Skoči na vsebino
Sam svoj mojster
Napisano

Seveda je vaserdiht. ?e ti ne odtrga obrobe ali sleme, ko se napihne...

In pa vaserdiht je, dokler ti ga mravlje ne zgrizejo ali pa ose ne navrtajo in naredijo notri osirje. ?e pa se vsemu temu po kak?nem naklju?ju izogne?, pa po kak?nih dveh letih "ostari" in razpade. In takrat ni ve? vaserdiht.

Ima? te?ave z vetrom, ki ti vodo na?iba povsod skozi vsako najmanj?o ?pranjo?

Ve? kot o?itno pa je, da ima? zelo nerodne prste. Ali pa zelo moderen mobitel...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Kam je ?el ta svet! 

?eprav sem se prvi oglasil, na besedo nih?e ve? ni? ne verjame in ker nisem bil tam dve uri preden je mo? napisal oglas, je prodal drugam...

Pa to se mi ni prvi? zgodilo. Lahko se vse lepo zmeni?, pa beseda ni? ne velja!

Hudi?u v rit vse skupaj!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Jamralnik v2
Napisano

Tako klaso idiota, kot sem bil dons mor? pa ?e orenk iskat.

Mah, pri meni v slu?bi dobim precej idiotov, za nekatere menim, da so visoko kvalificirani idioti, tako da menim, da bi se na?el tudi kak?en, ki bi ti konkuriral...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano

Ej....lp samo meni ni jastno ZAKAj..so to skrivali in komaj po par dneh to objavili tako so rekli na rtv slo,poro?ila ...to je ?udno VSE skupaj,,,,,pa lp

Na televiziji in na internetu je za verjeti samo polovici...

Niso ravno skrivali, samo preden so ugotovili in potrdili, da je res pri?lo do take napake, je trajalo kar nekaj ?asa, ker niso hoteli v javnost dati informacije, ki ne bi bile to?ne. Zadeva je preve? ob?utljiva, da bi nato rekli: "Ups, saj je vse v redu, samo zdelo se nam je."

A to je kar tako vsaka cev direktno pa objemka????

Kakor vem standardi pripisujejo tipske spojke, ravno zato, da ne more priti do pomote, tole je pa na pol narejeno - nedokon?ano, in lahko katerokoli cev priklopi? na katerikoli dovod....

Tole samo deluje tako na pol narejeno, ker to je v kineti in skrito o?em. Da pa monterji ne naredijo napake, je vsaka cev polepljena z nalepkami, s katerih je razvidno, kaj te?e po tisti cevi. No, napake se vseeno lahko zgodijo. To pa mora preveriti ekipa strokovnjakov pri tehni?nem prevzemu.

Tipske spojke pa so na stativu in vsaka ima to?no dolo?en polo?aj - na vseh stativih je na istem mestu. In to so spojke, ki so zunaj in na katere se priklapljajo aparature za oskrbo pacienta. Drobovina znotraj pa je narejena po ceveh, ki jih monterji enkrat zmontirajo, tehni?ni prevzem preveri, da je prav in potem se to ne odpira ve?. Torej ni ve? mo?nosti napake.

Tako kot je videti lahko, to tudi vsak enostavno sabotira ?e ?eli.

Bolj te?ko, ker je potrebno precej specialno orodje, da sname? vse za??itne pokrove, da pride? do njih. In ker je v urgentnih centrih vedno nekdo nekje, to ne more? narediti na skrivaj v eni no?i... Za dodatek pa ima cevovod alarm, ki je vezan na na? nadzorni sistem in se spro?i alarm, ?e kdo zapre ventile. Isto se zgodi, ?e energetiki zamo?ijo in posameznega plina zmanjka. Poleg tega ostane v zgodovini zabele?eno, da je nekdo zapiral ventile in ?e ni zraven zapisa v dnevniku, ki bi to opravi?il, je cel halo. Tako da - to ne more vsak enostavno sabotirati...

Na sploh kdor je tako instalacijo podpisal je idiot (in odgovoren)

Instalacija sama po sebi je, kakr?na je. ?e je opravila tla?ni preizkus, je dobra. Pa? pa kdor je podpisal pregled in dokument, da je objekt tehni?no brezhiben, je pa res idiot. Glede na to, da ga slu?ajno poznam, temu ne morem preve? oporekati... Zanima me samo, kaj vse bo ?e takole "priplavalo na vrh" z leti uporabe... Ker slu?ajno vem, kako so pregledali objekt in koliko ?asa so si vzeli za to in kak?ne preizkuse vse so opravili. To bo ?e pestro...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Aktualni dogodki!
Napisano (urejeno)

Slivka dobro ve, kaj in kako je na stvari, ker je bil Slivka temeljito izpra?an, katere jeklenke je kam priklopil. Prvo je bila namre? ideja, da smo v energetiki napa?no jeklenko priklopili. ?ele kasneje se je izkazalo, da gre samo za en stativ in da ne more biti napaka z napa?no priklopljeno jeklenko. Zato so g. Slivka pustili pri miru in za?eli iskati drugje...

Kar pa se ti?e Nata?e Fikfak: je ena bolj?ih direktoric zadnjih 10 -12 let v bolnici v ?empetru in resni?no upam, da ne bo zaradi tega "odletela".

