Skoči na vsebino
Računalništvo
Napisano

Sicer nisem ra?unalni?ki strokovnjak, toliko amaterja pa spet nisem. Te nastavitve sem prvo pregledal, vse so za barvne kopije.

V Wordu sem namerno naredil besedilo, ki je vseh mogo?ih barv, samo ?rne ni. In ko dam tiskat, pride ven popolnoma bel papir...

Kartu?a je nova, ni pa original od HPja ampak sta obe Clover.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Napisano

Ko za nekoga s foruma rihta? kleparja, se vse zmeni? in dogovori?, potem pa pride dan in mo?akarja nikjer. In niti na ZS ne odgovarja. 

Neprecenljivo!

In Nobelovo nagrado tistemu, ki si je izmislil lopato, ta ve?namenski robustni pripomo?ek...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Računalništvo
Napisano

Jst mam pa en problem...

Imam tiskalnik HP Deskjet F-4180. Pred ?asom je zmanjkalo barvne kartu?e. Pred kratkim sem zamenjal obe, ker mi je zmanjkalo tudi ?rne, pa vseeno ni tiskal barv. Danes sem si vzel ?as in spro?il ?i??enje glav. ?rna dela odli?no (to je tudi prej), barvna ne da ?isto ni? od sebe. Pa sem ?e dvakrat spro?il ?i??enje glav, a barvna ?e vedno ne dela. Pa sem jo vzel ven, a ni videti, da bi bilo kaj narobe (nikjer nobene pozabljene nalepke). Montiral sem jo nazaj, pa ?e vedno ne dela. 

Ideje?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

Naro?il KOMPLET novih gibljivih zavornih cevi + cev za sklopko, vse silikon+rostfrei :danzoman: - z do?ivljensko garancijo. :hudicek:  :hudicek:

Hja, pri zavornih ceveh je ?ivljenjska doba cevi lahko enaka tvoji ?ivljenjski dobi...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ne razumem "tamestnih". Vedno jo?ejo, da nimajo ?asa. V resnici se jim pa ?isto ni? ne da in so povsem flegme...

Pri nas v hribih hitimo. In se z avtomobili vozimo, kamor smo namenjeni. Danes pa sem bil spet v Gode?i?u. Pa se od tam odpravim proti Ljubljani. Vsi lepo po?asi, se premaknejo za par metrov, potem pa ustavijo in po?ivajo, pa spet premaknejo par metrov... Ne vem, a porivajo avtomobile, da morajo toliko po?ivati al kako? Od Gode?i?a do Mednega smo se "vozili" 25 minut. Nato sem pri?el na obvoznico. Samo dobro smo pri?li iz tunela, pa so se na avtocesti skoraj ustavili. In lepo po?asi, prav flegme, briga njih, da je na obvoznici omejitev 100 km/h, vozili smo se kve?jemu 40... Mislim, teli ta mestni so pa res flegmatiki. Lepo skalmirano, eden ni da bi kaj na hitro zganil. In potem jo?ejo, da nimajo ?asa... Jaz sem do Vrhnike skoraj volan pre?ve?il. Tam se je nato ?ele malo odprlo in sem lahko vozil tako, po hribovsko - gas pa gremo! Ta mestni se pa vle?ejo kot megla, ?isto brez ?ivljenja...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Frderban na polno. Na?e modrosti sem se lotil ob 8:30 in z njo kon?al ob 18:00. Sedaj je oprana, posesana, o?i??ena, spolirana, skratka, ni da ni. Tako moja kot tudi ?enina.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Ko sem se ?e pred enim tednom vse lepo zmenil, potem pa tik pred zdajci ugotovim, da sem zame?al Godovi? in Gode?i?...  :vskalo:  

Nepopisno... sramezljiv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.