Skoči na vsebino
Tole je pa kr smeh
Napisano

Predv?eraj?njim so mi sneli tablice z avta, ker ni ?el skozi tehni?nega.

V?eraj so mi vzeli vozni?ko, ker sem vozil avto brez tablic.

Danes so mi vzeli avto, ker sem vozil brez vozni?ke.

Jutri me bodo odpeljali v nori?nico, ker bom vozil brez avta...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali vas pogled na nesrečo kaj spametuje?
Napisano

A ni ?alostno, da nas vzgoji samo to, kar nas udari po denarnici...

?e pa bi policaj samo prijazno opomnil in spustil dalje brez kazni, bi pa (praviloma) naslednji kilometer vozili malo bolj previdno, nato do gostilne po starem, tam bi pa s prijatelji zapili prihranek ter se nato pijani spravili za volan in domov. In se ?e najbolj bali, kak?no sceno bo spet ?ena naredila...

?alostno, toda resni?no...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Debata danes v gostilni: za izbolj?anje prometne varnosti bi morali ukiniti avto?ole. Kakorkoli se to zdi pijanska izjava, se je na koncu izkazalo, da ideja sploh ni trapasta. Namesto in?truktorjev bi mlade voznike u?ili star?i. In ko bi star?i presodili, da znajo dovolj, bi ?ele lahko dobil vozni?ki izpit.

Kot prvo bi star?i po dvajsetih in ve? letih vozni?kih izku?enj ponovno "obnavljali" znanje, vse spremembe zakonov in prometnih znakov, vseh novosti v prometu, ki so se pojavile v tem ?asu in podobno. To jim zagotovo ne bi ?kodilo...

Kot drugo bi pa mladi vozniki zagotovo imeli ve? kot tistih 25 do 30 ur vo?nje, kolikor jih imajo sedaj. Ker bi star?i precej ve? izku?enj zahtevali, preden bi otroke spustili same z avtom na cesto. In ne bi bili tako hitro zadovoljni. Ne tako kot sedaj, ko gledajo, da je ?im prej konec, da so ?im manj?i stro?ki. Bi znalo tako u?enje trajati vsaj kak?no leto...

Kot tretje pa v primeru prometne nesre?e ne bi mogli kriviti nikogar drugega kot sebe. Kakor so jih nau?ili...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Problem je, ker ta ? vitamin ni na prednostni listi in ga moras kljub receptu, drago placati ;)

Obstaja knofek "v?e? mi je". Kaj pa knofek "ni mi v?e?"? Ker ta komentar kljub svoji resni?nosti nikakor ni to, kar sem ?elel sli?ati...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Na zdravni?kem pregledu so ugotovili, da mi manjka vitamin E. Zdaj pri?akujem, da mi bo moj osebni zdravnik na recept predpisal kaj takega:

post-5658-0-56193500-1473533227_thumb.jpg

Zakaj imam ob?utek, da nisem edini, ki mu manjka ta vitamin?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Premajhna varnostna razdalja in "kampiranje" na levem pasu.

Se strinjam. To je res vzrok velikega ?tevila nesre? in vzrok zastojev in manj?e preto?nosti cest. Ampak...

Zakaj, hudi?a, mora biti vedno en ampak?

Torej, ampak.

Ampak druga?e se po na?ih cestah skoraj ne da voziti. Ko smo ?li na po?itnice in sem vlekel po?itni?ko prikolico s petko, polno otrok, sem za?el po po?itni?ko: saj se nikamor ne mudi, ?asa je ?e dovolj, zakaj bi delal si skrbi,...(Adi Smolar). Na avtocesti dohitim tovornjak, tovornjak s priklopnikom, vla?ilec s polpriklopnikom,... Karkoli po?asnej?ega od mene. In dam levi smernik in ?akam. In ?akam. In ?akam. In tudi po deset kilometrov nih?e toliko ne zmanj?a hitrosti, da bi se lahko varno prestavil na levi pas. Ko potem po?asi komu izsilim prednost, ker se druga?e ne da, mi blenda tako, da kar lu?i za pol metra ven poskakujejo. Prehitim tisto re? pred seboj in se prestavim nazaj na vozni pas. In po nekaj kilometrih dohitim naslednjega. In spet prevozim z levim smernikom tudi po deset kilometrov, preden enostavno nekoga izsilim, da lahko prehitim. Ja, za moje ?ivce bi bilo potem bolje, ?e bi kar ostal na levem pasu. In bi me rahlo brigalo, pa ?e tistemu zadaj ?arometi eksplodirajo od blendanja... In za primerjavo izku?nja iz Avstrije in Nem?ije: Avstrijci in Nemci se me niso lotili prehitevati, ?e sem dal levi smernik! Sicer tega nisem opazil v Sloveniji. Tu so me tudi Avstrijci in Nemci prehitevali, pa ?eprav sem imel levi smernik. Ne vem, zakaj tako?