Poznam pa tudi tiste, ki naj bi pregledali objekt in podpisali tehni?ni prevzem. Ne bom jokal, ?e koga od njih zgrabijo za vrat... Vem, kako strokovni so in kako strokovno so objekt pregledali. In ne bi se ?udil, ?e bi ?e kak?no re? odkrili ?e na kak?ni drugi in?talaciji in v kak?nih drugih razmerah in situacijah...

Se pa bojim, da bosta na koncu kriva "Ibro i Mujo", ki sta lotala tiste nesre?ne cevi. Vsi tisti, ki so pla?ani za nadzor in pregled, pa se bodo izmazali. Ne bi bilo prvi?...

Popravljeno od Slivka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pohvalite se,...
Napisano

2 dni nazaj sm delu redni servis na Mazdi 6 1.8 180kkm. Morm pohvalit da tolk suhega motorja ?e dolg nism vidu, razen pri novem avtu :D

Pravzaprav bi bilo ?alostno, ?e bi bil po dveh dneh ?e masten. Saj ni Alfa...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

No, to je B-2500, ki ima nekaj ?vohnej?i motor kot pa BT-50. Vseeno je dovolj mo?an, da ni smelo biti te?av na prikolici peljati vozilce...

Povpre?na hitrost je povsem normalna, kar se pa najvi?je hitrosti ti?e, si pa kar precej tvegal. Na prikolici ponavadi niso ?portne pnevmatike in bi lahko katero tudi raztrgalo...  :zvizga:

Gotovo si to nameril z Gargamelom...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Micka je pozvonila pri mladi lepi sosedi in jo prosila: 
"Tja?a, ali bi bila tako dobra, da bi se danes malo poson?ila na terasi? Skrajni ?as je namre?, da moj mo? pokosi travo!"

"Ste bili ?e kdaj kaznovani?" 
"Da, enkrat ?e." 
"Zakaj pa?" 
"Z glavo sem butal ob zid." 
"Zaradi tega pa ?e niste bili kaznovani!" 
"Hja, veste, glava ni bila moja!" 
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Danes smo med delom nekaj tuhtali. Ni lahko biti mo?ki.

Bojimo se biti z ?ensko, bojimo pa se biti tudi sami. 
Bojimo se poroke, ?e bolj lo?itve. 
?e je premalo privla?na, se bojimo, da se nam bodo prijatelji posmehovali.
?e pa je preve? privla?na, se bojimo, da nas bo prevarala. 
Tisti, ki nimamo dovolj denarja, se bojimo, da ?enski ne bomo mogli dovolj nuditi.

Tisti, ki pa imajo denar (ja, v tretji osebi, ker v prvi ne moremo tega zapisati - nih?e od nas, ki smo danes to tuhtali, nima dovolj denarja...), pa se bojijo, da jim ga bo ?enska pobrala. 

Ni lahko biti mo?ki!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tole je pa kr smeh
Napisano

Sicer preva?amo gnoj, ampak dru?ba je pa krasna. Si komaj zapomnim mogo?e desetino vicev, ki jih sli?im... Tole je ?e nekaj dobrih:

PROMETNO PORO?ILO: 
?enske so po ve?ini suhe, le na izpostavljenih delih so vla?ne in spolzke! 

"Kak?na je razlika med poro?eno ?ensko in jedrsko elektrarno?" 

"Nobene. V prvih 20 letih je to velika investicija, po 20 letih pa ne ve? 
kaj bi z njo!"

V?eraj sem sre?al prijateljico: 

" ?ivjo! Ej, ti povem en vic, ampak vic, da ti jo?ki dol padejo!" 
Potem sem jo malo bolje pogledal "Hja, verjetno ga je ?e sli?ala...."

Mo? se pozno vrne domov, le?e v posteljo k ?eni in se za?ne 

stiskati k njej. 
Ona pravi : "?al mi je, ne morem, dobila sem menstruacijo.". 
Mo? : "Pa kaj vam je danes, kot da ste se vse dogovorile !" 

Danes sem se vozil po avtocesti A1 proti Kopru. Levo pred menoj je s hitrostjo 130 km/h v popolnoma novem BMW-ju vozila ?enska, z obrazom ?isto blizu vzvratnemu ogledalu in urejala svoj make-up. Za moment sem se obrnil stran in, ko sem zopet pogledal naprej, je bila ?enska s svojim avtomobilom ?e na polovici mojega voznega pasu, pri tem pa se je ?e vedno ukvarjala s svojim make-up-om. In ?eprav sem dokaj mo?at kerlc, sem se tako ustra?il, da mi je iz roke poletel moj brivski aparat in mi iz druge roke izbil sendvi?. Ko sem sku?al s koleni zopet uravnati avto, mi je z 
u?esa padel prenosni telefon in to direktno v vro?o kavo, ki sem jo dr?al med nogami. Kava je pljusknila cez rob, opekla moje najvrednej?e dele, 
uni?ila moj prenosni telefon in prekinila zelo pomemben pogovor. ?ik v ustih sem ?e ravno uspel zadr?ati. Mislim, resno, ?enske so za volanom obupne!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.