Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano
Pravkar je Tilen5 napisal:

Boota ti as HDD-ja na keterem ni windowsow, zato ti je pa šlo notr ko si ga odklopil,..po moje maš u biosu nastavljeno 1st boot device HDD

Samo dvomim, da je samo to... Če računalnik zmrzne med delovanjem. Takoj pomislim na težave s kakimi gonilniki in/ali okvaro komponente.

@Jaka32 Kaj pa piše kaj v Event Logu oz. Pregledovalniku dogodkov? Pa Win7 še furaš?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je Z M A J napisal:

Volan gledal zdaj. Mini z nekim šotorom na strehi 55 tisočakov €. Neverjetno!

Neverjetno poceni ali si kaj drugega mislil? ;)

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 6 urami je Jaka32 napisal:

Mogoce kdo ve, zakaj se mi tole naredi vsake toliko casa? Racunalnik zmrzne za 1 minuto, ne mores nic s tipkovnico preprecit (ctrl, alt, delete) itd. Potem pa tole napise in se zrusi, ponovno zazene oz. napise da moram bootat in izbrati disk s katerega bom bootal.

20231005-141106.jpg

So ti ostali že kar nekaj stvari napisali. Dober podatek je, če veš kdaj se je to začelo pojavljati - recimo ko imaš priključeno kakšno zunanjo napravo (USB disk, USB ključek,...) ali pa, če si dodajal kakšno strojno opremo? Mogoče se ti to pojavlja od kakšne nevihte naprej (grmenje in podobno...). Ma možnosti je skoraj "nešteto" - lahko je tudi samo kakšna komponenta...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 35 minutami je Slivka napisal:

Kaj pa vem.

Jaz sem vedno pijan od enega kozarca vina.

In to od sedmega...

Hja, potem pa sedmega preskoči ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano
pred 8 urami je Boss napisal:

Na evo spet... zdele ste me zrajcali in že iščem nov monitor. Fak sem k baba k zagleda novo kolekcijo in se že vrača iz Emporiuma obložena z vrečkami in nasmehom do ušes.

Potem pa je tale pravi za tebe samsung 49" 🙂

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 15 urami je Z M A J napisal:

Ima kdo izkušnje s kupovanjem fuzbal majic, kje ugodno vzeti? Tale me mika, klasik bela mi ni všeč.

Screenshot_2023-10-04-16-58-36-418_com.android.chrome.jpg

Oj, jaz kupujem drese tukaj - link.

Sicer moraš nekaj časa počakat, ampak so dobre kvalitete, pa imajo tudi opcije (imena igralcev, oznake lig,...).

pred 15 urami je Tilen5 napisal:

Meni vsekakor ni všeč 😛

Cena ali kaj drugega ;)

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 13 urami je Jest napisal:

IMG_2728.jpeg

IMG_2727.jpeg

Potem tisto vodeno pivo na NTK-ju ni bilo po tvojem okusu 🙂

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
dne 8. 9. 2023 ob 15:49 je Boss napisal:

Ja, ampak to je večna napaka. V ameriki se vedno pogovarjajo samo o bruto plači mi pa vedno o neto. Če vračunaš našo bruto, ki je nekje 2.200, 2.300 si tud lahko nekje na slabih 30 jurjev letno, če zraven vračunaš še malico in prevoz na delo, ki ga ameri nimajo.

Jaz sem odreagiral na omembo 2k plače, ker za mene je plača neto znesek, ki ga dobim - brez dodatka na delovno dobo, dežurstev, malice, prevoza...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 38 minutami je MazdaBoy napisal:

Jaz bi reku nekih 15-20 plač 🤔 Pri 2k plače, da recimo gledaš avte za 30k, morda max.35k, nove, kolikor stanejo. 

2k plače - kapo dol, kdor jo ima...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

TIRALICE
Napisano
pred 2 urama je Slivka napisal:

Čuj, f totem Maribori bi jaz moral nekomu plačat in od njega prevzet eno gravirano in lakirano ploščico. Mož ni navdušen nad pošiljanjem številke TRR, ket je veliko zlorab.

Ko stvari dozorijo in bo pripravljeno, bi se našel kak Mazdaš s tistega kraja, da založi denar, vzame ploščico in mi jo po pošti pošlje na moj naslov?

Zdravo. Jaz delam v Mariboru in ti lahko grem to iskat... Napiši mi ZS.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 9 minutami je Bini napisal:

Pravi čas bo za degustacijo.... 

IMG_20230724_102905.jpg

Danes še, potem bodo pa temperature padle... Je pa res, da za pivo ni nikoli premrzlo.

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pivo mi paše
Napisano
pred 35 minutami je Shrek napisal:

Me ne zanima...

Pivo ali cvetje?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 8 urami je Bini napisal:

Evo,kupljen in na Mazdi 3 zmontiran prtljažnik za na dopust....👍

IMG_20230716_181741.jpg

Čaki kaj za dopust pa rentaš avto od hčerke?

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 17 urami je Z M A J napisal:

Do hiše imam dobrih 100m makadama (župan obljublja skorajšnje asfaltiranje, kar bi bil res skrajni čas), vsako neurje to revščino od ceste še dodatno izjebe in trenutno njeno stanje tule na fotografijah. :(

P.S. 3,5km iz centra Kamnika, heh

IMG_20230713_125243.jpg

IMG_20230713_125313.jpg

IMG_20230713_125407.jpg

IMG_20230713_125424.jpg

IMG_20230713_125438.jpg

IMG_20230713_125454.jpg

IMG_20230713_125511.jpg

IMG_20230713_125522.jpg

Samo, če ne bodo odvodnjavanja tudi porihtali, potem se bo tudi asfalt hitro uničil...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 35 minutami je Bini napisal:

Prve dve na Finskem.... 🤔

Slab €dražja kot na Bledu.... 😊

IMG_20230704_135852.jpg

16884687802101513101031262667562.jpg

Ima se može se 🙂

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Filmi
Napisano
pred 15 urami je Scr3am napisal:

Tudi jaz lahko posljem invite, ce kdo slucajno potrebuje

Pošlji invite še meni prosim...

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 1 minuto je Slivka napisal:

Ja, res se jih je nekaj nabralo:

IMG-20230610-WA0001.jpg

Se vidi, da imaš dizla... Jaz sem še za slikanje ugasnil motor, da znižam porabo 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 13 urami je Boss napisal:

Ko v miru sediš bereš revijo in te ptič vidi kot da si gnezdo.

Po tem dogodku sem se šel postrič na 5mm.

20230604_102935.jpg

Lahko bi to dal tudi v temo za pohvalit... Ker konec koncev je ptič ocenil, da še je dovolj las na glavi, da si lahko uredi gnezdece 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Chat is back ...
Napisano
pred 54 minutami je Alex napisal:

Sem še živ.... Vmes je bilo en kup enega sranja, od tega, da mi je oče umrl...

Sožalje!

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kuharija
Napisano
dne 6. 5. 2023 ob 16:52 je Tilen5 napisal:

Koblice na Nanosu so kar velike,..sm glih danes gledu

Hja, samo še jih je treba ulovit :D

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
dne 3. 5. 2023 ob 18:13 je FuManchu napisal:

Men je zadnjič tamala z kladivom udarila po vratih pa se nič ne pozna:blink:

Verjetno je na kladivu kaka praska 🤣

32888_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.