Omejitev je 70 na tem odseku in z normalno zbrano vo?njo se ti to ne more zgoditi.
Jaz mislim da je imela merivo.
Konkretno ograja bi pa res verjetno re?ila marsikaj tudi odseve drugih lu?i pono?i, kar pa na?i tako ali tako ne znajo ali no?ejo re?it. ker po avstriji in nem?iji ?e nima? avta pred sabo lahko vozi? z dolgimi pri nas pa moti? nasproti voze?e.
hja 90 en in 90 drug pa ima? lahko takle polom....
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Iz Kranja do Ljubljane ni nobenih kacjih rid ... samo cel kup semaforjev, nekaj krozisc, voznja skozi naselja... ...
LAhko gre? ?ez Loko, Pu?tal in potem naprej ali pa Vodice - Brnik - KRanj
Ravno v nedeljo smo ?li prej z morja ko se je osivilo, pol pa uscal k ta prava Zofka pa smo ?li na izi po stari - in se vstavili v Minutki v Postojni - ko re?e ?ez radio Postojna - Ljubljana zaprt prehitevalni pas zaradi nesre?e.....
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Se pravi da je res najbolje cabrio nabaviti in se peljati po starih cestah lepo 100km/h in u?ivat prav tako na morje....vseeno se prej pride kot pa da v kak?ni nesre?i stoji? uro in ?e ve?, da ne govorim kako se zabije na cestninkah.
Jaz to prakticiram ?e nekaj ?asa odkar sem imel motor. ?E ve? pot ?ez Jelovice (MP) do Rovinja je 20 minut ve?, pa se peljem brez stresa, u?ivamo v naravi, kolegi pa vedno 'pizdijo' kaka gu?va je bila, to ni normalno, ne grem ve? na morje...itd itd...ja pi*** a te res ne izu?i nikol.
Danes imajo vsi supadupa avti ali navigacijo vgrajeno ali garmina na ?ipi...in vsi peljejo vse tujce in podobne po eni in isti trasi + vinjeta = pleh na kubik na isti trasi....
Ali obratno - nedelja 12:00 vsi pokajo in gredo, zato da se lahko do ve?era dam pripeljejo...jao...mi pa lepo ob 20:00 ?tartamo pa smo vedno 22:00 doma
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ajvar malca....ne fast food ampak Verjanski zlo?enec...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani