Zdaj pa ima. So mi govorili, naj ne jemljem dizelaša, ker so dragi stroški vzdrževanja, pa nisem poslušal. Zdaj pa imam.
Ko sem nasedel, sem udaril katalizator. In ga je očitno sesulo. To še ni najhujše. Satovje je nato porinilo v izpušni lonec in ga zabasalo. Avto sedaj v garaži na kanalu, vrez izpuha. Zadnji lonec je 950€, čas dobave 10 dni. Za katalizator se pa sploh ne ve, kakšna je cena...
Ker smo v čebelnjaku končali, sem na prikolico naložil kosilnico in šel kosit travnik. Pokosim, spet naložim kosilnico, se vračam in mi z desne prileti trop divjih svinj. Avtomatično se umaknem k levemu robu, a se je škarpa podala, BTjka zdrsne dol in nasede. Pride en sovaščan s Štore 504, pa je bilo premalo. Kličem še drugega s Same Delfino 32, ki je imel gozdarsko vitlo. Po treh urah je BTjka spet na cesti...
No, in ker je že tema "Pohvalite se", naj se pohvalim, da je skoraj vsa količina prvega točenja že prodana. Samo še v kozarčke jo moram natočit in nalepke nalepit...
Ja, saj, to se pa čisto strinjam. In to je edini resni argument, s katerim se bom mogoče res spravil menjat avto. Ne zato, ker je ta, ki ga imam, slab, ampak ker bom čez toliko let lahko kupil edino še slabšega...
Novega čez 20 let vrjetno sam še električnega kot kaže trend. Upam da se spremini. Bi raj videl kaj v smeri vodika. Ker zna bit še večje sranje zaradi baterij.
Nisem proti dizlom. Sploh če delaš relacije ali pa za kaj prevažat. Sam sem gledal v to smer ampak do sedaj sem delal dnevne relacije v povprečju 45-50km dnevno in se mi je zdelo premalo za dizla.
Sicer pa če bi šli usi na štrom ga tko ni dovolj on bi morali v še kak jederski reaktor zrihtat.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Msliš pizza?🤣
Povezava za deljenje
Deli na druge strani