Prvo kot prvo, mamo v Sloveniji dost drugih bolj pomembnih te?av, kot tole. Ampak dobro. Jaz sem za, na?eloma me ne motijo te stvari. Verjamem in vem, da je v takih dru?inah bolj prijetno vzdu?je, kot marsikje drugje v obi?ajnih.
Vzorci gor al dol. S?asoma bo to postalo del vsakdana, in se ljudje ne bodo obra?ali za njimi kot za nekimi izob?enci. Tako pa? je. Tako kot je bilo v?asih razuzdanost celo obsojen, pa danes poglejte kako je s tem in kaj vse dru?ba tolerira. Tako da vsaj zame to ne pije vode.
Po drugi strani pa koliko otrok je za posvojit, ki so rev?ki. Poleg parov ki ne morejo imeti otrok, bi na pomo? lahko prisko?ili ?e ti pari. In verjamem, da bi precej otrokom omogo?ili bolj?e ?ivljenje, ne glede na to al ma o?i luliko al lulija. ...
Pictures? :-)
V takih momentih se je fino spomnt na reve?e, ki ?e za ri? nimajo, ali pa na ?enske brez pravic, ...ali pa na...tega je precej.
Vse te stvari se potem zdijo minorne...
Ne dvomim, da se bo? pravilno odlo?il. Jaz za?nem ta teden s predavanji za izpit :-) pol bo? lahko moj in?truktor ;-)
Opa nov pav?al, pa nov ?oln :-)
Sedaj je rde? alarm samo ?e za Primorsko. Itak da mediji ?e malo dodatno pumpajo vse skupaj .
Tale genovski ciklon nam je tokrat prizanesel :-)
A se ?e zdej nisi pomiril. Saj so odprli prehode..kaj zdaj? Jutri ?e bo ?tala, jih bodo pa najbr? spet zaprli, ker je bolj ali manj po celi dr?avi napovedano sranje.
In smo spet pri tem, da pri nas so ceste vedno zasne?ene, medtem ko so v tujini kopne in skoraj suhe :-)
To sploh ni point. ?e so zimske razmere na ceste, so zimske. Pustmo zdej to, kdo je kriv za to da je sneg na cesti oz. ali je tam upravi?eno, ali ne.
Vsi se preve? zana?ajo na to, ja bi moral splu?it..pr sosedih so ?e...Treba se je prilagodit, ne pa rint v te?ave. In vedno znova ob sne?enju je isto sranje. In jim dam prav, da kon?no zaprejo pa da vidmo kako bo.
Lahko majo sosedje ve? mehanizacije, da lahko tolko hitro splu?jo, ne vem? Posledi?no ve? zaposlenih ljudi, zapravijo ve? ke?a za to...kaj pa vem. Faktorjev je najbr? n.
Ja glej, ?isto za vse vedno ne more bit o.k. Tako pa? je. Ne samo v prometu, ampak povsod. Saj se bo videlo ?ez 2-3 dni, ali je bila to pametna poteza ali ne. Ali je bilo dejansko kaj manj nev?e?nosti ali ne.
Pa? probali so, glede na to da se napovedujejo oran?ni in rde?i alarmi (kar se mi zadnje ?ase zdi da vseeno na arsu malo pretiravajo) , morda celo upravi?eno.
V?asih je preventiva celo bolj?a kot kurativa :-). Bodo ?e potrpeli teh nekaj uric.
?e so pa lastniki taki bumbarji, potem je pa bolje da se ne vozi sploh...
Al pa si in?talira? kak simple app, like tole https://www.jam-software.de/customers/downloadTrialProcess.php
pa hitro vidi? kok ma? v kateri mapi. Potem pa dalje...
Dobro glede rje verjamem, prej?nje mazde so bile boge glede tega. Ostalo pa odvisno od vzdr?evanja pomoje.
No ja, ?e je reno sinonim za zanesljivo zadevo, pol pa Tut ne vem. :-)
Napisano
Ma, otrok ma? precej, po celem svetu. Sodelavec ja dva posvojil iz Rusije. Ogromno otrok je baje iz vzhodneba bloka ala Bolgarija. To je pa? en vidik. Seveda to stane, ampak kjer je volja je tudi pot
Marsikaj ni dobro da dru?ba tolerira. ?e ?e pogleda? politiko vidi? kako in kaj.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani