Mogoce kdo ve, zakaj se mi tole naredi vsake toliko casa? Racunalnik zmrzne za 1 minuto, ne mores nic s tipkovnico preprecit (ctrl, alt, delete) itd. Potem pa tole napise in se zrusi, ponovno zazene oz. napise da moram bootat in izbrati disk s katerega bom bootal.
So ti ostali že kar nekaj stvari napisali. Dober podatek je, če veš kdaj se je to začelo pojavljati - recimo ko imaš priključeno kakšno zunanjo napravo (USB disk, USB ključek,...) ali pa, če si dodajal kakšno strojno opremo? Mogoče se ti to pojavlja od kakšne nevihte naprej (grmenje in podobno...). Ma možnosti je skoraj "nešteto" - lahko je tudi samo kakšna komponenta...
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Na evo spet... zdele ste me zrajcali in že iščem nov monitor. Fak sem k baba k zagleda novo kolekcijo in se že vrača iz Emporiuma obložena z vrečkami in nasmehom do ušes.
Ja, ampak to je večna napaka. V ameriki se vedno pogovarjajo samo o bruto plači mi pa vedno o neto. Če vračunaš našo bruto, ki je nekje 2.200, 2.300 si tud lahko nekje na slabih 30 jurjev letno, če zraven vračunaš še malico in prevoz na delo, ki ga ameri nimajo.
Jaz sem odreagiral na omembo 2k plače, ker za mene je plača neto znesek, ki ga dobim - brez dodatka na delovno dobo, dežurstev, malice, prevoza...
it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Čuj, f totem Maribori bi jaz moral nekomu plačat in od njega prevzet eno gravirano in lakirano ploščico. Mož ni navdušen nad pošiljanjem številke TRR, ket je veliko zlorab.
Ko stvari dozorijo in bo pripravljeno, bi se našel kak Mazdaš s tistega kraja, da založi denar, vzame ploščico in mi jo po pošti pošlje na moj naslov?
Zdravo. Jaz delam v Mariboru in ti lahko grem to iskat... Napiši mi ZS.
Do hiše imam dobrih 100m makadama (župan obljublja skorajšnje asfaltiranje, kar bi bil res skrajni čas), vsako neurje to revščino od ceste še dodatno izjebe in trenutno njeno stanje tule na fotografijah.
P.S. 3,5km iz centra Kamnika, heh
Samo, če ne bodo odvodnjavanja tudi porihtali, potem se bo tudi asfalt hitro uničil...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Triglav ima tole "akcijo":
https://drajv.triglav.si/nagradna-igra
Povezava za deljenje
Deli na druge strani