Skoči na vsebino
Jamralnik v2
Napisano
Pred eno uro je Z M A J napisal:

Saj redko kdaj da pa NI, heh

P.S. službeno, eto

Jaz že dolgo nisem stal nikjer, ker se mal prilagajam, seveda če je možno. Tko, da pač sem sprejel ameriški "nine to five" delovnik in mi to dnevno vsaj pol ure ali še več časa prihrani na cestah. Še 1x poudarjam... če je možno oziroma če se da drugače se splača prilagajat. Sem rabil 10 let, da sem prepričal starša, da upokojencem ni treba ob 8-ih z avtom na cesto, ampak, da naj gresta uro kasneje. Sta končno ugotovila, da je takrat pa že čist prijetno.

Žal pa marsikomu taka logika pač nikoli ne kapne in se držijo ustaljenih praks pa četudi so slabe. Še enkrat... govorim o tistih, ki si lahko to enostavno prilagodijo in ne o tistih, ki pač ne morejo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 10 urami je Tilen5 napisal:

JANŠAAAAA ❤️ upam da pride pa sam boss-a zapre hehe

Ja pod njegovo komando je tud to čist možno. Pr njem samo kimavčki in upognjenčki prosperirajo.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

c'mon guys... važen da sta srečna... potešen golob na gabru bo imel manj potrebe, da nas jebe.... dokler ne pride gologlavi albanski jastreb pol se bo pa spet treba po kleteh skrivat pa s prepustnicami čez občinske meje ponižno hodit. Dve let je blo dovolj, jaz nimam nobenega fetiša tisto ogabno zgodbo ponavljat.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano
pred 2 urama je Z M A J napisal:

Danes sem več ur preživel na primorski parkirni površini (tisti, za katero potrebuješ FKING VINJETO). :(

Pa sej si vedel, da bo danes tako :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Košarka
Napisano
pred 21 urami je Alex napisal:

"še pomnite tovariši"

o ne teh ni več... zdaj so pričevalci na vrsti, ki govorijo o dogodkih, ko so bili eno ali pa dve leti stari. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 5 urami je Boss napisal:

Eni so še vedno prepričani, da smo na pravi strani zgodovine. "Demokracija" za vsako ceno pa naj bo še tolk mrtvih. Čakam, da bodo zdaj Janezovi častilci udarili po nama.

Na, prvi se je že oglasil... še kdo?😜

pred 3 urami je Alex napisal:

Zanimivo, poznam veliko ljudi (predvsem levo usmerjenih), katerim je naci russka agresija normalna in jo tiho in tudi  glasno podpirajo, po drugi strani pa kritizirajo na vsa usta Izrael. Za mene so oboji agresorji enaki.

Oboji so morilci. 

Se pravi se tolčejo naciji proti nacijem... neki tu ne štima, taki bi moral skup držat :nevem:

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano
pred 17 minutami je Mraušk Mčk napisal:

Nacisti še vedno sejejo smrt. Svet je pa tiho. Pa to un svet, tademokratičen, ki meni da je norma demokratičnosti, pa da bi morali biti vsi taki. 

Eni so še vedno prepričani, da smo na pravi strani zgodovine. "Demokracija" za vsako ceno pa naj bo še tolk mrtvih. Čakam, da bodo zdaj Janezovi častilci udarili po nama.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano
pred 14 urami je Mraušk Mčk napisal:

Je že spet suša tam gor. 

Tako je, suša, ki jo ne pomnimo zadnjih 40 let. Globalne vremenske spremembe so spet udarile, brat je pa včeraj naredil AI sliko, sam zato, da me je dražil, kolk je jurčkov nabral. Baraba mala.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

A si probal kdaj tole varjanto.

Vipava-Ajdovščina-NG-Solkan-Plave-Anhovo-Kanal-Avče-Most na Soči-Postaja. Pol pa od tam v nekoliko hriba čez Čepovan-Grgar-NG in nazaj do Vipave. To bo tam nekje 130km. Jaz sem probal iz Solkana ta krog nazaj v Solkan kar je pol manj km, ampak je blo zame kr vrh glave.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 6 urami je TBA napisal:

pol bi lahka v šatrtu kupil  boljše kolo in nebi bilo teh težav :P 

Se mi je tri leta nazaj takrat zdelo, da tolk pocen pa spet ni...hehe. 

Ok, pa dajmo takole - kaj naj pa pol kupim, da bo dober e-mtb, da mora nosit 150kg bruto mase. Po drugi strani pa naj ne bo overkill, ker nekih skokov in samomorilskih downhillov pri teh letih ne bi več izvajal. 

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 16 urami je TBA napisal:

Kok je pa budget?  sem našel ene skor đabe majo pa 10mm več hoda in so 103€. so pa do 150kg. če jih boš naroču boš rabil še zvezdo (star nut) 

Budget ni problem, vzamem karkoli, sam da je kvalitetno in ja da zdrži 150kg sramezljiv

Aja, zakaj rabiš tale nut... kam to gre?

