U?eri smo kar dobro za?ural (z nekaj malega kuhanga vina) sledijo ?e ?urke v petek in soboto, potem pa ?ez 8 dni odhod v Prago, vmes ?e 2 dni s h?erko, super razpored vse skupaj!
Tole vtikanje v stanovanja gre tudi meni na k***c. Ajde, ?e je nekdo sam kupil stanovanje za 150-200.000 jurjev je eno, ?e pa podeduje? staro veliko hi?o je pa najve?ja bedarija vtikati se v to, da ima nekdo veliko staro hi?o v hribih.
Kolega je podedoval razpadajo?o hi?o (brez internega wc-ja), ki je zaradi zmajske lokacije ocenjena na 200k?, no lahko si mislite kako ga bo ta znesek NEUPORABNE podrtije tepel pri stro?kih vrtca za podmladek!
Podn od transporta, ker ravno ko bo fajn snega nametal se ne mislim jajcat s ?rnozmajko do ?abarije, pa? pa sem ra?unal na Gosenco, kakor jaz imenujem tole makino;
?e dougo ?asa se nismm eu tkole lu?tn iz tole morav?ko dru?bo smopa ravno ustal in bo treba po?asprot domu mal it pogledat jo?a ti odpi?em ko pridm dam pa nafilam telefon ...
Ok, pa da gremo Peri?niku na dom dostavit comp, kako ?e gre tisto; ?e Mohamed ne pride k gori, mora priti gora k Mohamedu!
Pred cca. trem urcam, sem v kro?nem Toma?evo naletel na totalno pijanduro - pasove menjal kot za ?alo, brez smernikov, kasneje, v smeri ?rnu? pa od roba cesti??a do sredinske ?rte in tudi preko nje na drug pas pa spet do robnika nazaj na svojem pasu (mislim da Renault Senik II)j. Enkrat sem se mu le za las ognil. V avtu sem imel tudi podmladek, matr ne morte si mislit kok me je zamikal, da mu po hitrem postopku, mal demonstriram kako izgleda frontalni napad s komolci, ki ga je sicer zelo te?ko realno trenirat (kar se borilnih ve??in ti?e).
Kolikor sem obve??en sta v?eraj nakazala denar ?e Neyko in pa Peri?nik, oz. je Neyko dal v imenu obeh, ker je Peri?nik (g. Pomaran?a) ?e vedno brez compa in neta! Grega bo pa povedu, ?e je transakcija uspela!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
U?eri smo kar dobro za?ural (z nekaj malega kuhanga vina)
sledijo ?e ?urke v petek in soboto, potem pa ?ez 8 dni odhod v Prago, vmes ?e 2 dni s h?erko, super razpored vse skupaj! 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani