarat pa ...ufff ... no?em ve? razmi?ljat.
Sem imel pred cca 10 let kake pol leta enga takega za slu?benega. Zanesljiv avto z odli?nim pregledom na dogajanje okoli sebe in pa strahovito bedasto re?itvijo s samo eno obvolansko ro?ico.
Bo dr?al,pa da se ne govori samo o velikem servisu, npr. ?e menjava vztrajnika ki je nekak standard pri premogovniku pride dost dra?i kot menjava CELE bencinske ma?ine
Sorry no ampak tole pa ne bo dr?alo... Ne more? primerjat menjavo za nov vztrajnik z menjavo za staro ma?ino. Primerjaj novo-novo.
Aja sej res... pr kolk km gre vztrajnik? Sam spra?ujem, da bom vedel, ker tako kot eni razlagate, vsem crkne.
Sicer nisem navija? LDS-a ampak to je bila za moje pojme zadnja stranka, kjer so poslanci glasovali po svoji volji in pokojni Dr.D se je moral najprej potruditi, da je prepri?al svoje poslance, da podpreje dolo?ene vladne zakone predno je sploh ?el z njimi v parlament. To je bil dejansko pravi demokrati?ni dr?avni zbor.
To kar se pa zdaj dogaja je pa tragikomi?no saj poslanci glasujejo po diktatu vodstva strank brez lastne volje. In vse te kimav?ke mi bogato pla?ujemo brez da bi nam karkoli dali v zameno in so zreducirani na nivo avtomatskih glasovalcev. Zarad mene lahko imamo v parlamentu samo vodje poslanskih skupin in vsak ima toliko glasov kot ima izvoljenih poslancev pa je stvar re?ena in takoj zni?amo stro?ke parlamenta na desetino.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
super
Povezava za deljenje
Deli na druge strani