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 11 urami je TBA napisal:

Povej kaj furaš da se preveri. Pomožnosti link.

Od jutri naprej imam dopust pa se lahka kej dobimo, magari čez teden za kako furo. 

Uuu, že v naprej hvala

Gre za Scott Aspect eRide 920. XL okvir.

WWW.WECYCLE.DE

Scott Aspect eRide 920 29'' Pedelec E-Bike MTB orange/schwarz 2021 - Das Scott-Mantra - Innovation, Technologie und Design - bringt...

Gor so neke tralala vilce s fedrom, ki ga s svojo težo čist preveč stisnem in ne igra prave vloge.

Še dobr, da sem danes prvič prebral tole nalepko na njih in me je kar malo zvilo 🤪

image.png

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mesec in pol ni poginil več noben hišni ljubljenček, ki je bil v Bohinju. Tko, da če bi bila cianobakterija problem bi to bil letos stalni pojav. Se pa v 50 letih od kolikor hodim v Bohinj še ni zgodilo, da bi bile kdaj cianobakterije vzrok pa jezero je danes mnogo bolj čisto, kot pred 20 leti, ko so se še vse odplake recimo iz pralnice Zlatorog stekale direkt v jezero in je bilo idealno, da bi se razvijale raznorazne bakterije.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No pa so končno spackali obdukcijsko poročilo. Rezultat: ne vejo točno ali je blo sredstvo za zatiranje polžev oziroma gorivo za gorilnike, ki je vzrok za veliko zastrupitev, ali pa je celo res možno da se je psička zastrupila z obema zadevama, kar je kar verjetni scenarij. V glavnem, dejanskega vzroka ne morejo določit.

TACKA.ZURNAL24.SI

Uradno potrjeno: kaj je ubilo psičko po kopanju v Bohinjskem jezeru? Preberite vse o dveh smrtonosnih strupih.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 54 minutami je Alex napisal:

Nemci in ostali narodi so postali umirjeni in  normalni vozniki. Za razliko od naših, ki na naših avtocestah delajo piz.. arije. Najbolj me je strah vozit ravno pri nas. 

Naši delajo še najmanj pizdarij. Tole na AC-jih je bolj v domeni tujcev, ki pač 1x letno prvlečejo kripo na daljše potovanje. Pa ker so brez vozniške kondicije je pol cela štala. 

Da ne bo pomote, pomanjkanje vozniške kondicije se dogaja vsakemu, ki 1x letno dela daljše ture prej pa čez leto samo krajše po možnosti vedno po znanih cestah. Pol je pa 1x treba 500+km narest v kosu, je pa to trpljenje, da ni večjega in to se pri takih dejansko vidi od daleč.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

A glej jih pajace... a zdej bo vročinski val, ko bo dan, dva okoli 30 stopinj sredi avgusta. Spet panika pa navodila kako bo v peklenski vročini 30 stopinj morali skrbeti zase in se izogibati bivanja na prostem. Psihiči eni res.

Arso pa tudi norijo in razglašajo julij za povprečne temperature ali občasno podpovprečne, gre pa za enega najhladnejših julijev v zadnjih nekaj desetletjih. Če ne bi bilo prvega tedna, ko je bilo vroče bi to bil najhladnejši v zadnjih 70 letih. Pol naj mi pa še en reče, da ne gre za neko agendo strašenja in psihiranja folka.

WWW.ZURNAL24.SI

Po ohladitvi se poletje vrača v vsej svoji moči. Vremenoslovci napovedujejo več zaporednih dni sončnega in zelo toplega vremena, s...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kava
Napisano
pred 8 urami je jures napisal:

ga rahlo vlece k Janezu pa Brankotu v desno

tud rumena barva paše tja, če daš pa še kaj svetlomodre si pa že lahko njihov častni član.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jaz sem takoj na začetku opazil, da z enobatnimi zavorami ne bo šlo. Občutek je bil, da to ne bo nikoli ustavilo pa še take zvoke je spuščal, da se je pol živali iz hoste preselilo v mesto, kjer majo več miru.

V glavnem, zamenjal za dvobatne in čist druga zgodba. Filing, da se na zavore lahko spet zaneseš je fenomenalen.

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Palerinca bi tud bla OK.

Mal se hecem, ker me je danes na biciklu tako zalilo, da je samo teklo od mene. V glavnem, če ne bi bilo tako hladno bi blo zelo zabavno, tko me je pa 2. avgusta sredi dneva zeblo k psa. Res vroče poletje z veliko vročinskimi valovi, kot so napovedovali spomladi. Bravo vedeževalski carji.

WWW.DOMINVRT.SI

Najnovejše napovedi za poletje 2025 kažejo, da bo letni čas, ki je pred nami precej dinamičen in vremensko gledano precej zanimiv. Potem...

OBALAPLUS.SI

Po najnovejši dolgoročni vremenski napovedi se obeta dinamično poletje 2025 za Evropo, vključno s Slovenijo. Napovedi Evropskega...

33112_1.png

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.