Ko smo takole potovali in zavili z avtoceste, sem pa kljub eno tono te?ki prikolici MORAL voziti najve? ?tiri do pet metrov za tistim pred menoj, druga?e so se mi vrivali pred mene in sem naenkrat imel varnostno razdaljo s ?estih, sedmih metrov zmanj?ano na meter, najve? meter in pol! In lahko mu trobi?, lahko mu maha?, lahko peni?, briga ga. ?e pa ga kresne? od zadaj, si pa kriv in pika.

Torej? Dokler ne dobimo policije, ki bo take nestrpne?e lovila in sankcionirala (namesto da ?epi v grmu na koncu naselja, kjer ni ve? hi?, ni pa ?e table za konec naselja in lovijo "prehitre" voznike), do takrat se ne bomo nau?ili. Slovenci se o?itno kaj nau?imo samo, ko nas po?lata za denarnico. Stanje v koloni zaradi nekega drugega nestrpne?a nam ne da razmi?ljati, da bi z druga?no kulturo za volanom tudi ceste bile bolj preto?ne. Toliko Slovenski mo?gani o?itno niso sposobni procesirat...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Dekle: Gospod sodnik, hodila sem po ulici, ko me je obto?enec zgrabil!"

Obto?enec: "La?e, gospod sodnik! Ona la?e!"
Dekle: "Potem me je za?el otipavati po telesu!"
Obto?enec: "La?e, gospod sodnik! La?e!"
Dekle: "Ko je odpel svoje hla?e..."
Obto?enec: "La?e!"
Dekle: "Je izvlekel tistega svojega, polmeterskega..."
Obto?enec: "Ja, no, kar je res je res!"

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
?ena pride prej iz slu?be in najde mo?a v postelji z neznanko.Besna  mu re?e, da ga zapu??a. Mo? jo prosi, naj prisluhne njegovemu pojasnilu,  zakaj se je to zgodilo:

- "Peljal sem se z avtom in ob cesti zagledal jokajo?o  mlado ?ensko, umazano, v raztrgani obleki in boso. Ker se mi je zasmilila,  sem jo vzel v avto in jo odpeljal domov, da se o?edi. Ko se je stu?irala, sem ji dal tvoje perilo, ki ti je premajhno, svileno bluzo in hla?e, ki  si ju samo enkrat nosila in tvoje superge za tek, ki si jih samo dvakrat  obula. Dal sem ji celo nekaj goveje pe?enke iz hladilnika, s katero mi nisi  postregla. Lepo se mi je zahvalila za vse in se napotila iz hi?e. Na pragu  pa se je obrnila in me vpra?ala:

"Imate ?e kaj takega, ?esar va?a ?ena ne uporablja ve??""

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Pride mo? zgodaj zjutraj domov precej "raz?telan". ?ena ga pri?aka:

- "Kje si pa bil do sedaj?"

- "Prijatelj se bo o?enil, pa smo naredili fantov??ino."

- "A tako. Da niste pripeljali ?e kak?no kurbo pa se zvrstili na njej?

- "Ma nismo. Odkod ti pa taka ideja?

- "Ma ne ti meni. Kot da ?e nikoli nisem bila na kak?ni fantov??ini!"

AKTUALNI SEKS PROBLEMI 

Socialni problem:   

Ima? prijateljico, ima? s ?im, a nima? sobe.

Sociolo?ki problem:

Ima? sobo, ima? s ?im, a nima? prijateljice.

Podjetni?ki problem:

Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? s ?im, a nima? ?asa.

Psihofizi?ni problem:

Ima? sobo, ima? prijateljico, ima? ?as, a nima? s ?im.

Parlamentarni problem:

Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? s ?im, ima? ?as, a nima? soglasja.

Filozofski problem:

Ima? prijateljico, ima? sobo, ima? ?as, ima? s ?im, ampak - zakaj?

Slovenski problem:

Ima? sobo, ima? ?as, ima? prijateljico - ampak sta skregana...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano
Vodka z ledom uni?uje ledvice,

rum z ledom uni?uje jetra,

vhisky z ledom bo uni?il va?e srce,

gin z ledom va?e mo?gane,

Coca Cola z ledom pa va?e zobe.

O?itno je led smrtonosen!

Opozorite prijatelje naj led vzamejo iz uporabe! 

Razpo?ljite to in re?ite ?ivljenja.

Ne pozabite, da je prav zaradi ledu potonil tudi Titanik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.